راهنمایی در مورد خرید پکیج اموزش فوتوشاپ

caspianhero

Member
با سلام بر دوستان عزیز
من میخوام فوتوشاپ را یاد بگیرم در نتیجه تصمیم گرفتم یک پکیج اموزش فوتوشاپ از مبتدی تا پیشرفته بخرم؟؟؟ پکیج های زیادی در اینترنت وجود داره ولی نمیدونم کدام را بخرم؟؟؟از نظر کیفیت اموزشی!!
دوستان اگر تجربیاتی در این زمینه دارید!راهنمایی کنید؟؟
مد نظرم فعلا این دو تا هست!!

ویرایش بهرامی

کدامش خوب هست؟؟؟
سپاس

unknown_i3oy

Well-Known Member
دوست عزیز آموزشهای شرکت پرند از نظر کیفی در سطح واقعاً خوبی قرار دارند , ولی یه مقدار خسته کننده هستند . انگار گوینده داره از رو کتاب روخونی میکنه , همشم بهت میگه اینجا کلیک کن اونجا کلیک کن

30min

Banned
به نظر من آموزش kelby که در همون وب سایتی که لینک دادی هست رو بگیری بهتره .
آموزش های پرند هم بیشتر از محتوای روی کاور و رنگ و لعابش کار شده !!! و خیلی اعصاب خوردکن هستش همونطور که " ناشناخته " گفت :)

caspianhero

Member
ممنون دوستان: ولی من یک اموزش میخوام که جامع و کاربردی باشه و به زیان فارسی باشه!!!!نه انگلیسی!!!

30min

Banned
خب پس آموزش پرند میتونه مفید باشه واسه شروع اما در ادامه که آشنا شدی میتونی سراغ مجموعه های انگلیسی زبان بری چون نیازی به دانستن این زبان نداره و فقط با دنبال کردن ویدئو میتونی به مقصود برسی .
گرچه فکر کنم از صفر هم بتونی از این آموزش های خارجی استفاده کنی .

30min

Banned
یه سری آموزش رو هم در مدرسه گرافیکی حمید قرار داده بود که خب فکر کنم خوب باشه دیگه ...

caspianhero

Member
سلام:برای مقایسه بود:نه تبلیغ!!!شما که مدیر انجمن هستید یک نظر هم بدید بد نیست ها!!:wink:

caspianhero

Member
تشکر از تمام دوستان: یک سئوال: کسی طراحی وب کار کرده؟؟؟ منظور این هست که کسی تا حالا قالب گرافیکی سایت (psd) طراحی کرده؟؟؟ هدف من از یاد گرفتن فوتوشاپ یاد گرفتم فوت و فن طراحی قالب هست؟؟ حالا میخواستم بدونم از چه ابزار هایی برای طراحی قالب استفتده میشه؟؟؟ هدر و فوتر سایت و....
ان جلوه های ویژه ای که به هدر سایت می دهند چطوری هست؟؟
سپاس

ARnoorafkan

New Member
فوتوشاپ تاپ سکرت فارسی هم خیلی خوبه
اگه بتونی اورجینالشو بگیری خوبه

نه دوست عزیز پکیج تاپ سکرت زیاد جالب نیست چرا که از 30 مجموعه آموزشی اش 7 یا 8 تاش رو بخاطر عکس های +18 ( یه دلیل کاملا مسخره ) ترجمه نکردن و دوما اینکه شخصی که تازه دوره مبتدی یا مقدمانی اش رو گذرونده تاپ سکرت به هیچ کارش نمیاد .... و اکثر افکت های اموزشی اش غیره از 8 یا 9 تا آموزش اش اصلا جنبه کاربردی نداره ... ( البته نظر منه )
من که پارسال گرفتم این پکیج رو به نظرم پول ام رو دور ریختم ...

آخرین ویرایش:

caspianhero

Member
تشکر از تمام دوستان: یک سئوال: کسی طراحی وب کار کرده؟؟؟ منظور این هست که کسی تا حالا قالب گرافیکی سایت (psd) طراحی کرده؟؟؟ هدف من از یاد گرفتن فوتوشاپ یاد گرفتم فوت و فن طراحی قالب هست؟؟ حالا میخواستم بدونم از چه ابزار هایی برای طراحی قالب استفتده میشه؟؟؟ هدر و فوتر سایت و....
ان جلوه های ویژه ای که به هدر سایت می دهند چطوری هست؟؟
سپاس

30min

Banned
خب قالب سایت رو که شما میتونی در هر نرم افزار گرافیکی مثل همین فتوشاپ درست کنی و بعد تبدیل به Html کنی که آموزش های فراوانی داره در سطح وب و در یکی از وب سایت های فارسی هم که آموزش های ویدئوییش وجود داره که خیلی هم عالی توضیح داده به مسیج خصوصی میفرستم چون اینجا خلاف مقررات که سایت رو در جهت راهنمایی قرار بدی ! که خب نمیدونم چرا این قانون رو برش نمیدارن !

سلام بهتره مختلف استفاده کنی اول بری فارسی ها رو نگاه کنی همین مجید آنلاین هم داره ولی فارسی تاتس (بهترین) .پی سی ورلد .نگاره و شورتکات هم هست دانلود رایگان هم هست آخرش هم برو تاپ سکرت و .....

جدیدترین ارسال ها

بالا