rapidrocket
New Member
سلام دوستان خوب هستید ؟ می خواستم یه راهنمایی بخوام در مورد ساخت یه Button دلخواه و زیبا بپرسم ، یعنی می خوام بدونم چه طوری باید یه button بسازم که ظاهر دلخواه داشته باشه و بشه توش آیکون نیز تعریف کرد
دوست من ، می تونید بیشتر توضیح بدین این ، اگر نمونه دارین که با user control ساخته شده برام بدین ، تا بتونم بیشتر آشنا بشم با کمی توضیحات می تونم راحت تر بفهمم
سعید جان به هیچ یک از این کامند بوتون ها نمی شه آیکون اضافه کرد ؟ من برا طراحی که میخ خوام اعمال کنم باید آیکون هم بزارم ، اینا قابلیت گزاشتن آیکون رو ندارن ، باید چیکار کنم ، لطفا راهنمایی کنید ؟
دوست عزیز من این cmd رو برای منو های برنامه ای که می خوام بنویسم می خوام ، عکسی رو ضمیمه کردم می خوام cmd در حالت normal ترنسپیرنت باشه و با آمدن ماوس روش تصویری رو که ضمیمه کردن بصورت حالت fade in ظاهر بشه ( مثل cmd office 2007 ) و با رفتن ماوس از روش برگرده به حالت ترنس پیرنت اونم باز با افکت fade out اگر امکانش هست این کامند بوتون رو برام بسازین ، و یه چیز دیگه می خوام قابلیت افزودن icon داشته باشه مثل cmd های شرکت codejokh خواهش می کنم
البته اگه زحمتی براتون نداره![]()
سعید جان تغریبا می شه تو ویبی با تایین کردن یه رنگ مثل بنفش و رنگ کردن قسمت هایی از تصویر با آن رنگ ، قسمت هایی رو که بنفش باشه رو حذف کرد ؟ این امکان وجود نداره که تو cmd ها هم اینکارو انجام داد ؟
بازم ممنون از مثالی که برام ارسال کردی![]()