راهنمایی در مورد ساخت یک نرم افزار کوچک

unknown_i3oy

Well-Known Member
سلام دوستان
نمیدونم اصلاً مطرح کردن این موضوع کار عاقلانه ای هست یا نه
چون من اصلاً هیچ دانشی در مورد کاری که میخوام انجام بدم ندارم

ولی بریم سر اصل موضوع
من یک فایل .Bat دارم که به راحتی با Notepad ادیت میشه
حالا میخوام یه نرم افزار کوچولو بسازم که به جای اینکه این فایل bat رو هر بار با notepad ادیت کنم , این نرم افزار مقادیر رو بگیره و اون رو داخل فایل bat تغییر بده و اجراش کنه ,
آیا راهی هست که بشه انجامش داد ؟

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوستان
نمیدونم اصلاً مطرح کردن این موضوع کار عاقلانه ای هست یا نه
چون من اصلاً هیچ دانشی در مورد کاری که میخوام انجام بدم ندارم

ولی بریم سر اصل موضوع
من یک فایل .bat دارم که به راحتی با notepad ادیت میشه
حالا میخوام یه نرم افزار کوچولو بسازم که به جای اینکه این فایل bat رو هر بار با notepad ادیت کنم , این نرم افزار مقادیر رو بگیره و اون رو داخل فایل bat تغییر بده و اجراش کنه ,
آیا راهی هست که بشه انجامش داد ؟

قطعا عملی است، اما اصولا اگر شما وقت برای نوشتن یک نرم افزاری صرف می کنید، دیگه نیازی به یک فایل bat ندارید.
خود نرم افزار می تونه بجای ویرایش کردن یک فایل bat همون مواردی که داخل bat اجرا میشه رو مستقیما اجرا کنه.

unknown_i3oy

Well-Known Member
واقعاً ممنون از اینکه به این سرعت جواب دادید . خوب آیا ساخت چنین نرم افزاری نیاز به دانش برنامه نویسی خاصّی داره ؟
من الآن با NeoBook هم امتحان کردم , دیدم اصلاً نمیتونم , به نظرتون چه کار میتونم بکنم ؟

آخرین ویرایش:

+Mohammad+

Well-Known Member
دقیقا توضیح بدید که هدفتون چیه ... تا با توجه به هدفتون راحت تر بشه راهنمایی کرد

unknown_i3oy

Well-Known Member
ببین محمد جان , من یک فایل Batch (.Bat( دارم , این فایل یه سری اطلاعات رو میگیره و یه نرم افزار رو بر اساس CMD اجرا میکنه , حالا این اطلاعات هر بار متغیر هستند و من باید مدام این فایل Bat رو با NotePad باز کنم و مقادیر رو تغییر بدم و ذخیره کنم و اجراش کنم
حالا میخوام یه نرم افزار کوچولو بسازم که این مقادیر رو داخلش وارد کنم و اون بیاد و فایل Bat رو ویرایش کنه و اجرا کنه
یا اصلاً چرا همچین کاری کنیم
یه نرم افزار بسازم که خودش بیاد این فایل Bat رو بسازه (با توجه به مقادیری که بهش میدیم ) و اون رو اجرا کنه
میدونم خیلی کار ساده و پیش پا افتاده ای هست واسه برنامه نویس ها
ولی من هیچ دانشی در این زمینه ندارم
البته نه این که هیچ دانشی
ولی در کل خیلی کم هست اطلاعاتم

جدیدترین ارسال ها

بالا