راهنمایی در تنظیمات رندر (فقط حرفه ای ها نظر بدن)

amir0172

Well-Known Member
سلام دوستان چند سوال داشتم شاید خیلی مبتدی باشه ولی برا من مهمه
1-بهترن تنظیمات وی ری برای نمای خارجی و داخلی
2-در رندر نمای خارجی و داخلی پارامتر vray:colormapping روی کدوم گزینه قرار بدیم بهره؟
3- بخشAntialiasing filter برای رندر نمای خارجی و داخلی بهتره روی کدوم گزینه قرار بگیره؟

madmaster_3d

Well-Known Member
ببین من که حرفه ای نیستم و مخصوصا تو قضیه داخلی و ....

چون میدونستم دوستانی که کار داخلی و بیرونی نسبتا رئال میزنن نمیان کمکت کنن ( به دلیل اینکه وقت گزاشتن و یاد گرفتن و به این راحتی تو ایران کسی نمیاد چیزی یاد کسی بده . حالا هر کسی هر برداشتی می خواد بکنه بکنه. البته یک جورایی هم شما خودت رو بزاری جای طرف میبینی اونم حق داره. ولی خوب تجربه به من نشون داده خارجی ها بیشتر به فکر آموزش ساختن هست تا بچه های خودمون. شایدم من اشتباه می کنم. نیازی نیست بحث کنیم. )

به همین خاطر اومدم بهت بگم که
تنظیمات هر کسی فرق می کنه. من چند تا آموزش مختلف تو نت دیدم تنظیماتشون فرق میکرد. مثلا یکی brute استفاده می کرد یکی irridance .

ولی برای داخلی دیدم که برای antialising از vraysincefilter استفاده می کنن
و برای color mapping هم برای داخلی از reinhord و برای خارجی هم فکر کنم همون expotional استفاده کنن
البته برای داخلی هم از liner استفاده می کنن. فکر می کنم.

در کل اون چیزی که مهم هستش بحث نورپردازی کار هستش . و بحث متریال و تکسچری که استفاده می کنی

متریال رو میشه امادش هم استفاده کرد که دوستان می کنن
ولی بحث نورپردازی
برای خارجی می تونی از یک وری سان و یا hdri و وری Sky استفاده کنی. یا تارگت

ولی برای داخلی به نظرم از یک وری اسکای و چند تا وری لایت استفاده کن. البته برای داخلی هم باز از وری سان میشه.
البته این ها رو مطمئنا خودت میدونستی . باز من تکرار کردم

ولی بهتر تو نت دنبالش بگردی و تمرین داشته باشی.و صبر. و یک سری مقاله هم فکر کنم به فارسی در باره نورپردازی تو نت باشه.

درکل می خوام خیلی منتظر نباشی :) اگر کمکت کنن که چه بهتر.

Mehran coyote

Well-Known Member
خواهشا اینقد خارجی ایرانی نکنید دیگه........
حرفه ای های سایت بیشترشون مرام دارن ولی اینقد مشغله کاری دارن که وقت جواب چنین سوال هایی رو ندارن
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تنظیمات vray هیچ محدودیتی نداره که کدوم برای داخل کدوم برای خارج ساخته شده
تنظیمات نور و رندر برای هر صحنه و هر نما فرق داره و یه چیزه تقریبا دستی هست
فقط تجربه میتونه همون نتیجه رو تو زمان کمتری بهت بده
اینو هم در نظر داشته باش که بعد از اتمام مدل سازی و تکسچر باید کلی تست رندر بزنی تو اون صحنه ایده ال در بیاد نه اینکه بگی حالا من یه صحنه داخلی دارم فرض antialising رو بزارم رو area خوب میشه و تمام

ولی معمولا color mapping رو linear و reinhard میزارن و برای antialising هم روی area , vraysincfilter , cookvariable تنظیم میکنن

کلا همه چیز دسته خودته

بیشترین تاثیر روی رئال شدن کار نورپردازی و تکسچرینگ هست

آخرین ویرایش:

amir0172

Well-Known Member
ببین من که حرفه ای نیستم و مخصوصا تو قضیه داخلی و ....

