سلام
نمیدونم درست اومدم یا نه من دارم فتوشاپ برا طراحی وب یاد میگیرم و چندتا سوال داشتم
1- مشکل من تا حدی با اندازه هاست و اینکه تا چه حد این اندازه ها باید دقیق باشه آیا چشمی هم خوبه یا نه بعد برای کد نویسی هاش دچار مشکل میشوند؟
2- ابعاد صفحه وب که در نیو ایجاد میکنیم چه اندازه هایی باید باشه آیا بعدا برش میخوره؟
3- برای خروجی گرفتن چه فایلی باید تحویل داده بشه برای کدزنی؟ save for web و html ؟؟نمیدونم درست اومدم یا نه من دارم فتوشاپ برا طراحی وب یاد میگیرم و چندتا سوال داشتم
1- مشکل من تا حدی با اندازه هاست و اینکه تا چه حد این اندازه ها باید دقیق باشه آیا چشمی هم خوبه یا نه بعد برای کد نویسی هاش دچار مشکل میشوند؟
2- ابعاد صفحه وب که در نیو ایجاد میکنیم چه اندازه هایی باید باشه آیا بعدا برش میخوره؟
فعلا همینا تو ذهنمه در کل کمی ممنون میشم راهنماییم کنید که چه کارایی باید یادبگیرم
در زیر هم اولین کارمه که گذاشتم البته اینو از اینترنت آموزششو گرفتم و فقط چندتا تغییر جزیی دادم توش و همزمان دارم با کتاب کار میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
در زیر هم اولین کارمه که گذاشتم البته اینو از اینترنت آموزششو گرفتم و فقط چندتا تغییر جزیی دادم توش و همزمان دارم با کتاب کار میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید