راهنمایی برای هاست و سایت زدن

sindrome

New Member
سلام .. اول قدردانی میکنم از اعضا که اینقدر فعال هستن و جواب ما تازه کارها رو میدن..
..
دوستان من چندتا سوال در مورد هاست و سایت زدن دارم..
..
راستش من تا حالا زیاد به سایت فکر نکردم.. یعنی در نظرم یه چیز پردردسر میومد.. اما الان میبینیم که با ترویج تالارها و یا همون فروم ها.. میشه گفت مدیریت گروهی شده و کاملا حتی لذت بخش تر هم هست.. من تا به حال هم وبلاگ کار کردم و هم تو فروم ها مدت تقریبا زیادی رو بودم.. اینارو میگم که بدونین اطلاعات من در این زمینه ها در جه سطحیه و جوابم رو به زبونی بگین که حقیر متوجه بشم! .. چند وقتی هست که ایده هایی برای سایت زدن دارم.. البته این سایت بیشتر جنبه خصوصی شاید داشته باشه اولش.. برای آموزشگاهمون میخوایم بسازیم که بعضی اخبار، فایلهای درسی و مطالب مرتبط رو توش بذاریم.. البته قطعا این سایت رو بعد یه مدت کوتاه که آشناتر شدیم عمومی ترش هم میکنیم.. میخواستم ببینم پیشنهاد شما چیه در مورد هاست.. من نت افراز رو دیدم واقعا تنها هاستی بود که قیمتاش رو میتونیم پرداخت کنیم در اوایل کار.. به نظر شما چه فضا و ترافیکی از پلن ها رو انتخاب کنیم و دلیلتون رو هم لطفا بگین(که مام از استادایی مث شما چیز یاد بگیریم..) همچنین یه توضیح مختضر در مورد امنیت که مثلا ما میخوایم بعضی از اطلاعات نه چندان محرمانه مثل تاریخ عضویت ، سوابق تحصیلی (کامل نه ها!) و اینجورچیزها رو داشته باشیم.. ضمن اینکه یه کوچولو هم بگین آیا میشه سایت رو بدون اطلاع زیاد از کد و برنامه نویسی وب طراحی کرد و سرپا نگه داشت؟!
ممنون..

nimafire

find / -name Support > u
سلام یه صورت ساده خدمت شما عرض کنم که شما در ابتدا باید هاست و دامنه داشته باشید
پی از این پیش نیاز ها شما میتوانید از سیستم های مدریتی اماده مانند جوملا نیوک وردپرس استفاده کنید که مانند سیستم وبلاگ هست و نیازی به برنامه نویسی ندارد و به راحتی میتوانید سایت خود را مدریت کنید

آخرین ویرایش:

Milad

Well-Known Member
نیما خان کاملا درست فرمودند ، اما در باره میزان فضا و ترافیکتون به نظرم برای شروع 100 تا 200 مگابایت براتون کافیه امکانات زیادی هم لازم ندارید میتونید از بسته های استاندارد استفاده کنید ، ترافیک هم بسته به نوع فعالیت و تعداد بازدید کننده ها داره ، اینکه میگید خصوصیه در نتیجه 3 تا 5 گیگ کافیه ( خیلی هم زیاده :دی ) .

درباره برنامه نویسی ! باید ببینید امکانات مد نظرتون چیه ، اینجور که مشخصه سیستم های آماده کارتون رو راه میدندازند .

در صورت تمایل ما با قیمت و امکانات مناسب میتونیم در خدمتتون باشیم . :wink:

سوالی بود ، در خدمتم ...

Digital007

Member
سلام

وقت شما بخير،

خوب چون ميگين تازه كارين نبايد كاري رو كه بهتر انجام بدين و يا همه كارا رو خودتون انجام بدين، ممكنه زده شين،
براي سايتتون يا فرومتون از سيستم هاي آماده استفاده كنين، مثلا جوملا و مامبو و .....
اگه در مورد جوملا هم مشكلي دارين من در خدمت شما هستم شما ميتونين از فروم جوملا فارسي هم كمك بگيرين من اونجا هم فعال هستم،
در مورد بالا آوردن سايت هم بايد دامنه ثبت كنيد و هاست بگيريد، من ميتونم راهنماييتون كنم،
در مورد قيمتهي هاستا هم كه ميفرمايين پايينه يا بالا هست، بايد با كيفيت باشه قطعي نداشته باشه و پشتيباني خوبي داشته باشه هزينه آخرين گزينه هست

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جدیدترین ارسال ها

بالا