چون میدونستم دوستانی که کار داخلی و بیرونی نسبتا رئال میزنن نمیان کمکت کنن ( به دلیل اینکه وقت گزاشتن و یاد گرفتن و به این راحتی تو ایران کسی نمیاد چیزی یاد کسی بده . حالا هر کسی هر برداشتی می خواد بکنه بکنه. البته یک جورایی هم شما خودت رو بزاری جای طرف میبینی اونم حق داره. ولی خوب تجربه به من نشون داده خارجی ها بیشتر به فکر آموزش ساختن هست تا بچه های خودمون. شایدم من اشتباه می کنم. نیازی نیست بحث کنیم. )

به همین خاطر اومدم بهت بگم که
تنظیمات هر کسی فرق می کنه. من چند تا آموزش مختلف تو نت دیدم تنظیماتشون فرق میکرد. مثلا یکی brute استفاده می کرد یکی irridance .

ولی برای داخلی دیدم که برای antialising از vraysincefilter استفاده می کنن
و برای color mapping هم برای داخلی از reinhord و برای خارجی هم فکر کنم همون expotional استفاده کنن
البته برای داخلی هم از liner استفاده می کنن. فکر می کنم.

در کل اون چیزی که مهم هستش بحث نورپردازی کار هستش . و بحث متریال و تکسچری که استفاده می کنی

متریال رو میشه امادش هم استفاده کرد که دوستان می کنن
ولی بحث نورپردازی
برای خارجی می تونی از یک وری سان و یا hdri و وری Sky استفاده کنی. یا تارگت

ولی برای داخلی به نظرم از یک وری اسکای و چند تا وری لایت استفاده کن. البته برای داخلی هم باز از وری سان میشه.
البته این ها رو مطمئنا خودت میدونستی . باز من تکرار کردم

ولی بهتر تو نت دنبالش بگردی و تمرین داشته باشی.و صبر. و یک سری مقاله هم فکر کنم به فارسی در باره نورپردازی تو نت باشه.

درکل می خوام خیلی منتظر نباشی :) اگر کمکت کنن که چه بهتر.

خیلی ممنون madmaste جان که این همه وقت گذاشتی و جواب دادی
خودم هم در مورد رندر و .. اگه مقالاتی و کتابی گیرم بیا مطالعه میکنم و فیلم ای آموزشی در این مورد نگاه میکنم و البته تمرین هم دارم ولی نمیدونم بعضی مواقع سر در گم میشم و نمیتونم اون چیزایی رو که یاد گرفتم رو برا خودم دسته بندی کنم و تو شهر ما هم نه آموزشگاهی هست نه استادی و مشکلات دیگه
و هدفم از این که این مطلب رو نوشتم تا دوستان راهنماییم کنن این بود که هیچ چیز به تجربه نمیرسه حتما دوستان حرفه ای به فوت و فن هایی رسیدن و راه حل هایی پیدا کردن که ما مبتدی ها هم بتونیم از اون استفاده کنیم

madmaster_3d

Well-Known Member
نیازی به کلاس نیست. راستی سایت 3dxpromotion کلاس داره فکر کنم انلاین باشه. که می تونی نورپردازی داخلی رو یاد بگیری. البته کارهای خودت رو قبلش نشونشون بده که الکی ثبت نام نکنی

یکی از فوت و فن هایی که کارها رو زیبا می کنه بحث پست پروداکشنه. شما یک خیار رو هم پست پرو داکشن بدی از این رو به اون رو میشه

برای اثبات حرفم شما ویدوئی که یاس عزیز زحمت کشیدن و ساخت تو بخش گالری ببین. یک برک دان گزاشته از نحوه ساخت کارش
بدون پست اصلا کارش جذاب نخواهد بود. به خودش هم گفتم. اون رو نگاه کن تاثیر پست رو ببین

و حتما روی این قضیه تمرین کن.

جدیدترین ارسال ها

بالا