راهنمایی برای شروع کار طراحی وب فتوشاپ

nima_sc

New Member
سلام
نمیدونم درست اومدم یا نه من دارم فتوشاپ برا طراحی وب یاد میگیرم و چندتا سوال داشتم
1- مشکل من تا حدی با اندازه هاست و اینکه تا چه حد این اندازه ها باید دقیق باشه آیا چشمی هم خوبه یا نه بعد برای کد نویسی هاش دچار مشکل میشوند؟
2- ابعاد صفحه وب که در نیو ایجاد میکنیم چه اندازه هایی باید باشه آیا بعدا برش میخوره؟
3- برای خروجی گرفتن چه فایلی باید تحویل داده بشه برای کدزنی؟ save for web و html ؟؟
فعلا همینا تو ذهنمه در کل کمی ممنون میشم راهنماییم کنید که چه کارایی باید یادبگیرم
در زیر هم اولین کارمه که گذاشتم البته اینو از اینترنت آموزششو گرفتم و فقط چندتا تغییر جزیی دادم توش و همزمان دارم با کتاب کار میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

66085401485877203543.jpg

payamsp

Member
سلام

طرحی که شما می زنید دقیقا برش خواهد خورد و با استفاده از تصاویر برش خورده طرح پیاده سازی می شود

پس در ابندا تنظیمات فتوشاپ رو روی pixel قرار بدید و تمام فاصله ها و ... رو به درستی تنظیم کنید . (از منوی edit > preferences)

شما باید فایل PSD رو در دسترس کسی که میخواد کدنویسی کنه قرار بدید چون نیاز به برش تصاویر هست + نیازهای مختلف !

اگر میخواید یک تم با عرض ثابت بزنید معمولا عرض متعارف 960 پیکسل هست . توجه کنید عرض تمی که طراحی می کنید رو گفتم نه فایلی که ایجاد می کنید . عرض فایلتون رو می تونید به دلخواه بگیرید که برای 960 پیکسل معمولا 1200 انتخاب می کنند که 120 پیکسل از طرفین حاشیه داشته باشه .

ویدئوهای این لینک رو مشاهده کنید >> http://cs6forwebdesign.tutsplus.com

nima_sc

New Member
ممنون از کمکتون اما در مورد اندازه ها هنوز درست نمیدونم اندازه هام روی پیکسل هست ولی ابزار دقیقی وجود نداره تا بتونیم مثلا دقیقا 20 پیکسل از منوی خانه تا درباره ما به طور مثال فاصله داشته باشیم
شمامنبع مناسب دیگه ای هم سراغ دارید یا خیر؟ آیا همینجور تو خونه و با کتاب ادامه بدم خوبه؟ در ضمن تصویر بالا را هم خودم کار کردم هرچند گفتم از روی آموزش بود منهای تغییرات جزیی
در ضمن من modify quality setting را در cs6 در سیو فور وب پیدا نمیکنم

payamsp

Member
از guid ها استفاده می تونید بکنید همچنین فتوشاپ 6 ابزارهای مختلفی برای نشون دادن مکان دقیق یک المان داره مثله window>info، همچنین وقتی چیزی رو جابجا می کنید بهتون نشون میده که چقدر جابجا شده و...

بیشتر جستجو کنید و ویدئو های آموزشی ببینید و تمرین کنید ... با سوال کردن نمی تونید به جواب تمام سوال هاتون برسید ...

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا