راهنمایی در رابطه با هندی کم های سونی

sabeghi

New Member
من میخوام یک دوربین هندی کم سونی خریداری نماینم از دوستان 3 سوال داشتم

1- در بین دوربینهای دارای هارد دیسک ، کاست Mini DV ، کاست D8 ، دیسک DVD کدام بهتر میباشد
از نظر عمر بیشتر و کار بهتر

2- در رابطه با مدل دوربینهای زیر نظرتون چیه کدوم رو تهیه کنم.

DCR-SR40 دارای هارد دیسک
DCR-HC96 دارای کاست مینی دی وی
DCR-TRV285 دارای کاست دی ایت
DCR-DVD755 دارای دیسک دی وی دی
3- قیمت دوربینها

mosyhey

Member
با سلام
نخست باید بگویم که در فروم akkasee.com تخصصی تر در این رابطه بحث شده است.
البته من خودم هیچ کدام از انواع دوربین های بالا را ندارم ولی چون دنبالش بوده ام فهمیده ام که MiniDv از همه با کیفیت تر و بهتر است و هرچند کار با دو فرمت دیگر راحت تر است اما تکنولوژی اش به اندازه مینی دی وی پیشرفت نداشته.
در ضمن سایت های انگلیسی خوبی برای ریویو و مقایسه دوربین ها هستند مثلاً camcorderinfo.com که می توانید قبل از خرید همه مشخصات هر دوربین را ببینید و با هم مقایسه کنید. ولی از بین دوربین هایی که نام برده اید به گواهی همین سایت ها HC96 نسبت به بقیه رتبه بالا تری دارد که من در چند سایت دیده بودم که رتبه خوبی دارد. مثالی از همین رتبه بندی در آدرس: http://www.camcorderinfo.com/ratings.php
قیمت را هم در سایت های digihouse.ir و shop.ir بگیرید.

MJ Rayaneh

Well-Known Member
من از هندی کم سونی دارای مینی دی وی دی استفاغده میکنم.
کیفیتش واقعا بی نظیره و حرف نداره.
قیمتش هم چون اسم سونی روش هست، یه خورده بالا هست حدود 500.000 تومن

rrppjj

New Member
به من عاجز یه ریز کمکی بکنید!

اگر کسی مطلع است یک کمکی به من بکند..
دوربین سونی قدیمی دارم که از این فیلم های معمول و کوچک میخورد. اما ظاهرا" برای این کاستهای کوچک قالبهای بزرگ فیلم وجود دارد که وقتی در آن قرارش میدهند بعد میشود مثل یک فیلم معمولی ویدئو در ویدئوی خانگی بذاریم و در تلوزیون پخش میشود.. البته همان فیلم کوچک را هم میتوانم با اتصال تلوزیون به دوربین در تلوزیون ببینم اما هدفم اینه که فیلم را روی سی دی رایت کنم
الان میخوام بخرم اما اسم این قالبهارو نمی دونم چیه!!:there: :razz:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا