راهنمایی در خصوص سینک صدا با افکت

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
قصد دارم صدای یه ساز کوبه ایی رو با یکی از مولفه های افکت خاصی سینک کنم... مثلا فرض کنید 10 لایه لایت ساختم می خوام با ضرباهنگ صدا شدت نورها کم و زیاد شه... کسی راه حلی به ذهنس می رسه؟

اگه منظورتونو درست فهمیده باشم ، خوب کم کردن شدت نورها رو خودتون دستی میتونید تغییربرید حالا میخواد با افکتی چیزی که لایه رو پوشنده باشه اگه ده تا یا بیست تا لایه داشته باشید همه رو میتونیدparenl کنید به null ، اون جاهایی رو که شدت صدا زیاد میشه رو مارک بزاری تو آهنگ و null ، و همزمان با اون نورهارو میتونید کنترل کنید تو null .

mooli63

نه منظورم حالتیه که خود نرم افزار فرکانس های صدا رو تشخیص می ده و نسبت به اون فرکانس ها در افکت ها تغییر پارامتر می ده.. مثل تلفیق پلاگین فرم با صدا

navvabdl

Member
اگه منظور شما رو درست متوجه شده باشم شما با پلاگین Sound Keys میتونی اون چیزی که مد نظرت هست رو پیاده سازی کنی.این پلاگین ضرباهنگ ها رو به کی فریم تبدیل میکنه .

نه منظورم حالتیه که خود نرم افزار فرکانس های صدا رو تشخیص می ده و نسبت به اون فرکانس ها در افکت ها تغییر پارامتر می ده.. مثل تلفیق پلاگین فرم با صدا

اینکه خود نرم افزار فرکانس صدا رو تشخیص میده که مشخصه و اینکه بگمانم باید ی واسطی بین صدا وافکتها باشه که به بسامد صدا تغییر پارامتر در افکت بده ، مسلما به صورت دستی میشه درستش کرد ولی اینکه به صورت خودکار در بیاد فکر کنم باید از همین پلاگینی جناب navvabdl عرض کردند استفاده کنی .

پیوست ها

• Sound Keys1.jpg
    Sound Keys1.jpg
    210.3 کیلوبایت · بازدیدها: 12

saeid..hp

Member
سلام به همه دوستان
با animation>keyframe assistant>convert audio to keyframes هم می تونی لایه صدات رو به کی تبدیل کن بقیه رو هم که اوستایی

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام همونطوری که دوستان گل گفتن

علی جون شما میتونی هم با پلاگین Trapcode Soundkey اینکارو کنی هم با خود افتر که دوستان راهشو گفتن
خود اندرو هم تو آموزش هاس سری twitch اینا رو انجام میده

اما Soundkey خیلی بهتره شما میتونی رینج صدا رو بر اساس base یا تریبل (تیزی صدا ) به نرم افزار بفهمونی و اون دقیقا طبق همون بهت Keyframe میده

mooli63

آقایون دم همه گرم... رفتیم تو کار این soundkey

جدیدترین ارسال ها

بالا