راهنمایی درخصوص ساختم مالتی مدیا

sogoli

Active Member
سلام
برای ساختن یک مالتی مدیا که تعداد زیادی محتوا (500 عکس 100 فیلم 2000 فایل ورد و 100 فایل صوتی) پیشنهادمی کنید از فلش استفاده کنم یا اینکه برم ساختن c# ?

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
با این که این کار رو میشه با فلش هم انجام داد ، ولی به دقت و زمان زیادی برای کار نیاز مند هست
و می بایست با الگوریتمی مناسب روی محتوا ها کار بشه و کد با اکشن 3 و با دقت تمام برای استفاده از حافظه و... و توجه به performances در زمان اجرای دستورات سنگین و... ، که کار رو کمی سخت خواهد کرد.
پیشنهاد بنده این است اگر جستجو در این محتوا ها و ... خیلی مهم می باشد ، از فلش استفاده نکتید!//

Mr_lesani

Member
سلام دوست من

بنده چند نمونه كار ديدم كه حجمي برابر با يك dvd داشته و دقيقا مثل پروژه ي شما از تعداد قابل توجهي فايل صوتي، تصويري و نوشتاري تشكيل شده بود و براي طراحي اين پروژه ها از نرم افزار فلش با اكشن اسكريپت 2 استفاده شده بود و تمامي فايلها در داخل پوشه هاي مخصوص به خودشون قرار داشتند و در صورت نياز اطلاعات از داخل پوشه ي مربوط به خودش فراخواني ميشد و حجم اصلي خود فايل فلش سبك بود .

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

همانطوری که بهروز گفت زمان زیادی لازمه برای کار کردن روی این پروژه

موفق باشید

smmousazadeh

Well-Known Member
من هم با آقا بهروز موافقم.
اگر جستجو دارید از فلش استفاده نکنید. اگر جستجو نباشه نمایش عکس و فیلم و صوت همشون یه کد داره و فرقی بین 10 تا با خیلی نیست.
ولی با توجه به فایلهای بالایی که از ورد هم دارید اصلا از فلش استفاده نکنید.

splinter cell

Well-Known Member
با اجازه اساتید و خبرگان انجمن ,
با استفاده از mmb براحتی امکان داره.کمتر از نصف روز وقت میبره.چون اصولاً کار این نرم افزار ساختن چنین مالتی مدیاهایی هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا