راهنمایی برای ساخت محیط اینتر اکتیو برای آتوران

pclord

کاربر متخصص
سلام به همه دوستان و سروران گرامی

حتما تا حالا آتوران هایی رو دیدید که با Multimedia Builder ،Media Studio و... ساخته میشن،و تو یه صفحه چندتا دکمه هست که اگه روی هر کدوم کلیک کنی یا یک فایل exe اجرا میشه یا به یه صفحه دیگه میره،حا اگه بشه کاری کرد که در یک محیط سه بعدی که در تری دی مکس طراحی شده و مثلا چندتا جعبه هم وجود داره حرکت کرد و پیش هر جعبه ای که رفتیم کلیک کنیم ویک فایل exe در کامپیوتر اجرا بشه یا چیزای دیگه خیلی محشر میشه.
از همه دوستان خواهش میکنم هر کمکی از دستشون بر میاد دریغ نکنن،مطمئنا خیلی دنبال یه همچین کاری هستن
پیشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم.
:oops:

آخرین ویرایش:
به نظرم بايد دست به دامن انجين هاي سه بعدي ساز بشي؛و اونجا براشون function تعريف كني

Abardaad

New Member
من فهمیدم pclord چی میگه، ولی فکر نکنم دیگه با نرم افزارهایی مثل MMB کار کرد.احتمالا" باید از برنامه نویسی های ویژوال استفاده کنی و برای هر انیمیشن باید از یه تصویر avi با پس زمینه ی قابل جدا کردن استفاده بشه. اگر میتونی برو با Code Gear کار کن. من برای پروژه ی دانشگاه ازش استفاده کردم.

انجین های سه بعدی ساز مثل qoust 3d ;shiva ; nova با این نرم افزار ها میشه محیط سه بعدی رو اینتراکتیو کرد.مثل ساخت بازی.

pclord

کاربر متخصص
سلام
از همه دوستانی که به این تایپیک جواب دادن مچکرم

انجین های سه بعدی ساز مثل qoust 3d ;shiva ; nova با این نرم افزار ها میشه محیط سه بعدی رو اینتراکتیو کرد.مثل ساخت بازی.

کدوم یکی کیفیت و سرعت بهتری داره،و لطفا یه منبع آموزشی هم بزارید
مچکرم.

هر3 خوبن ؛ برو تاپ گالری ،مسجد عتیق اصفهان رو ببین؛اون با نوآ ساخته شده؛من خودم با کوست کار کردم.همینطور شیوا؛
من با کوست شروع کردم.و تونستم.برای همین شاید برای شروع برای تو هم خوب باشه
آموزش هم توی سایت هاشون هست.
موتور زیاده.خیلی.

جدیدترین ارسال ها

بالا