راهنمایی در مورد این کارت ویزیت

M_G_S

New Member
فقط مثل خودتون فکر نکنید ! مثل همه فکر کنید . چقدر از این مردم کارت ویزیت اونم با این مضمون برای سایت براشون قابل هضمه ؟ تبلیغ یه وقت ضد تبلیغ نشه ! یه وقت کار به این تا ارزشی به تمسخر گرفته نشه !

شماره رو هم از این جهت گفتم که نفهمیدم وقتی ایمیل هست تلفن برای چیه ؟ ایرادی نداره ، ولی لطف کنید بنویسید کنارش مدیر .... یا سوگولی .
بازم میگم از نظر کار بی نقصه ! ولی همه چیز که به نظر ماها بستگی نداره .
موفق باشید .

sogoli

Active Member
فقط مثل خودتون فکر نکنید ! مثل همه فکر کنید . چقدر از این مردم کارت ویزیت اونم با این مضمون برای سایت براشون قابل هضمه ؟ تبلیغ یه وقت ضد تبلیغ نشه ! یه وقت کار به این تا ارزشی به تمسخر گرفته نشه !

شماره رو هم از این جهت گفتم که نفهمیدم وقتی ایمیل هست تلفن برای چیه ؟ ایرادی نداره ، ولی لطف کنید بنویسید کنارش مدیر .... یا سوگولی .
بازم میگم از نظر کار بی نقصه ! ولی همه چیز که به نظر ماها بستگی نداره .
موفق باشید .

با تشکر و سپاس از راهنمایی و بیان نظراتتون
باید عرض کنم که کار بنده صرفا یک کار فرهنگی ، معنوی هست و این کار در جهت ترویج و گسترش فرهنگ شهادت و همچنین عزیزانی که در این راه به شهادت رسیده اند ، می باشد ... و چون تا به حال در این نوع فعالیتها و یا مشابه ان کاری صورت نگرفته ، دادن کارت ویزیت و سایت شاید کمی جای سوال باشه...
در کل هدف از این کارت ویزیت این هست که اگر کسی در خانواده خود شهید داره می تونه عکس و گزیده ایی از زندگینامه و یا وصیتنامه آنرا ایمیل کند تا در سایت قرار گیرد... فکر می کنم در این دنیای مجازی کمی کم لطفی به وجود این افراد شده ...
به هرجهت از اونجایی که بنده خودم وب مستر سایت هستم از همین جا اعلام می کنم اگر کسی از دوستان تمایل داره تا نامی از عزیزانش رادر سایت قرارد بدم بنده در خدمت هستم ...
در ضمن در مورد شماره تلفن هم در کنار اون کلمه "روابط عمومی " رو اضافه می کنم

neolone

Member
دوست عزیز فکر کنم دوتا از بزرگترین مشکلات این کارت یکی شلوغی اون و دیگری بی کیفیتی ابجکت هاش باشه . مشکل دیگه ای هم که البته قصد جسارت ندارم اینه که عکس این شهید یه کم کج و کوله است . فکر کنم بد بریدیش.

sogoli

Active Member
با تشکر فراوان از دوستان بخاطر همفکریشان
در نهایت تصمیم گرفتم صرفا از کارت یک رو استفاده کنم . فایل نهایی نیز در زیر آمده است...
ایشاا... در چند روز اینده سایت هم اماده میشه که حتما در اون قسمت هم از شما همفکری می گیرم
با سپاس

پیوست ها

• card3.jpg
    card3.jpg
    51 کیلوبایت · بازدیدها: 3

جدیدترین ارسال ها

بالا