سید عزیز چند جا این پلاگین رو معرفی کردی منم رفتم دنبالش چیزی نصیبم نشد، لینکی چیزی داری معرفی کن فیضشو ببریم ،اگه برای نسخه های بالاتر مکس باشه چه بهتر، ممنون.
عزیز راستیتش مثل این که hair farm به cebas فروخته شده و جدیدن کرکش نمیاد، البت هنوز به طور کامل این جابجایی صورت نگرفته فکر کنم به همین دلیل هنوز کرکی ورژن بالاترش نیومده.
بعد هم من خودم هنوز دارم با مکس 2011 کار میکنم چون 2012 و 2013 یه جوراینم، 2012 که الکی سنگین ، 2013 هم که همه چیز براش نیومده
اینم هم لینک دانلود از سایت cgpeers
اگه میخوای باهاش کار کنی و خروجی بگیری که هیچ وگرنه من خودم با همون ورژن Demo ـش کلش رو فوول شدم. محدودیتش هم فقط save نکردنه.
چیز فوق العاده ایه، من هم hair مایا هم shave and haircut رو زیر و رو کردم ولی هییییییچ کدوم قدرت اصلاح و shave این رو نداشتن، سرعت رندر هم که فوق العاده. مو خود مکس هم که تو هپروته
فکر کنم دلیل خریدش هم توسط cebas بدونم چیه، یکی از برنامه نویس های خفن به نام cem yuksel که هر ساله برای نمایشگاه SIGGrapgh یه شک داره تونسته GI رو روی مو در بیاره البت خودش هم مدیر فروم همین hair farm ـه و فکر کنم دلیل خریداری شدنش هم اینکه که cebas میخواد GI مو رو رونمایی کنه.
این ها رو هم گفتم تا اطلاعات هر چند کم و اندکم رو به اشتراک شما دوستان بذارم
حق یارت