راهنمایی درباره Mozilla Thunderbird

mashmi

Member
سلام
دوستان من احتیاج به یه برنامه ای دارم که بتوانم همزمان جند هزار میل ارسال کنم به من برنامه Mozilla Thunderbird رو معرفی کردن ولی من هیج رقمه تمیتونم باش کار کنم و میل بفرستم ازتون می خوام خواهش کنم منو رانمایی کنید
یاهو ای دی من هم : m_rezapour69
منتظرتونم

yasak

Member
سلام،
کافی هست که آدرس هاتو توی قسمت TO وارد کنی و با ویرگول جدا کنی.
ارسال چند هزار میل قطعا باعث بروز مشکل برای هاستت و یا بسته شدن account که ازش استفاده می کنی می شه. چون همه هاست ها و سرویس دهنده ای میل محدودیت ارسال دارن. علاوه بر اون اکثر ایمیل های ارسالی هم در Bulk و یا Junk میل کاربران قرار خواهد گرفت. پیشنهاد می کنم از سرویس دهنده هایی مثل نیلگون برای ارسال چندین هزار ایمیل استفاده کنید.

mashmi

Member
سلام،
کافی هست که آدرس هاتو توی قسمت TO وارد کنی و با ویرگول جدا کنی.
ارسال چند هزار میل قطعا باعث بروز مشکل برای هاستت و یا بسته شدن account که ازش استفاده می کنی می شه. چون همه هاست ها و سرویس دهنده ای میل محدودیت ارسال دارن. علاوه بر اون اکثر ایمیل های ارسالی هم در Bulk و یا Junk میل کاربران قرار خواهد گرفت. پیشنهاد می کنم از سرویس دهنده هایی مثل نیلگون برای ارسال چندین هزار ایمیل استفاده کنید.

ممنون دوسته عزیز ولی اصلا مشکل من اینه که ای میل منو نمیشناسه یعنی حتی تیک میل هم نمیتونم بزنم
ای دی یاهو مسنجرتو می شه بدی ؟ اونجا کمکم کنی ؟
یاهو ای دی من : m_rezapour69
در مورده نیلگون هم من پولشو ندارم و می خوام ای میل هامم به یوزر های خودم بفرستم

yasak

Member
سلام،
ایمیلت رو تو قسمت Account تعریف کردی؟؟ از Outlook هم می تونی استفاده کنی اگه راحت تری.

متاسفانه الان سره کار هستم و یاهو بسته هست اینجا.

فکر می کنم نیلگون سرویس ارسال ایمیل به لیست ایمیل خودت رو هم انجام بده... احتمالا قیمت هم باید کمتر باشه...

mashmi

Member
تعریف کردم ولی نمیتونه کانکت شه.
اگه یه بار تو یاهو مسنجر انلاین شدید بهم پی ام بدید قکر کنم اونجوری حل شه
خیلی ممنونم
منتظرتونم

جدیدترین ارسال ها

بالا