راهنمایی در خصوص حق کپی رایت پروژه ...

با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده پروژه ای رو کامل طراحی کردم که در زیر محیط اونو میبینید. فقط چند تا سوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید و کمک بزرگی خواهید کرد.
01.jpg

سوال : فایل های نهایی من که قراره روی سی دی بهمراه فایل اجرایی رایت بشن 4 فولدر هستن. به شکل زیر :

02.jpg

میخوام بصورتی رایت کنم که بعدا کسی نتونه بازم ازش کپی کنه ، که بایستی رمزگذاری بشه که فکر کنم پروسه خاص خودشه داره درسته ؟؟
اما در بیشتر سی دی های مالتی مدیا دیدم که داخل سی دی یا فایل های وابستش مخفی هستن بطوریکه با show کردن هم پیدا نمیشن! این به چه صورته ؟؟
یا اینکه فایلها وجود دارند اما با پسوندهایی که قابل باز شدن نیستن!
اگه ممکنه توضیح بدین واقعا ضروریه برام ؟؟ ( چون نمیخوام بعدا کسی از سی دی بتونه کپی کنه)
لطفا روش ساده ای رو توضیح بفرمایید

ممنون از صبر و حوصله شما

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
کار مخفی کردن رو میتونید با نرم افزار CDSecure انجام بدید ولی این روش هم قابل دور زدن هست میشه فایل ها رو بیرون کشید ولی کار هر کسی هم نیستا ولی فکر کنم همین هم بدردتون بخوره اموزش کار باهاش هم تو گوگل سرچ کنید هست

mohammad@er

Well-Known Member
دوست من هر کاری کنی بازم اطلاعاتت رو در میارن!فقط با یه برنامه!
تنها راه قفل گذاری که نشه از روش کپی کرد!
کارخانه روی سی دی یا دی وی دی یه جا مثل سوزن سوراخ می کنه!
که باز اونم قابل هکه ولی به سختی!
خیلی خودت رو عذاب نده!
تنها راه از نظر من که شاید قابل اجرا نباشه!
بدی یه ویروس برات بنویسن که به محض اینکه سی دی رو داخل کامپیوتر می زاری شروع به حذف فایل ها کنه!
چون تو سی دیه نمی تونه تو سی دی اطلاعات رو بخوره ولی بیاد تو کامپیوتر فایل رو حذف می کنه!
البته انتی ویروس بهش گیر میده و باید ویروس رو به تک تک فایل ها بچسبونی!
این تنها راهیه که شاید بتونی باهاش این کار رو بکنی!
یه سرچ بزن autorun.inf فایل بوت سی دیه شاید یه ترفند دیگه ای داشته باشه!
سوالی بود پ خ کن!
یا علی

mohammad@er

Well-Known Member
دوست من هر کاری کنی بازم اطلاعاتت رو در میارن!فقط با یه برنامه!
تنها راه قفل گذاری که نشه از روش کپی کرد!
کارخانه روی سی دی یا دی وی دی یه جا مثل سوزن سوراخ می کنه!
که باز اونم قابل هکه ولی به سختی!
خیلی خودت رو عذاب نده!
تنها راه از نظر من که شاید قابل اجرا نباشه!
بدی یه ویروس برات بنویسن که به محض اینکه سی دی رو داخل کامپیوتر می زاری شروع به حذف فایل ها کنه!
چون تو سی دیه نمی تونه تو سی دی اطلاعات رو بخوره ولی بیاد تو کامپیوتر فایل رو حذف می کنه!
البته انتی ویروس بهش گیر میده و باید ویروس رو به تک تک فایل ها بچسبونی!
این تنها راهیه که شاید بتونی باهاش این کار رو بکنی!
یه سرچ بزن autorun.inf فایل بوت سی دیه شاید یه ترفند دیگه ای داشته باشه!
سوالی بود پ خ کن!
یا علی

djpooya

Active Member
دو راه وجود داره :

1 - استفاده از نرم افزار cd secure

2- استفاده از روش encrypt

ولی باز هم اطلاعات را میشه مشاهده کرد و ...
اما از روش دوم سخت تر میشه فایل ها را کشید بیرون

در ضمن آموزش شماره 2 توی انجمن هست میتونید جستجو کنید

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
نمیدونم این این پروژه ای که کار کردین قراره مجوز بگیره و انتشار بشه یا واسه خودتون تفریحی کار کردین

اگه قراره انتشار بشه خب باید هزینه کنید و قفل های قوی روش بزارید که فقط افراد حرفه ای بیان و ازش کپی بگیرن

ولی همینطوری برای خودتون یا یه مجموعه کوچیک طراحی کردین همون بهتره ک از روش مخفی کردن استفاده کنید و زیادم به خودتون فشار وارد نکنید

دو راه وجود داره :

1 - استفاده از نرم افزار cd secure

2- استفاده از روش encrypt

ولی باز هم اطلاعات را میشه مشاهده کرد و ...
اما از روش دوم سخت تر میشه فایل ها را کشید بیرون

در ضمن آموزش شماره 2 توی انجمن هست میتونید جستجو کنید

ممنون از پاسختون، درباره اینکریپت کردن چیز خاصی پیدا نکردم . اینکریپت روشش بعد از کامپایل هستش ؟؟ یا در مراحل ساخت پروژه ؟

نمیدونم این این پروژه ای که کار کردین قراره مجوز بگیره و انتشار بشه یا واسه خودتون تفریحی کار کردین

اگه قراره انتشار بشه خب باید هزینه کنید و قفل های قوی روش بزارید که فقط افراد حرفه ای بیان و ازش کپی بگیرن

ولی همینطوری برای خودتون یا یه مجموعه کوچیک طراحی کردین همون بهتره ک از روش مخفی کردن استفاده کنید و زیادم به خودتون فشار وارد نکنید

ممنون دوست من بابت توضیحات ، این اتوارن رو به درخواست مشتری انجام دادم و ایشان قراره ارائه بده تو جشنواره ، به هر حال بنده میخوام فقط خودم در صورت نیاز مججدا براش کپی کنم یا تحویلش بدم. میدونم امنیت 100% نیست و باز هم کسایی پیدا میشن که بتونین به فایلها دسترسی پیدا کنن. اما در حد معمول میخوام یا فایلها بصورت پسوند نامشخص باشه یا مثلا بصورت خوبی مخفی شده باشن.
یه نرم افزار اتوران دیدم که تنها یک فایل اجرایی داشت!!! نمیدونم چیکار کرده بود و از چه روشی استفاده
لطفا راهنمایی بفرمایید

mohammad@er

Well-Known Member
دوست من هر کاری کنی از سی دی img می گیرن دوباره رایتش می کنن!
ول کن!
نمی دونم محتوات چیه!
ولی برو تو وزارت ارشاد ثبت کن!کسی کپی کرد ازش شکایت کن!

mohammad@er

Well-Known Member
ok یادم اومد!
یه برنامه هست اسمش ......:shock:دقیق نمی دونم!
ولی کارش اینه که سی دی های رایت شده باهاش رو فقط میشه از طریق اتوران بهشون دسترسی داشت!
یعنی open دیگه کار نمی کنه!
اسمشم باهال بود!
تو لب تاپ بود ویندوزو عوض کردم پریده!

دوست من منظور حداقل برقرار کردن محافظت، بله وگرنه آدم های حرفه ای هم هستند که میتونن باز کنند!
الان با cd secure کار کردم برنامه بدی نیست. فقط یک مشکل در مرحله آحر که image رو تهیه میکنه و ذهیرش میکنه ، بعد از اون سریعا پیغام میده برای رایت کردن فایل . بنده هم رایت کردم اما وقتی بهاتمام رسید مشاهده کردم که سی دی اتوران بالا نیومد وقتی سی دی رو باز کردم یک فایل iso دیدم همون که قبلا از طریق برنامه ایجاد شده بود و روی اون کلیک کردم تازه بعدش روی درایو مجازی باز شد اما درست کار میکرد یعی فایل ها مخفی شده بودند.
حالا سوال اینه من نمیخوام که ازطریق درایو مجاز باز بشه. میخوام مثل یک سی دی معمولی و حالت قبلی باز شه، یعنی به محض اینکه کاربر سی دی رو درون cd drive قرار میده محتوا بصورت اتوران بالا بیاد با لحاظ شدن مخفی سازی فایل های مد نظر. چطور رایت کنم ؟؟

و سوال بعدی اینکه نرم افزار رو کرک کردم ، اما بعد از نام سی دی گزینه Trial رو مینویسه. چطور این رو حذف کنم ؟؟؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا