راهنمایی در طراحی کالاهایتبلیغاتی با پس زمینه سفید و براق

Skyline-GTP

New Member
دوستان اگر دقت کرده باشید متوجه شده اید که بسیاری از کالاهای تبلیغاتی و اجناسی که در فروشگاه های اینترنتی فروخته می شوند دارایپس زمینه ای سفید و براق هستند تا به آن جنس ظاهری لوکس ببخشند مثل تصویر زیر:

حال سوال من اینه که چطوری باید من چنین تصاویری رو ایجاد کنم؟ مثلا می خوام تبلیغ یک کفش کنم خوب میام با یک دوربین دیجیتال از توی زاویه مورد نظرم ارش عکس می گیرم و حال مشکل من اینه که چطور می تونم اون کفش رو توی پس زمینه عکس بالا قرار بدم!

به تصویر زیر هم نگاهی بنیدازید می تونید توضیح بدید که چطوریاین فرد رو توی چنین پس زمینه ای قرار دادند؟ سایه فرد رو چطوری ایجاد کردند؟

دوستان اگه راهنمایی کنید خوشحال میشم!

آخرین ویرایش:
درباره عکس دوم میتونم بهت بگم که خود شخص روی یه چیز سفید رنگ ( پارچه ) نشسته و ازش عکس گرفتن طوری که سایه خودش رو هم روی پارچه میبینیم.

درباره عکس اول هم اینجوری بگم که یه عکس معمولی هست که یه کپی ازش گرفتن و برعکسش کردن و در زیرش قرار دادند و opacity رو کم کردن و شبیه به یه سایه در اومده ...

دوستان اگه جایی رو اشتباه گفتم اصلاح کنند

30min

Banned
البته اون روشی که شما میگید درسته اما در مورد عکس بالا این کار انجام نشده .
اگه دقت کنید در رفلکت هواپیما ، زیرش هم دیده میشه در حالتی که در عکس واقعی زیر همواپیما دیده نمیشه پس copy و paste نیست .
به نظر من عکس هستش در زمینه سفید که کافیه عکس رو بیاری تو فتوشاپ و Level رو زیاد کنی به سمت چپ که سفیدیش زیاد بشه و با براش سفید احیانا اگه جایی لازم بود میکشیم .
برای روشن نشون دادن راههای زیادی هست که یکیش outer glow با opacity خیلی کم هستش که بیننده متوجهش نمیشه اما تاثیراتش مشخص میشه .
موفق باشید .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
قبل از هر چیزی بگم که توی عکاسی به این محوطه ی سفیدی که شما میگید ، استادیو گفته میشه.
البته این استادیو فقط توی عکاسی وجود نداره. در دنیای 3بعدی سازی هم این ساخت استادیو یکی از مهمترین قسمتهای کار هست.
یعنی ایجاد یک فضایی که کاراکتر یا آبجکت شما درون اون فضا قرار بگیره و خودش رو بهتر جلوه کنه.
جالبه بدونید که توی ایران فقط چند تا شرکت تبلیغاتی هستن که استادیوهای فوق تخصصی دارن! بطوری که حتی میتونن یک کامیون رو
وارد اون استادیو کنن و ازش عکسهای حرفه ای یا صنعتی بگیرن.
حالا این استادیوها میتونن مثل نمونه عکسهای شما سفید یا هر رنگ دیگه ای باشن.

البته من در مرحله ی اول پیشنهاد میکنم که خودتون با اصول عکاسی یک استادیوی کوچیک درست کنید و بعد مثلا کفش رو داخل
اون استادیو بذارید و ازش عکس بگیرید. روش ساخت استادیو هم در یکی از سایتهای معتبر عکاسی فارسی زبان هست که اگر
تمایل داشتید براتون به پیغام خصوصی ارسال میکنم. با این روش شما یه استادیوی خیلی کوچیک درست میکنید و هر جسم کوچیکی
رو میتونید ازش عکس بگیرید و شکلی شبیه تصاویر بالا داشته باشید!

اما در مورد تصاویر بالا. تصویر اولی بدون شک توسط نرم افزارهای 3بعدی ساز ساخته شده. این نرم افزارها بدون هیچ دردسری میتونن
همچین فضایی رو براحتی ایجاد کنن. مثلا این یه نمونه تصویر که همین الان بصورت خیلی ساده درست کردم. فقط برای اینکه نشون بدم
چطوری یک آبجکت توی یک استادیوی سفید قرار میگیره و سایه و انعکاس داره:

i52781_test.jpg

در مورد تصویر دوم ، هم میتونه یک عکس به همون روش عکاسی در استادیو باشه و هم اینکه عکس اون کاراکتر رو بریده باشن و توی
یک بک گراند سفید گذاشته باشن و براش سایه ایجاد کرده باشن.

Skyline-GTP

New Member
ممنون از پاسخ های دقیق و مفیدتون
خوشحال می شم اگه سایتی که آموزش ساخت این استودیوها رو می ده بدید!
در مورد تصویر پسر بچه! درک ایجاد سایه ای به چنین شکل اون هم در فتوشاپ برام نامفهموم است!
این عکس رو ببینید:

مثلا می خوام این هواپیما با فردی که کنارش نشسته به توی یک پس زمینه سفید و خاکستری سه بعدی قرار بدم با سایه اجسام به طوری که حس بشه این فرد واقعا توی یک محیط سه بعدی قرار داره! ( مثل تصویر هواپیمای زرد رنگ بالا) آخه اصلا نمیشه این تصویر رو به خاطر ایجاد چنین پس زمینه ای کسی باید توی محیط سه بعدی طراحی کنه!!
می خوام بدونم چطوری میشه چنین کاری رو انجام داد؟ (مثلا با برنامه فتوشاپ و سایر برنامه های کمکی)
من به یک استودیو خاصی دسترسی ندارم و ممکنه ساخت چنین استودیویی برام به صرفه نباشه!

این تصویر موتور و بدنه رو هم ببینید:

رنگ بندی اطراف موتور یکسان است چطوری روی موتور نور پردازی کردند؟ من خودم خیلی گیج شدم که چطوری از این موتور عکس گرفتند که تونستند چنین انعکاس زیبایی روش ایجاد بشه!(فکر نکنم این موتور طراحی شده باشه چون خیلی طبیعی است!)

در مورد بدنه اگه توی استودیو ازش عکس گرفتند چطوری بالای بدنه مقداری قهوای است و دارای رنگ تیره تری است؟

دوستان خودم خیلی علاقه دارم در این مورد اطلاعات بیشتری داشته باشم اگه آموزش خاصی برای ساخت چنین تصاویری سراغ دارید ممنون میشم که در اختیارم قرار بدید!:wink:

آخرین ویرایش:

30min

Banned
ببینید سئوالتون یک جورایی نامفهمو هستش .
در مورد اون شخص و هواپیما خوب شما میتونید اون رو ماسک کنید و به لایه جدید ببرید .
البته مطمئنا سایه اون کیفیت رو نخواهد داشت اما با دستکاری در Level و brightness فکر میکنم نتایج خوبی حاصل بشه .
من برم و بیام ببینم میتونم طرح مناسبی درست کنم ازش یا نه .
در مورد موتور هم یک نمونه گذاشتم ببینید .
http://siminshine.persiangig.com/1.jpg
http://siminshine.persiangig.com/2.jpg
فقط Level لایه ها تغییر کرده و درخشندگی موتور چند برابر شده از طرفی بکگراند سفید خالص دیده میشه .

Skyline-GTP

New Member
ممنون از پاسخ های خوبتون
چیزی که حالا من بیشتر دنبالش می گردم آموزشی هست که بتونم پس زمینه اون شخص و هواپیما رو به یک پس زمینه مثل هواپیمای توی پست اول تغییر بدم! والا من خودم زیاد توی فتوشاپ حرفه ای نیستم اگر هم بخوام تصویر شخص رو با ابزارهایی مثل Lasso ببرم زیاد خوب از آب در نمیاد!
حال اگر کسی آموزشی که به شه یک شی رو از تصویری به صورت حرفه ای خارج کرد و پس زمینه ای مثل تصاویر بالا پشتش انداخت حتی اگه به صورت انگلیسی داره بذاره تا بتونم ازش استفاده کنم!

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام
با این پلاگین خیلی راحت میتونی به شیئ که تو یه صفحه ی کرم رنگ یا سفید رنگ گذاشتی یه سایه بدی و مثل استدیو کار کنی.(در اصل استدیو مشقی!:دی)

نام پلاگین : Andromeda Shadow Filter
توضیحات پلاگین:
پلاگین Andromeda's Shadow پیشرفته ترین پلاگین سایه اندازی موجود می باشد. این پلاگین منحصربه فردترین برنامه جهت سایه اندازی سه بعدی بر روی تصاویر است. این پلاگین دارای انواع سایه های مختلف از جمله Backlighting Shadows ،Opaque Shadowso ،Projected Drop Shadows ،Color Shadows ،Indoor Shadows ،Floating Shadows ،Ground lights ،Objects Near Ground Perspective Shadows ،Multiple light source ،Transparent Shadows می باشد. از ویژگی های این پلاگین می توان به انداختن سایه های پرسپکتیو با دوربین های مجازی، چشم انداز سه بعدی، تیرگی و لبه های نرم طبیعی و ...اشاره نمود.

Skyline-GTP

New Member
همون چیزی که دارم دنبالش می گردم اگر لینک دانلود نسخه کرک شده اش رو بذاری عالیه!:green::paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا