سلام دوست عزیز
در پاسخ به سوال شما باید بگم . در مانیتورهای سامسونگ مدلهایی که اسمشون با B شروع میشه دارای زمان پاسخ دهی 5 میلی ثانیه و اونهایی که BF دارن دارای 2 میلی و N دارای زمان 8 تا 16 میلی ثانیه هستند و اونهایی که دارای اسمی مثل BW هستند W به نشانه ی واید اسکرین بودنش هست . موضوع دیگری که در خرید ال سی دی مهمه کنتراست هست که مدل BF1731 دارای کنتراست 1:2000 هستش که نسبت به بقیه مدل ها از کنتراست بالاتری برخورداره . اما به نظر من اولین مدلی که گفتی از همه بالاتره و قیمتی حدود 1300000 تومان داره البته داره ارزون تر هم میشه . اما شما می تونید با یک کم هزینه بیشتر یعنی حدود 20 هزار تومان یه مانیتور واید مثل مدل BW1931 یا CW1931 بگیرید که هم سایزش بزگتره هم واید هستش . که مدل cw به خاطر داشتن ccfl97% از کیفیت و شفافیت بیشتری برخورداره . ضمنا اگه یه خورده دیگه صبر کنید سامسونگ در ماههای آینده مدل های جدیدتری رو به بازار میده که باعث افت قیمت مدل های قبلی میشه . ضمنا شما میتونید مانیتور ی بخرید که گارانتی سام نداشته باشه که حدود 10 تا 30 هزار تومن ارزون تر میشه قیمتش . ولی پیشنهاد نمی کنم این کارو بکنی چون سام واقعا گارانتی خوبی میده و از همه مهم تر اینکه ال سی دی رو 6 ماه اول دوره گارانتی تعویض میکنه که حتی ال جی این کارو واسه ال سی دی هاش نمیکنه . اگه می خوای 19 بخری CW1931 رو به شما پیشنهاد می کنم . خودمم الان دارم از یه مدل پایین تر یعنی BW استفاده می کنم . اگه سوال دیگه ای داشتید . من بازم درخدمتتون هستم .