راهنمایی برای خرید کیس تا 700 تومان

hadi_nn

Member
سلام
دوستان من میخوام دو تا کیس بندم برا همین مکس
میخوام از پردازنده AMD AM3 X6 1090 3.6gh/9mb استفاده کنم ترجیحاً
دوس داشتم از رم با باس 2000 استفاده کنم اما ظاهراً خیلی گرون تموم میشه
ممنون میشم در مورد بقیه قطعات کمک کنید. دیگه 700 تومن هم بیشتر نشه
4 گیگ هم رم میخوام و گرافیک هم لازم ندارم
ممنونم پیشاپیش

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوست من

در مورد دستگاهی که مد نظرتون هست باید بگم که :

1- پردازنده 1090 دیگه عملاً نیست یا اگر باشه باید خیلی بگردید و در ثانی وقتی 1100 هست دیگه نیازی به اون نیست .

AMD Phenom II X6 1100BE حدود 270 هست . بازم اگر قیمت دقیق رو خواستی بگو بپرسم

2- 4 گیگ رم کم نیست واسه کارات !؟ مگه کارات 3D نیست ؟ البته اگر مدلسازی و یا انیمیت هست که نه ، مناسب ولی اگر معماری یا کارهای تکسچرینگ و فوتوشاپ که مناسب نیست .

3- فرکانس استاندارد رم ها در نوع DDR3 ، فارغ از دو کاناله یا سه کاناله بودن ، 1333 هست ، پس اگر در شرایط مناسب رم رو با فرکانس بالا نیاز دارید از فرکانس 1600 استفاده کنید، در واقع هر چقدر فرکانس بالا بره ضریب خطا هم بالا میره و این احتمال کرش کردن سیستم رو در فشارهای متوالی مثل رندر بالا میبره . از طرفی فرکانس بالاتر چندان تغییری در کارکرد برنامه هایی مثل MAX ، MAYA و یا XSI نداره و بیشتر جنبه تبلیغاتی داره برای رده های بالا و با حالت اورکلاک شده و پروفایلهای XMP و صرف ولتاژهای بالاتر به این مهم دست پیدا میکنند . پس پول خودتون رو برای مصارف مهمتر هزینه کنید نتایج بهتری میگیرید .

دوستان ، رمهای DDR3 دارای یک استاندارد برای کار هستند که توسط انجمن مربوطه تعیین شده :
فرکانس 1333 در حالت CL9 و ولتاژ 1.65

قیمت ماژول های رم در فرکانس 1600 و CL9 و حجم 4 گیگ ، بین 60 تا 80 تومن هست و از طرفی حتماً توصیه میکنم از رمهای 4 گیگ استفاده کنید . یعنی دو تا 4 گیگ برای رسیدن به 8 گیگ ، نه 4 تا 2 گیگ . هم قیمت پایینتری داره و هم راندمان بهتری داره و هم بعداً میتوانید حجم کلی رم خود را به 16 گیگ برسونید با اضافه کردن 8 گیگ رم دیگه و مجبور به فروش نخواهید بود .

4-در مورد مادربرد هم یک توصیه به همگی دوستاران AMD دارم . در حال حاضر بهترین انتخاب برای داشتن یک سیستم پرقدرت و در عین حال با قیمت مناسب خرید یک پردازنده 1100BE هست که ارزش بالایی دارد (کارایی بر قیمت = ارزش یا Price) حالا با وجود ورود پردازنده های Bulldozer که تا پاییز وارد خواهند شد باید چه مادربردی رو انتخاب کرد !؟

جواب مادربردهای جدید با چیپست های سری 900 شرکت AMD هست . یعنی مادربردی با این چیپست تهیه می کنید و یک عدد 1100BE روش نصب میکنید . چند ماهی که از ورود Bulldozer ها گذشت (یعنی برای زمستان) و قیمتشون به کف رسیده ، اگر خوب جواب داده بودن و به قیمتشون می ارزیدن ،یکی از اونها رو میخریم و اگر دیدیم قیمتشون به کارایشون نیمی ارزه نمیگیریم و جاش چیزی از دست ندادیم چون هنوز یک 1100be داریم .

تجربه شخصی روی مادربرد های بر پایه AMD ،محصولات شرکت Gigabyte هست ، مخصوصاً سری های UD3 که کارایی بالا در کنار قیمت مناسب دارند . توصیه میکنم اگر دستگاهی میخرید ، هیچ وقت دنبال قطعات خیلی خاص نرید ، چون عموماً دچار دردسر میشید .
مادربردهای Giga هم امکانات خوبی برای اورکلاکینگ اتوماتیک دارند ، هم مصرف برق رو بطور چشمگیری مدیریت میکنند و هم بطور مداوم تمام درایور هاشو بروز میکنه ولی ASUS متاسفانه با تمام کیفیت بالا و قیمت مناسب برخی رده هاش ، این قسمت پشتیبانیش واقعاً ضعیف هست و بعد کمتر از 2 سال ، کلاً هیچ کاری دیگه با اون مادربردی که فروخته نداره :mad:

5- در مورد هارد هم چون بودجه شما محدود هست بهترین گزینه همون هارد معروف WD 1T Caviar Black 32m Buffer هست که با سرعت 7200 RPM جزء بهترین هاست .
قیمتش حدود 110 هست البته اگر پایین نیومده باشه که احتمالا اومده .

5- کیس هم محصولات گرین کیفیت مناسبی برای این رنج قیمت دارند .Falcon و X3 جزء بهترین ها هستند . دوستمون سعید رضایی یک Green X3 خریده و با وجود 5 فن 12 سانتی و یک فن 20 سانتی ، واقعاً به ضحمت میشه تشخیص داد روشن هست یا خاموش ! قیمتشون هم زیر 100 هست تقریباً تمام امکانات روز رو هم مثل USB3 و تهویه هوای متمرکز داره .

6- برای پاور هم زیر 750 وات کفایت میکنه چون دستگاهت اصلاً پرمصرف نیست .
-----------------------------------------------------------------------------------------
مادربرد : GA-990FXA-UD3 یا GA-990XA-UD3

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3901#
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3894#sp

بین 180 تا 250
-----------------------------------------------------------------------------------------

پردازنده : AMD Phenom II X6 1100EB حدود 270.000 تومن

رم : G-Skill یا Patriot و یا Kingston چون همشون در این فرکانس و CL کارایی یکسان و استاندارد دارند ، چندان فرقی توو کارایی ندارند .
توصیه میکنم از فرکانس 1600 خریداری کنید

4 گیگ میشه بین 60 تا 80 تومن

هارد هم که WD 1T Caviar Black 32m Buffer حدود 110.000 تومن

کیس هم خودت از این لینک
انتخاب کن

http://www.green-case.com/products/case/midi/index.html

بین 60 تا 100
----------------------------------------------------------------------------------------

پاور هم همین Green تا حدود 650 تا 800 وات کفایت میکنه

بین 50 تا 100

-------------------------------------------------------------------------------------------

قیمت ها رو عمداً کمی بالا گفتم که مشکلی پیش نیاد و اگر نوسانی هم در بازار بوده دیگه بشه همین . نهایتاً اگر قیمتا پایین تر از 700 شد حتماً 8 گیگ رم بطور دو کاناله و دو تا 8 گیگ بگیر .

اگر انتخاب کردی بگو تا برات قیمت دقیق بگیرم از دوستام . اگرم تهرانی که بگو بفرستمت پیش یکی از دوستام توو بازار رضا ، بگو از طرف پژمان میام خودش واسط جمش میکنه با تخفیف ویژه :wink:

موفق باشی:rose:

