راهنمایی در مورد خرید دوربین برای کار در نرم افار افتر افکت

ALI V8

Active Member
راهنمایی در مورد خرید دوربین برای کار در نرم افزار افتر افکت

راهنمایی در مورد خرید دوربین برای کار در نرم افزار افتر افکت:

دوستان میخواستم یه دوربین عکاسی که قابلیت فیلمبرداری هم داشته باشه و فول فریم باشه خریداری کنم که هم عکاسی کنم و هم بتونم ویدیو های اچ دی رو ضبط کنم برای کار در نرم افزار افتر افکت.تا دو میلیون تومان هم میتونم هزینه کنم.اگر میشه اساتید راهنمایی کنند در مورد دوربین و همینطور نوع لنز آن.ممنون.

mjan53

Member
فكر نمي كنم با 2 ميليون بتوني يه فول فريم بخري ! حالا چرا كليد كردي رو فول فريم؟؟

Saeed2vfx

Member
ارزان ترین فول فریم موجود در بازار Canon 5D Mark2 هست که قیمتش بالای 2 میلیون تومان هست.
اگر ساکن تهران هستید، کرایه کنید.

ALI V8

Active Member
ارزان ترین فول فریم موجود در بازار canon 5d mark2 هست که قیمتش بالای 2 میلیون تومان هست.
اگر ساکن تهران هستید، کرایه کنید.

ممنون سعید عزیز.حالا فول فریم هم نشده نشد.فقط خوب باشه.چون باید لنز خوب هم بگیرم.کرایه نمیخوام چون به عکاسی هم علاقه دارم همینطور موشن گرافیک.دیگه گفتم از یه جا شروع کنم.
البته از آواتارت شناختم تو سایت عکاسی هم هستی داداش.میدونم که حرفه ایی هم هستی.ممنون میشم راهنمایی کنی.

Peace Dove

Well-Known Member
سلام
یه 7d بگیر
تاحالا باهاش 4-5 تا کلیپ جمع کردم.همه نوع لنزی بهش میخوره..دوربین توپی هم هست...

ALI V8

Active Member
سلام
یه 7d بگیر
تاحالا باهاش 4-5 تا کلیپ جمع کردم.همه نوع لنزی بهش میخوره..دوربین توپی هم هست...

ممنون دوست من.تو همین فکر بودم .پولمون که به فول فریم نمیرسه.ولی خب بیشتر از این دوربین تعریف میکنند.
یه کم بیشتر توضیح میدی.
مثلا چه لنزی بگیرم برای شروع؟
گارانتیش چی باشه؟در مورد بیمه و اینها.

ممنون میشم از تجربیاتت بهره مند بشم و دوستان هم استفاده کنند.

ALI V8

Active Member
سلام
یه 7d بگیر

دوست عزیز کجایی؟بیا یه کم توضیح بیشتر بده.دیگه بریم بخریم.ممنون میشم تجربه ات رو از کار با این دوربین برامون بگی.

جدیدترین ارسال ها

بالا