راهنمایی در مورد ساخت گندم زار یا شالیزار همراه با باد.

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
دوستان کسی آموزشی سراغ داره که گندم زار (grass) رو مدلینگ کنه و بعد در باد حرکتش بده؟ تاب خوردنش در باد برام مهمه. البته حالت رئالیستک نه انیمیشنی .
مرسی:rose:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
آموزش که نه اما میدونم چجوری میشه زمان رندر مهمه ؟؟؟؟

:lol:

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
سیستمم قویه. ولی عجله هم ندارم وای میستم رندرش تموم شه. :)

amir.nemati63

کاربر VIP
اگر میتونید با نرم افزار vue کنید و مشکلی پیش نمیاد کار سختی نیست.
یکی از صحنه های آماده ی خودش که انیمیشن هم هست همین موردی هیت که شما میخواهید.
البته با یه سری بوته مثل ذرت.
خیلی طبیعی و خوب هست.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
Hair Farm اسم هم روشه :green: farm ، پلاگینه مو تو مکس میتونی راحت بهش force ـها رو بدی و برات به خوبی simulate کنه و میتونی جای تارهای مو بهش جسم مورد نظرت رو بدی البت با Hair & Fur خود مکس هم میشه چنین کاری کرد چون با Force ها خود مکس خیلی جالب میشه اون حالت جالب باد روی شالیزار و مزرعه رو در اورد. یه نگاه به آخرین فیلم این صفحه بنداز.

amir.nemati63

کاربر VIP
سلام
Hair Farm اسم هم روشه :green: farm ، پلاگینه مو تو مکس میتونی راحت بهش force ـها رو بدی و برات به خوبی simulate کنه و میتونی جای تارهای مو بهش جسم مورد نظرت رو بدی البت با Hair & Fur خود مکس هم میشه چنین کاری کرد چون با Force ها خود مکس خیلی جالب میشه اون حالت جالب باد روی شالیزار و مزرعه رو در اورد. یه نگاه به آخرین فیلم این صفحه بنداز.

البته اگر نسخه ی کرک شده ی این پلاگین موجود باشه

Gryphon

Member
نسخه کرک شدش رو دارم ریفیق برای مکس 2011

سید عزیز چند جا این پلاگین رو معرفی کردی منم رفتم دنبالش چیزی نصیبم نشد:cry::cry: لینکی چیزی داری معرفی کن فیضشو ببریم :neutral:اگه برای نسخه های بالاتر مکس باشه چه بهتر، ممنون.:rose::rose:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سید عزیز چند جا این پلاگین رو معرفی کردی منم رفتم دنبالش چیزی نصیبم نشد، لینکی چیزی داری معرفی کن فیضشو ببریم ،اگه برای نسخه های بالاتر مکس باشه چه بهتر، ممنون.
عزیز راستیتش مثل این که hair farm به cebas فروخته شده و جدیدن کرکش نمیاد، البت هنوز به طور کامل این جابجایی صورت نگرفته فکر کنم به همین دلیل هنوز کرکی ورژن بالاترش نیومده.
بعد هم من خودم هنوز دارم با مکس 2011 کار میکنم چون 2012 و 2013 یه جوراینم، 2012 که الکی سنگین ، 2013 هم که همه چیز براش نیومده

اینم هم لینک دانلود از سایت cgpeers

اگه میخوای باهاش کار کنی و خروجی بگیری که هیچ وگرنه من خودم با همون ورژن Demo ـش کلش رو فوول شدم. محدودیتش هم فقط save نکردنه.
چیز فوق العاده ایه، من هم hair مایا هم shave and haircut رو زیر و رو کردم ولی هییییییچ کدوم قدرت اصلاح و shave این رو نداشتن، سرعت رندر هم که فوق العاده. مو خود مکس هم که تو هپروته

فکر کنم دلیل خریدش هم توسط cebas بدونم چیه، یکی از برنامه نویس های خفن به نام cem yuksel که هر ساله برای نمایشگاه SIGGrapgh یه شک داره تونسته GI رو روی مو در بیاره البت خودش هم مدیر فروم همین hair farm ـه و فکر کنم دلیل خریداری شدنش هم اینکه که cebas میخواد GI مو رو رونمایی کنه.

این ها رو هم گفتم تا اطلاعات هر چند کم و اندکم رو به اشتراک شما دوستان بذارم
حق یارت

جدیدترین ارسال ها

بالا