راهنمایی در باز کردن پوشه ProgramFiles

WARRIOR22

Member
سلام

برای باز کردن پوشه ویندوز از دستور <Windows> و برای سیستم 32 از <system> استفاده میکنیم

برای باز کردن پوشه Program Files از چه کدی باید استفاده کرد ؟ :)

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزیز

تا جایی که بنده اطلاع دارم به طور مستقیم تو mmb ماکرویی برای سوال شما وجود نداره. شما میتونید با استفاده از پلاگین هایی مثل SamllPlugin از رجیستری سیستم کاربر آدرس Program Files رو بخونید.

HKEY-CURRENT-USER\Software\Microsoft\Windows\Current version\Explorer\shellfolders

فعلا جایی هستم که دسترسی به رجیستری سیستمش برام مقدور نیست که تست کنم. اما فکر میکنم آدرس محلی که باید تو رجیستری به دنبال کلیدتون بگردید همین باشه.

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با سلام:

ببخشید یکم میشه در موردش توضیح بدید؟؟؟؟
کد:
WinPath$ = <Windows>
LenPath = LEN(WinPath$) - 8
ProgramsPath$ = StrCopy(WinPath$,1,LenPath ) + 'Program Files
در خط اول به وسیله تابع <Windows> آدرس پوشه ویندوز گرفته شده .
در خط دوم طول متن به دست اومده ( پوشه ویندوز ) رو - 8 کردن ، یعنی طول رشته \Windows رو از طول متن فعلی به دست اومده حذف کردن .
در خط سوم با استفاده از تابع StrCopy متن اولیه به دست اومده ( پوشه ویندوز ) رو از اول تا طولمتن اولیه -8 کپی کردن ( با این کار فقط درایو ویندوز باقی میمونه و رشته \Windows از متن اولیه حذف میشه و در آخر هم رشته program Files رو به متن حاصل ( درایو ویندوز ) چسبوندن که حاصل میشه درایو ویندوز + program Files .

آخرین ویرایش:

alighoch

Member
سلام و خسته نباشید
عزیز اینکه جواب نمیده اگه اسم پوشه ویندوز windows نباشه.
میشه راهی اساسی بگین که اسم پوشه ویندوز هرچی باشه تشخیص بده و مسیر programfileداشته باشیم؟

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

از پلاگين FolDir استفاده كنيد. من يك نسخه ازش داشتم ولي ويروسي بود مجبور شدم پاكش كنم. بگرديد شايد پيدا كرديد.

جدیدترین ارسال ها

بالا