راهنمایی در خصوص اینگونه عکس ها

با سلام خدمت دوستان گل و زحمت کش و تیم اجرایی این فروم

دوستان عزیز من به شکلی برخوردم دوست داشتم بیام از شما نظری بگیرم

مشکل به این صورت بوده

راستیتش ما چرخی در فیس ب......ک داشتیم میزدیم با یه عکسی مواجه شدیم که براتون قرارش می دم

969104_346650482135107_1073157050_n.jpg
969104_346650482135107_1073157050_n.jpg

این عکس برام جالب به نظر اومد

من از این عکس 2 مطلبو فهمیدم

یا باید پانوراما گرفته باشه
یا با پایه 3 تا عکس گرفته و بعد یجوری در همشون کرده شده تک عکس

می خوام بدونم و از شما دوستان یاد بگیرم که ما اگه 3تا عکس به این ترتیب داشته باشیم می تونیم به این شکل درستش کنیم؟؟؟؟اگه اره مراحل انجامش در فتوشاپ اموزششو قرار بدید ممنونتون می شم

با تشکر

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
اپ هایی برای گوشی هست مثل action shot که کارهای پیچیده تر از اینو اوکی میکنه
پانوراما هم مرتبط با این تصویر نیست
یک پایه ثابت میتونه باشه با چند شات مختلف یک برنامه ریزی ساده بعد هم توی پی اس کنار هم بزاریشون

طرف تو اتلیه گرفتتش

من از یکی از فتوشاپیست ها پرسیدم که چجوریه گفت با پایه ثابت 3تا عکس گرفته که توش فقط طرف تغییر کرده بعد فکر کنم گفت ماسک کردتش اره گفت ماسک

طریقه ماسک کردن رو می خوام بدونم چیکار باید کرد

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
همونطور که علیرضای عزیز گفت، دوربین ثابته و سه شات گرفته شده.
بعد هم که با فتوشاپ کنار هم گذاشته شدن. یعنی یک عکس به عنوان عکس اصلی انتخاب میشه و از دو تا عکس دیگه اون آقایون جدا میشن و تو عکس اصلی جاسازی میشن.
یا علی
:rose:

برادر عزیزم ممنون

اقا من با 3شات عکس گرفتم و 1 عکس که وسط موندم و عکس اصلی قرار دادم

بعد با ابزار فتوشاپ از اون 2تا عکس رو بریدم و ctrl+c کپی کردم و بعد ctrl+v گرفتم و یه جورایی داره مثل اون میشه

ولی چرا طبیعی نمیشه مثل این یعنی یکی ببینه می فهمه زیاد خوب نشده

نمی شه لبه هاشو کاری کرد تیز نشه و مثل این عکس درستش کنم؟

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
برادر عزیزم ممنون

اقا من با 3شات عکس گرفتم و 1 عکس که وسط موندم و عکس اصلی قرار دادم

بعد با ابزار فتوشاپ از اون 2تا عکس رو بریدم و ctrl+c کپی کردم و بعد ctrl+v گرفتم و یه جورایی داره مثل اون میشه

ولی چرا طبیعی نمیشه مثل این یعنی یکی ببینه می فهمه زیاد خوب نشده

نمی شه لبه هاشو کاری کرد تیز نشه و مثل این عکس درستش کنم؟

اگه در جدا کردن لبه های دور تصویر مهارت ندارید از پلاگین هایی مثل Topaz Remask و EZ Mask و OnOne Mask Pro و ... استفاده کنید.
این ابزار ها ابتدا از شما درخواست می کنند که محدوده دور شیء رو بصورت تقریبی مشخص کنید، بدون جزئیات، خیلی کلی.
بعد خودشون شیء رو تمیز جدا می کنند. لینک دانلود این پلاگین ها در اینترنت زیاده، اسم انگلیسی یکی از این ابزار ها رو در گوگل به
همراه کلمه دانلود جستجو کنید.

اگه در جدا کردن لبه های دور تصویر مهارت ندارید از پلاگین هایی مثل Topaz Remask و EZ Mask و OnOne Mask Pro و ... استفاده کنید.
این ابزار ها ابتدا از شما درخواست می کنند که محدوده دور شیء رو بصورت تقریبی مشخص کنید، بدون جزئیات، خیلی کلی.
بعد خودشون شیء رو تمیز جدا می کنند. لینک دانلود این پلاگین ها در اینترنت زیاده، اسم انگلیسی یکی از این ابزار ها رو در گوگل به
همراه کلمه دانلود جستجو کنید.

متشکرم ازت عزیز

به مشکل جدید برخوردم تو همین تاپیک منتظرتونم

یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا