راهنمایی در مورد این نرم افزار

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام به همه.
من تازه adsl گرفتم با ترافیک 3 گیگ. بعد یه نرم افزار به نام Bandwidth ریختم که میزان استفاده از ترافیک رو نشون بده (دانلود، آپلود و ...). حالا میبینم که نوشته 2 گیگ دانلود کردی. به نظرم اشتباه نوشته. من این همه دانلود نکردم.
کسی با این نرم افزار کار کرده؟ میدونین درست کار میکنه یا نه؟ نرم افزار دیگه ای که درست کار کنه سراغ ندارین؟
راستی اصلاً بدون نرم افزار نمیشه فهمید که چقدر از حجم ترافیکت باقی مونده؟
با تشکر :rose:

ghasemrayaneh

Active Member
سلام از هر سرویسی که اینترنت میگیری یه یوزر هم بهت میده تا ببینی چقدر دانلود کردی .

من از جایی که گرفتم اینترنتم رو بهم یک یوزر داده تا میزان دانلودم رو ببینم .

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
یعنی چی یوزر داده؟ یوزر رو باید کجا بزنی تا ببینی؟ همون یوزریه که باهاش به اینترنت وصل میشی؟

the_king

مدیرکل انجمن
یعنی چی یوزر داده؟ یوزر رو باید کجا بزنی تا ببینی؟ همون یوزریه که باهاش به اینترنت وصل میشی؟

هر کدوم از سرویس دهنده ها برای ارتباط مودم کاربر یک عنوان کاربری و رمز عبور تعریف کرده اند، که معمولا
عنوان کاربری همون شماره تلفنه. معمولا وقتی وارد سایت شون می شوید بصورت خودکار می توانند مشترک
خودشون رو شناسایی کنند. به سایت سرویس دهنده adsl تون مراجعه کنید، یک بخش مشترکین یا کاربران داره.

ghasemrayaneh

Active Member
داداش مثل اینکه هم شهری هستیم من از مخابرات اینترنت گرفتم و مخابرات به من یک آدرس داده برو توی این سایت http://www.tciarak.ir که سایت مخابرات استان مرکزی هست بعد در منو های رنگی سمت چپ تصویر نوشته بررسی کاردکرد adsl ( تصویر آبی رنگ هستش ) وارد بشی ، که میتونی با وارد کردن نام کاربری و پسووردی که پشتیبانی اینترنت بهت داده ببینی چقدر میزان دانلود اینترنت برات باقی مونده .

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
شما هم ساوه ای هستین؟ یا شهرای دیگه ی استان؟
ممنونم از راهنماییت. نام کاربری رو همون یوزری که باهاش به اینترنت وصل میشم میزنم ولی قبول نمیکنه. شماره تلفنمم زدم باز نشد. باید به پشتیبان زنگ بزنم؟

ghasemrayaneh

Active Member
من بچه زرند هستم داداش .
از اینترنت مخابرات استفاده میکنید ؟
اگر از مخابرات سرویس گرفتید شماره پشتیبانیش 2044 هست بدون کد یا پیش شماره زنگ بزن ، نام کاربری و رمزت رو ازشون بگیر برای ورود به پنل کاربریت .

جدیدترین ارسال ها

بالا