راهنمایی برای ساخت یک برنامه جهت تولید یک فرم

hessam123

Member
سلام
میشه راهنماییم کنید؟
میخوام یه برنامه بسازم که یه فرم باشه. وقتی که طرف فرم رو پر می کنه و دکمه ی ارسال رو می زنه یا اطلاعات رو بفرسته به یه آدرس ایمیل (که به صورت اکسل باشه) یا اینکه یه خروجی بهش بده که طرف اون خروجی رو برای ما میل کنه.
البته روش اول خیلی بهتره که فرم رو پر کنه و دکمه ی ارسال رو بزنه. بعد ما در ایمیل بتونیم فایل رو بگیریم.

اگر میشه یه راهنمایی هم بکنید واسه مورد دوم. اینکه :
میخوام یه برنامه باشه که بهش فایل اکسل رو ایمپورت کنم و اون اطلاعات رو بریزه تو دیتابیس که بشه به صورت طبقه بندی، و استایل بندی پرینت کرد.

آیا میشه؟:rose:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام
میشه راهنماییم کنید؟
میخوام یه برنامه بسازم که یه فرم باشه. وقتی که طرف فرم رو پر می کنه و دکمه ی ارسال رو می زنه یا اطلاعات رو بفرسته به یه آدرس ایمیل (که به صورت اکسل باشه) یا اینکه یه خروجی بهش بده که طرف اون خروجی رو برای ما میل کنه.
البته روش اول خیلی بهتره که فرم رو پر کنه و دکمه ی ارسال رو بزنه. بعد ما در ایمیل بتونیم فایل رو بگیریم.

اگر میشه یه راهنمایی هم بکنید واسه مورد دوم. اینکه :
میخوام یه برنامه باشه که بهش فایل اکسل رو ایمپورت کنم و اون اطلاعات رو بریزه تو دیتابیس که بشه به صورت طبقه بندی، و استایل بندی پرینت کرد.

آیا میشه؟:rose:
در جواب به سوال اولتون باید بگم که در حالت عادی نمیتونید اینکار رو بکنید پس نیاز به پلاگین ارسال ایمیل دارید که قبلا یکیش رو بهشت ساخته بود که فکر کنم خوب کار نمیکرد ولی یک پلاگین لوسیفر برای فرستادن ایمیل ساخته که قبلا که باهاش صحبت کردم داشتن قابلیت ارسال فایل رو هم بهش اضافه میکردن و رایگان هم نیست باید بخریدش میتونید باهاشون صحبت کنید و از این پلاگین برای ارسال ایمیل استفاده کنید.

برای ایمپورت کردن اطلاعات به صورت دسته جمعی میتونید از برنامه مدیریت فایل های SQLite که اسمش SQLite Expert Professional استفاده کنید یا قبلا یه نمونه ای رو محمد Nevercom رو میگم توی فروم گذاشته بودن سرچ کنید پیدا میکنید

hessam123

Member
محمد جان من تازه این SQLite رو دارم میخونم و اتفاقی فایل شما رو هم دانلود کردم که از روش بتونم یه چیزایی بفهمم.
میخوام اگر حالت دوم امکان داره کسی که فرم رو پر می کنه توی دیتابیسش اطلاعات جایگزین اطلاعات قبل بشه و بتونه فایل رو برای ما بفرسته.؟

کلا من به این دلیل نیاز دارم به این برنامه: (اگر نظری داری ممنون میشم که بگی)
ما یک شرکت تولیدی لوازم خونگی هستیم. میخوایم که تعمیرکارانمون قطعاتی رو که برای سرویس در سراسر کشور نیاز دارن از طریق این برنامه سفارش بدن. که ما بتونیم اطلاعات رو بگیریم و تو برنامه بریزیم و یه پرینت بگیریم و بفرستیم براشون.
من خودم خیلی دلم میخواست میشد یه فرم آنلاین درست کرد که چنین امکانی رو داشته باشه اما کلا تو SQL و ASP ضعیف هستم. :(

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
دوست عزیز به نظر من برای این کارتون شما از php یا asp برای طراحی فرم خودتون استفاده کنید که کاربرا از اون طریق براتون چیزایی رو که میخوان ارسال کنن خوب خودتون بلد نیستین میتونید به کسی بگید که براتون طراحی کنن که من بودم از این روش استفاده میکرم

حالا اگه میخوایی با ام ام بی این کار رو بکنید تنها راه به نظر من استفاده از پلاگین ارسال ایمیل هست که براتون گفتم که فکر کنم قیمتشم مناسب هست برای خرید

جدیدترین ارسال ها

بالا