راهنمایی در مورد ایجاد نام کاربری و پسورد در یک پروژه

با سلام...
من یه نرم افزار ساختم می خوام صفحه اولش یه قسمت برای عضو گیری بزارم یعنی کاربر برای استفاده باید عضو شه البته نه در اینترنت بزارین واضح تر بگم...
می خوام اطلاعات کاربر را در یک فایل متنی ثبت کنه نه در رجیستری! اطلاعات هم شامل فقط نام کاربری و پسورد است
و وقتی در صفحه اول برنامه اطلاعات ورود را وارد می کنه برنامه بگرده دنبال اون فایل متنی و ببینه اطلاعات صحیح است یا نه اگر صحیح بود به صفحه دوم بره و می خوام صفحه اول در هر بار اجرا کردن برنامه بیاد و اطلاعات بخواد و همچنین این فایل متنی قابلیت ثبت بی شمار اکانت را داشته باشه (منظورم از اکانت یوزر و پسورد می باشد) چون ممکنه یه کاربر بخواد دو بار عضو شه
شاید بگین این چه کاریه و لی این قسمتی از یک پروژه سنگینی است که من حدود 7 ماه است روش کار می کنم
و همچنین بگین در صفحه ثبت نام چه کاری باید بکنم
اگر در یک فایل متنی نشد اشکالی نداره و می تونه برای هر اکانت یه فایل متنی جدا داشته باشه و کاربر با وارد کردن نام کاربری در واقع نام فایل را وارد کرده و وقتی هم که برنامه این فایل متنی را پیدا کرد آن را باز کنه و پسورد را چک کنه و ...
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
حالا نوع پاسخ مونده به لطف شما که چه جوری توضیخ بدین اگه بتونین تو یه پروژه انجام بدین و برای دانلود ادرسشو به من بدین که واقعا ممنونتان هستم!

با سلام
hosein0251 به خاطر لطفي که کردي ممنون اما من نتونستم فايل را دانلود کنم وقتي مي رم تو سايته يه فايل به نام code.mbd آماده دانلود ميشه اما بعد خطاي سرور مي ده اگه مي شه يه جاي ديگه آپلود کن
با تشکر

silvercover

کاربر متخصص
با اجازه hosein0251 عزیز ، بنده فایل رو گذاشتم براتون توی همین تالار :

پیوست ها

• Code.zip
    746 بایت · بازدیدها: 52

جدیدترین ارسال ها

بالا