راهنمایی در مورد رنگ رندر

ronironiz

New Member
سلام به دوستان عزیز من تازه دارم کار میکنم یک سوال ساده دارم که برای خودم مهم است چرا فایلی که باز میکنم و رندر میگیرم مانند این عکس روشن نیست برای اینکه به آن برسم چه تغییراتی باید بدهم البته در ابتدا برای باز کردن فایل یکسری پیغامهای YES و NO میدهد لطف میکنید اگر راهنماییم کنید.:shock:

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    216.9 کیلوبایت · بازدیدها: 25
  • RES 0.jpg
    RES 0.jpg
    558.2 کیلوبایت · بازدیدها: 33
  • res1.jpg
    res1.jpg
    442.5 کیلوبایت · بازدیدها: 31

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام
ورژن وی ری اون صحنه آماده با ورژنی که شما داری فرق داره و نورها رو درست نمیشناسه و بعدش میگه میخوای تنظیمات به روز کنم شما بله رو انتخاب کن

Tweaker

Member
ورژنی Vray که عکس اولی باهاش رندر گرفته شده قدیمی تر از ورژن vray شماست.

به سوال دومی جواب No بدید و تست کنید. شاید رندر شما شبیه تر بشه.

البته ممکه عکس اولی با فتوشاپ هم دستکاری شده باشه.

ronironiz

New Member
سلام
از هر دو شما دوستان بخاطر توجه و پاسخ گویی متشکرم ، 3d max روی سیستم من 2013 میباشد و عکس تیره تر مربوط به رندر من میباشد البته من هر دو حالت راتست کردم احتمالأ پاسخ شما عزیزان درست می باشد چون فایل آماده نیازی به تنظیمات ندارد و با توجه به پیغام به ورژن برنامه ربط دارد .یک سوال الان برام پیش اومد آیا فایلی را که درست میکنیم یا آماده داریم با تنظیمات رندر وقتی با کامپیوتر دیگری که مکس دارد باز میکنیم با تنظیمات رندر قبلی ما باز میشود یا تحت تاثیر تنظیمات مکس سیستم جدید قرار میگیرد .

Tweaker

Member
اگر ورژن مکس و موتور رندر یکی باشه با تنظیمات فایل کار می کنه.

اگر ورژن یکی نباشه احتمال داره بعضی از تنظیمات تغییر کنه.

آخرین ویرایش:

ronironiz

New Member
مرسی دوست عزیز من چون تازه دارم کارم را شروع میکنم برایم سوالات زیادی مطرح مشه البته میدونم که باید مطالعه کنم و تمرین ولی هنوز درست برای اینکار وقت نگذاشتم ولی همین فایل را کامل که کردم برای رفع اشکال و یادگیری مجددأ به نمایش میگذارم و خوشحال میشم شما و دوستان دیگر من را راهنمایی کنید. بازم از شما و مهران عزیز متشکرم.:green:

nimahtm

Member
تنظیمات ورژن رو که دوستان گفتن رو okکن ..اگه درست شده ...

به نظرم گاما رو روی 2.2 بذار برا مکس ..کارت روشن تر میشه ..بعدم رندر رو ببر تو فتوشاپ روشناییشم تنظیم کنی شبیه کاره میشه

ronironiz

New Member
سلام دوست عزیز مرسی از راهنماییتان من کار 3d و پوسترم تمام شده به زودی برای نظر دهی روی رنگ و نور و تنظیمات درست، در همینجا قرار میدهم .

جدیدترین ارسال ها

بالا