راهنمایی برای ساخت فروشگاه انگليسی و اتصال به ویزا و مستر

Fredi

New Member
درود
دوستان لطفا در خصوص موارد زیر راهنمایی نمایید
سیستم فروشگاهی مناسب برای ساخت یک فروشگاه انگليسی زبان چيست؟ (اپن کارت يا... )
سیستم فروشگاهی سریع، ساده و با امنيت قابل قبول، آيا سیستم اپن سورس هم کفایت میکند یا اينکه سیستم های پولی پيشنهاد می شوند؟
اتصال فروشگاه به پرداخت با ويزا و مستر کارت چگونه بايد انجام شود؟ (حساب معتبر از يک بانک اروپایی و ويزا کارت متصل به آن موجود است)
واحد پولی حساب دلار است، در صورتیکه مشتری حساب کارتش (ویزا و مستر) یورو باشد می تواند در فروشگاه پرداخت انجام دهد؟
سپاس فراوان.

VAHID216

مدیر بازنشسته
با سلام
من که اصلا فروشگاه پولی پیشنهاد نمی کنم . برای تمامی کارهای که شما گفتید فروشگاه Magento مناسب هست و امکانات بیشتری هم داره.
موفق باشید

Fredi

New Member
ممنونم،
آخرین ورژن رو دانلود کردم حجمش دو برابر اوپن کارت است! بدلیل اینکه اطلاعات چندانی در خصوص فروشگاه ها ندارم لطفا بفرمایید در اين سیستم مازول آماده ای برای اتصال به ویزا و مستر وجود دارد؟ و در کل چگونه باید انجام شود؟
و اينکه ممنون ميشم برتريهای کلیدی این سیستم رو نسبت به سایر سيستم های مشابه بفرمایید؟
سپاس.

VAHID216

مدیر بازنشسته
آخرین ورژن رو دانلود کردم حجمش دو برابر اوپن کارت است! بدلیل اینکه اطلاعات چندانی در خصوص فروشگاه ها ندارم لطفا بفرمایید در اين سیستم مازول آماده ای برای اتصال به ویزا و مستر وجود دارد؟ و در کل چگونه باید انجام شود؟
از این قسمت می تونید اکستنشن های مورد نیازتون رو دریافت کنید :
http://www.magentocommerce.com/magento-connect
مهمترین مزیت این سیستم اینه که اولا رایگانه دوما اوپن سورس هست ، سوما بیشتر اکستنشن های اون قیمت کمتری نسبت به بقیه فروشگاه ساز های مشابه داره. اوپن سورس بودن از این نظر که خیلی سریع تر از اونچیزی که فکرش رو بکنید پچ های امنیتی براش ساخته می شه.
در صورتی که می خواید با این فروشگاه ساز کار کنید ، به بخش راهنمای کاربری اون مراجعه کنید .
موفق باشید

madar graphic

Active Member
سلام
ببخشید میشه بفرمایید اگه کسی توی ایران هیچ حسابی هم نداشته

چطوری می تونه حساب بین المللی بگیره و از خدمات پی پال/ویزا استفاده کنه ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا