سلام مدل سازی لباس به اتمام رسیده فقط می خوام بدونم چقدر جا داره از این واقعی تر بشه با تشکر حسینی
Z Zaeem.P30 New Member Aug 25, 2012 #1 سلام مدل سازی لباس به اتمام رسیده فقط می خوام بدونم چقدر جا داره از این واقعی تر بشه با تشکر حسینی
madmaster_3d Well-Known Member Aug 25, 2012 #2 خو ب شده. من لباس این ها رو کار نکردم که بهتر نظر بدم. فقط کمر بنده جالب نمیزنه و لباست هم که انگار تکسچر نداره. همین
خو ب شده. من لباس این ها رو کار نکردم که بهتر نظر بدم. فقط کمر بنده جالب نمیزنه و لباست هم که انگار تکسچر نداره. همین
benyamin_pc Well-Known Member Aug 25, 2012 #3 من لباسو با گارمنت و کلود میسازم و تو همین مایه ها میشه , فکر میکنم اینم به همین روش ساخته شده , فقط یکم تکسچر و رنگ و لاآب بهترش میکنه , شایدم یکم اضافه کردن جزئیاته دستی مثله یه جیبی دالبوری چیزی .......
من لباسو با گارمنت و کلود میسازم و تو همین مایه ها میشه , فکر میکنم اینم به همین روش ساخته شده , فقط یکم تکسچر و رنگ و لاآب بهترش میکنه , شایدم یکم اضافه کردن جزئیاته دستی مثله یه جیبی دالبوری چیزی .......
Z Zaeem.P30 New Member Aug 28, 2012 #4 یک سوال :کجا میتونم تکسچر های/شیدر های پارچه های واقعی را با کیفیت خوب پیدا کنم؟
ک کورش کبیر Member Nov 24, 2012 #5 Zaeem.P30 گفت: سلام مدل سازی لباس به اتمام رسیده فقط می خوام بدونم چقدر جا داره از این واقعی تر بشه مشاهده پیوست 88071 با تشکر حسینی کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست خوب اگه امکان داره ساخت لباس در حد مبتدی رو بهم آموزش بده
Zaeem.P30 گفت: سلام مدل سازی لباس به اتمام رسیده فقط می خوام بدونم چقدر جا داره از این واقعی تر بشه مشاهده پیوست 88071 با تشکر حسینی کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست خوب اگه امکان داره ساخت لباس در حد مبتدی رو بهم آموزش بده