hadi_nn

Member
سلام
بلوط جان از اطلاعاتی که دادی خیلی خیلی ممنون و بازم تشکر که شرمنده کردی و وقت گذاشتی اینجا
دوست من بعد از مطالعه فرمایشاتتون من تصمیم گرفتم بیشترش رو بزارم به عهده خودت. راستش من تهران نیستم مشهدم اما اگه ببینم اونجا به صرف تر و مطمئت تر هست میام از اونجا میگیرم و مشکلی نیست
ببین من برام گرافیک اصلاً مهم نیست فعلاً و از طرفی هم نفهمیدم آیا این مادر برد ها گرافیک آن برد دارن یا نه! اگه دارن که هیچی اما اگه ندارن یه گرافیک هم با سطح معمولی برام در نظر بگیر. البته مانیتوری هم که قصد خریدش رو دارم فول اچ دی هست که شاید تاثیر گذار باشه توی انتخاب این گرافیک
نکته دیگه اینکه به یک ترابایت هارد هم احتیاج ندارم و همون 500 کافیه که توی لیست گذاشتم اسمشو اما اگه دیدی به درد نمیخوره عوضش کن. ممنون
در مورد کیس ها هم فک نمیکردم همچین کیس هایی باشه کلاً خیلی حال کردم و همون x3 رو انتخاب کردم.
بازم شرمنده که بهت زحمت میدم. راستی قیمتی که من میخوام هزینه کنم با مانیتورش تا 900 الی 950 میخوام پول بدم. البته دو تا سیستم مثل هم میخوام ببندم شبیه هم با همین قطعاتی که شما محبت میکنید.
اگه لطف کنی قیمت ها رو بهم بدی خیلی خیلی خیلی ممنونت میشم. باشه که جبران کنم ایشالا
disc drive: pioner dvr-s19l
H.D.D : Western Digital - SATA 2 - 500GB + / WD Caviar Black
Case: Green X Gaming 3
Power: GREEN - GP530AB
Monitor: SAMSUNG - 20" - P20700
M.B: یکی از همین دو مدلی که معرفی کردی که بتونم در صورت نیاز بعداً از سری جدید پردازنده ها هم استفاده کنم. فقط دیگه قیمت رو در نظر داشته باش
Ram: این به نظر شما باشه, اولش 4 گیگ شما در نظر بگیر حالا دیگه هرطور خودت صلاح میدونی, قیمت 8 گیگ هم برام بگیری ممنونت میشم
Cpu: AMD Phenom II X6 1100EB
موس و کی برد هم یه چیزی باشه که اذیت نکنه و راحت باشه کار باهاش دیگه.
ممنون دوست من. منتظر خبرت هستم

Baloot3D

سلام
راستش یکم کار رو سخت کردی ،مقدار پولت واسه هر دستگاه کم هست . من فکر کردم فقط خود کیس اونم کاملا بدون گرافیک .

قیمت هارد 500 با 1000 زیاد نیست ، شاید در حد 30 تومن ولی هم سرعتش به دلیل چگالی بالاتر پلاتر ها بیشتر هست و هم ارزش حجمی بیشتری داره ، در ضمن توصیه میکنم حتماً SATA III بخرید ، تقریباً هیچ اختلاف قیمتی با SATA II نداره .

موس و کیبرد هم ترجیهاً فراسو بردار ، مدل موس و کیبرد هم با خودت ولی مدل کیبرد 8810 خیلی راحت و کارامد هست . حدود 22 میشه ، موس هم لیزری خوب ورداری حدود 20

فکر نمیکنم قیمت مشهد با تهران خیلی اختلاف داشته باشه ، البته اگر یکسان نباشه

باید حتماً از کارت گرافیک استفاده کنی . یادت نره محصولات جدید Autodesk همگی به سمت استفاده بیشتر از GPU حرکت کردند .
XFX 520 GT : این کارت گرافیک قیمتش بین 85 تا 90 تومن هست . هم هسته CODA داره هم قدرت مناسب برای بازی ! قیمتشم عالی هست .2 گیگ رم از نوع DDR3 هم داره . جالب اینکه حتی خروجی HDMI برای بالاترین کیفیت رو داره تا مانیتورهای FullHD هم بهش وصل بشن .

AiDiN_TiNY

Member
سلام استاد

آقا من یه کیس با سیستم کولینگ مناسب(احیاناً جهت اورکلاک)میخام جمع کنم(pmهم دادم ،دیدم درمورد لبتابها تاپیک زیدید گفتم شاید فکر کردید منظورم لب تاب هست) + یک مانیتور تا 1.5 [/COLOR] هم میتونم هزینه کنم ؛ خیلی ممنونتون میشم همینجا منو راهنمایی کنید

میخام رندری که با یه لب تاب با مشخصات cpu:corei7 720 6m و ram:6gig ddr3 1333 مدل HP nr3-52 تو 2ساعت! میگیرم خیلی خیلی بیاد پایین (مثلا بشه یک رب خوبه:green:) {رندر هم وی ری هست}

آخرین ویرایش:

hadi_nn

Member
سلام پژمان جان
آقا من امشب رفتم تو بازار حسابی گشتم و قیمت گرفتم. فقط یه خورده رفت بالا قیمت هام :( الان ریزشو برات میزارم فقط یه زحمتی بکش از سر و تهش یه جوری بزن برام که به 1100 ختم شه ایشالا :( ممنون میشم.
cpu: amd am3 x6 1100 be : 279toman
main board: Ga-990FXA-UD3 : 318 toman
HDD: WD 1T Caviar black 32mb sata III :: 95toman
Case: green x3 : 86toman
Power Green 635 watt: 112toman
Ram: 6gb triple channel kingmax: 101 toman
Vga: XFX 520 GT 1gb ddr3: 101 toman
monitor: Samsung 20" p20700: 220 toman
mouse & keyboard: 35 toman
اینا شد 1350 تومن. حالا این وسط فکر کنم بتونی برای مادر برد و گرافیک یه فکری بکنی! خودم تصمیم گرفتم مانیتور هم فول اچ دی بر ندارم به جاش ساده بگیرم که حدود 40 تومن ارزون تر میشه یعنی میشه 185 تومن.
فقط اگه بتونی یک گرافیک ارزونتر که cuda هم داشته باشه بهم معرفی کنی بهتره. برای مادر برد هم یه چیز ارزون تر حالا usb3 نداشت هم نداشت
البته قیمت GA-990XA رو بهم 218 تومن دادن که فک کنم یارو اشتباه کرده آخه 100 تومن ارزونتره از اون یکی. اگه اینطوری باشه که خوبه
بهم 970A - D3 هم معرفی کردن که 148 تومن بود. ولی خیلی چیزا رو نداشت از قرار معلوم. بازم ممنون میشم کمکم کنی برادر خیلی گیرم و خیلی هم عجله دارم. چون میخوام دو تا بگیرم بودجم محدوده یکم وگرنه که حتماً یه دونه خوب میبستم. منتظر خبرت هستم...
یا علی

Baloot3D

سلام به همگی

اول عذز خواهی میکنم ،میخواستم تا ظهر جواب بدم که نشد ، شارژ حساب اینترنتم تمون شده بود :-?

اول آقا آیدین

شرمنده ، احتمالاً بد متوجه شدم . در مورد زمان رندری که گفتی ، فکر میکنم شما دچار سوع تفاهم شدی ! :wink:
امتیاز رندر پردازنده Core i7 720qm نزدیک 2.7 هست ، و این یعنی شما پردازنده ای می خواید که 8 برابر این امتیاز بیاره ، به عبارتی پردازنده ای با امتیاز نزدیک 22 ! که باید دستکم کیسی با قیمت بیش از 6 میلیون ببندید !!!!

این امتیاز تقریبا 3 برابر یک Sandy Bridge 2600k هست ! شمام میتونید با این پول دستگاهی نزدیک دستگاهی که دوستمون هادی جان میخواد جمع کنه بخری . تقریبا ً 3 برابر سری تر از لپتاپی هست که داری . یعنی رندر 2 ساعتت میشه 40 دقیقه

---------------------------------------------------------------
دوم هادی جان

آقا قیمت هات کمی بالاست ، نمی دونم چرا ولی قیمت هایی که من تا 1ماه پیش رو بعضی از این قطعات داشتم کمتر بود . در مورد مادربرد هم همینطور هست . مادربرد FX حرفه ای تر هست ولی برای کار شما همین XA هم کافیه و امکانات خوبی داره .
در مورد رم اشتباه پرسیدی ، ایون رمی که قیمت گرفتی فقط روی مادربردهای 1366 مربوط به نسل قبل اینتل هست . هم AMD و هم Sandy Bridge از حالت دو کاناله استفاده میکنند . یعنی 2 - 4 - 8 - 16 و 32 گیگ .

قیمت پاور و کارت گرافیکتم به نظرم بالاست . گرفیک رو که کمتر از 90 قیمت داشتم ، پاور هم ظاهراً مدل خاصی رو انتخاب کردی . من اینم میپرسم برات .
در مورد مانیتور هم خودت بهتر میدونی ،

این کارت گرافیک ارزونترین هست دیگه . وگرنه باید دنبال مدلهایی مثل سری 200 پیدا کنی .

