راهنمایی در مورد خرید دستگاه فتوکپی

graphistm

New Member
سلام خدمت دوستان
می خواستم یه دستگاه فتوکپی سیاه وسفید در حدود (یک میلیون الی یک و دویست) برای خدمات کامپیوتری بخرم
و اینکه اسکنر و پرینتر رو جدا بخرم یا نه اصلا یه دستگاه سه کاره (کپی،پرینتر،اسکنر) بخرم
لطفا من راهنمایی کنید

Mr.Hoseini

New Member
سلام خدمت دوستان
می خواستم یه دستگاه فتوکپی سیاه وسفید در حدود (یک میلیون الی یک و دویست) برای خدمات کامپیوتری بخرم
و اینکه اسکنر و پرینتر رو جدا بخرم یا نه اصلا یه دستگاه سه کاره (کپی،پرینتر،اسکنر) بخرم
لطفا من راهنمایی کنید

سلام.
با توجه به بودجه اي كه داريد خريد دستگاه ها به صورت جداگانه به صرفه نيست و براتون گرون در مياد.در حال حاضر اكثر خدمات كامپيوتري ها از دستگا هاي سه كاره استفاده مي كنند زياد مشكلي هم ندارند.
پيشنهاد من اينه كه شما يك دستگاه سه كار بگيريد و يك اسكنر جدا هم بگيريد چون كيفيت اسكن سه كاره ها زياد جالب نيست ، با حدود 200 هزار تومان مي توانيد يك اسكنر با كيفيت اسكن بالا بخريد.براي دستگاه سه كاره هم بهتون برند Canon رو پيشنهاد مي كنم ، البته برند هاي ديگر هم خوب هستند ولي Canon در بازار جا افتاده است و قطعات آن فراوان است.

graphistm

New Member
سلام.
با توجه به بودجه اي كه داريد خريد دستگاه ها به صورت جداگانه به صرفه نيست و براتون گرون در مياد.در حال حاضر اكثر خدمات كامپيوتري ها از دستگا هاي سه كاره استفاده مي كنند زياد مشكلي هم ندارند.
پيشنهاد من اينه كه شما يك دستگاه سه كار بگيريد و يك اسكنر جدا هم بگيريد چون كيفيت اسكن سه كاره ها زياد جالب نيست ، با حدود 200 هزار تومان مي توانيد يك اسكنر با كيفيت اسكن بالا بخريد.براي دستگاه سه كاره هم بهتون برند canon رو پيشنهاد مي كنم ، البته برند هاي ديگر هم خوب هستند ولي canon در بازار جا افتاده است و قطعات آن فراوان است.

خیلی ممنون از پاسختون
ولی من اون مقدار پولی گفتم فقط باری دستگاه فتوکپی بود
لطفا یه دستگاه فتوکپی در همین محدوده قیمت (1الی 1/2 میلیون)معرفی کنین

Mr.Hoseini

New Member
در حال حاضر چند ماهي است از قيمت ها و مدل هاي كانن اطلاع ندارم ولي در مورد برند هاي توشيبا و شارپ در محدوده قيمت 800000 الي 1300000 ، مدلهاي زير مناسب است :
شارپ :
COPIER SHARP AR-5516X
COPIER SHARP AR-5516SX
COPIER SHARP AR-5516SX
توشيبا :
TOSHIBA e-STUDIO 166

البته برندهاي ديگري مانند Kyocera و Richo و ... نيز وجود دارد كه قبل از خريد اين برندها بايد به صورت كامل تحقيق كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا