راهنمایی درباره طراحی یک سایت برای ورود و تجمیع اطلاعات

taknavaz123

New Member
با سلام.
سوالم شاید خیلی کلی باشه.دلیلشم عدم آشنایی لازم با مباحث طراحی وب هست.
من در شرکتی کار میکنم که تعدادی شعب زیر مجموعه داره که اون شعب زیر مجموعه باید هر روز اطلاعاتی رو در قالب ارقام و اعداد به شرکت مرکزی ارسال کنند.
برای این موضوع هر کدوم از اون شعب اطلاعات رو در فرم اکسل یکسانی که طراحی شده وارد میکنند و فایل اکسل رو ارسال میکنن.
بعد ما فایلهای اکسل رو کنار هم میزاریم و با استفاده از قابلیت اکسل در یک فایل اکسل دیگه همه اطلاعات رو تجمیع میکنیم.
حالا من میخواستم بدوننم میشه مثلا صفحه وبی طراحی کرد که افراد با رفتن به اون صفحه ابتدا به یک کادر برای ورود username و password برخورد کنن.
بعد از زدن یوزر و پسورد همون فرم اکسلی رو، اینبار در قالب وب ببنین و با زدن گزینه جدید بتونن اطلاعات رو در بخشهای مختلف فرم وارد کنن و بعد در نهایت با گزینه تائید اطلاعات, عملا داده های وارد شدشون ذخیره بشه.
و در قدم نهایی تمام اطلاعات که دریک فرم نهایی تجمیع بشه که مثلا من با ورود username و pass خودم بتونم اون فرم رو ببینم.

یعنی همه اونکاری که در اکسل انجام میشه تحت وب انجام بشه.

میخواستم ببینم برای رسیدن به چنین چیزی چه راهی رو باید رفت؟

dexted

Active Member
سلام دوست عزیز :)

والا با علمی که من دارم میدونم توی برنامه نویسی وب کار نشد نداره.
بله به نظر من این مورد هم میشه
شما باید از یک برنامه نویس سرورساید (برحسب نیازتون php یا asp.net) کمک بگیرین تا همچین برنامه ای رو براتون بنویسه که این انجمن پر از برنامه نویسان با مهارت هست.

البته اساتید مطمئنا بهتر میتونن راهنمایی کنن
موفق باشید
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا