افزونه 1 راهنمایی برای ساخت دیتابیس سیستم چندین کاربره

Anisi

Member
سلام دوستان

من می خواستم یه سیستم بنویسم، که هر کابر پنل خودشو داره.

مثل سامانه پیامک یا حسابداری آنلاین (مثل جیب). می خواستم بدونم ساختار کلیش رو چطور بچینم. یعنی برای هر کاربر بعد از ایجاد، یک دیتابیس جدید ایجاد بشه یا راه حل دیگه ای؟!!!

اگر چیز دیگه ای هم برای همچین دیتابیسای بزرگی به ذهنتون میرسه دریغ نکنید لطفا. ممنون!

Masoud1365

مدیر انجمن
شما یه سرچی در رابطه با طراحی دیتا بیس بزنید ! شما برای هر کاربر که نباید یک دیتا بیس طراحی کنید ! جدول مربوط به کاربران جدا هست و جداولی که مورد ستفاده کاربران هست هم جدا و بوسیله یک رابط شما رابطه این دو جدول یا چندین جدول برقرار میکنید !

Anisi

Member
جدول مربوط به کاربران جدا هست و جداولی که مورد ستفاده کاربران هست هم جدا و بوسیله یک رابط شما رابطه این دو جدول یا چندین جدول برقرار میکنید !

ممنون!
اینو فقط برای یه پیشنهاد الکی گفتم. ولی این رابطه رو چطور برقرار کنم؟
با یه مثال می گم:
مثلا من 3 تا جدول دارم برای سیستم. یکی برای ذخیره کاربرا، یکی برای دسته هاو یکی هم برای حساب هر کاربر.
حالا اگر بخوام مثلا به 50 تا کاربر 50 تا پنل برای این سیستم بدم، که بخوان اطلاعالتشون رو مجزا وارد کنن (مثل حسابداری شخصیشون مثلا) چطور باید دیتابیس طراحی بشه؟

kassit

Member
فروم ها .اقعا جای طرح اینطور موضوعات نیستند دوست عزیز.
قاعده اینه که شما به کلیت آشنا باشید و اگر در جزییات به مشکلی بر خوردید سوال بپرسید.

در نهایت توصیه می کنم برای بهتر به نتیجه رسیدن یه کتاب یا آموزش پایه ایی در مورد طراحی پایگاه داده تهیه کنید.
اینطوری وقت کمتری از خودتون هم تلف می شه.

Anisi

Member
فروم ها .اقعا جای طرح اینطور موضوعات نیستند دوست عزیز.
قاعده اینه که شما به کلیت آشنا باشید و اگر در جزییات به مشکلی بر خوردید سوال بپرسید.

در نهایت توصیه می کنم برای بهتر به نتیجه رسیدن یه کتاب یا آموزش پایه ایی در مورد طراحی پایگاه داده تهیه کنید.
اینطوری وقت کمتری از خودتون هم تلف می شه.

ممنون دوست عزیز
جواب رو از فروم های دیگه گرفتم!

جدیدترین ارسال ها

بالا