راهنمایی در مورد بهترین نرم افزار طراحی بنر

H a M e D

New Member
سلام به همه اساتید

من می خوام بنر طراحی کنم از همین 468x60 ها یه برنامه هم کار کردم Bannershop GIF Animator v5.1.2 ولی به دلم ننشست ، در کل می خوام بنرهام تقریباً همچین شکلی در بیاد

به عنوان مثال این بنر :

1uqo781vltlvoxplcwsq.gif

می خوام یه همچین چیزایی برنامه داشته باشه یعنی فونت بهش بدی ، افکت بدی ، لایه و فریم و .... بتونی بدی یه چیزه کامل باشه که خروجی gif بده و سایز خروجیشم کم باشه که سریع لود شه

در ضمن من اصلا کد و برنامه نویسی بلد نیستم کلا هر چی که متحرک توش باشه اما با فتوشاپ کار می کنم. و برنامش یه جوری باشه به کد ربط نداشته باشه

اگر کسی از این برنامه ها در حد حرفه ای می دونه چی هست بگه ما دانلود کنیم

با تشکر :rose:

sharktech

کاربر فعال
احتمالا دلیل اینکه یه برنامه دیگه بجز فتوشاپ می خواین اینه که به فتوشاپ تسلط کافی ندارین!

البته برنامه های دیگه ای هم برای این کار ساخته شدن اما به پای فتوشاپ نمیرسن.

وگرنه اولین و آخرین برنامه حرفه ای ساخت بنر gif فتوشاپ هست!

H a M e D

New Member
تسلط بر فتوشاپ حرفه ای ندارم کارای دیگش که متحرک نباشه مشکلی ندارم ولی بخش متحرکشو بلد نیستم ، حالا شما گیر 3 پیچ دادید به فتوشاپ برنامه دیگه سراغ ندارید ، این همه برنامه سایت های دانلود قرار دادند برای طراحی بنر می خوام ببینم کدوم بهترینه

mohammadbasri

کاربر فعال
اینجا یک انجمن فلش هستش
من چون فقط با فلش کار کردم ، فلش رو پیشنهاد میکنم، از نرم افزار سویش هم میتونید استفاده کنید
برای ارائه یک کار حرفه ای طراحی در فتوشاپ و اجرا در نرم افزار فلش و یا سایر نرم افزار های تولید swf انجام شود

جدیدترین ارسال ها

بالا