میتونی فعلاً از پردازنده 1075 استفاده کنی . اینجوری نزدیک 50 کم میشه .

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.من با خاویار بلک مخالفم.چون چندتا بنچ مارک دیدم که باراکودا از سیگیت برنده شده بود.
خاویار بلک یه خورده پر صدا هست.اما خب وقتی پژمان میگه مطمئنا دلیل داره براش
من میخوام یه هارد بگیرم.چون مادر بوردم ساتا 3 رو ثاپورت میکنه.اما هاردهای موجود تو بازار ظرفیت پائین هست.
من هارد 2ترا به بالا میخوام.
موندم چی بگیرم

hadi_nn

Member
یه فکری به حالم بکن پژمان جان. پروسسور رو که عوض نمیکنم چون خوبه
اما مانیتور رو ساده میگیرم 40 تومن کم میشه. اون مادربرد هم اون یکی رو بر میدارم 100 تومن کم میشه. رم هم فعلاً 4 گیگ میزارم میشه 72 تومن که 30 تومن کم میشه
اینا 170 تومن کم کرد. 80 تومن دیگش هنر شماست. یه کاریش بکن :(
مرسی

abizaki

Member
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
سلام.من با خاویار بلک مخالفم.چون چندتا بنچ مارک دیدم که باراکودا از سیگیت برنده شده بود.
خاویار بلک یه خورده پر صدا هست.اما خب وقتی پژمان میگه مطمئنا دلیل داره براش
من میخوام یه هارد بگیرم.چون مادر بوردم ساتا 3 رو ثاپورت میکنه.اما هاردهای موجود تو بازار ظرفیت پائین هست.
من هارد 2ترا به بالا میخوام.
موندم چی بگیرم
فکر کنم باید برای همچنین هاردی باید هارد nas بگیرین!! من هنوز دو ترا به بالا با دور بالا ندیدم که بخواد از نوع معمولی باشه.

آخرین ویرایش:

Baloot3D

سلام دوستان

عارف جان ، مطمئناً هارد های WD Caviar Black بهترین نیستند ولی جزء بهترین ها هستند . در مورد هاردهای بالا هم در حال حاضر WD Caviar Green با 32 مگ بافر و حجم 2 ترابایت موجود هست ، قیمتشم بین 10تا 20 بالای Caviar Black 1t هست .

l91yb2gj6gdmr9a07rmi.jpg

----------------------------------------

در مورد هاردهای NAS هم ، داخل این باکس ها همین هاردهای معمولی هست ، فقط بصورت موازی به هم وصل شدن ، در واقع اصلاً بحث حجم یا سرعت مطرح نیست ، در هاردهای NAS ، داکی وجود داره که این توانایی رو به این هاردها میده تا توسط کابل شبکه در داخل یک شبکه محلی در دسترس همگی قرار بگیره . این محصولات بیشتر در شبکه هایی استفاده میشه که نیاز باشه همه شبکه از یک اطلاعات بطور مشترک استفاده کنند . مثل رندر چندین دستگاه که نیاز هست همگی از یکجا تکسچر ها رو لود کنند تا مشکلی پیش نیاد .

goawjcfgu82lgq6tsi7h.jpg

پس داخل این داک ها هاردهای عجیبی نیست ، همین هاردهاست با قابلیت کار در شبکه بطور مستقیم .

موفق باشید :rose:

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
مرسی.حالا این خاویار گرین سرعتش پائین تر هست؟

abizaki

Member

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
پس داخل این داک ها هاردهای عجیبی نیست ، همین هاردهاست با قابلیت کار در شبکه بطور مستقیم .
درسته. در کل منظورم از دور بالا کارایی بالا تر بود.
به هر حال هارد کاویار گرین به درد رندر برای پروژه ای که حجم تکسچر هاش بالا هست می خوره؟
مثلا فکر کنید 70 گیگابایت فایل تکسچر هست. سیستم می خواد یک دفعه تو یه ثانیه مثلا 4 گیگشو لود کنه. اما در یک هارد 5900 دور فقط به حد اکثر (خیلی هارد بخواد زور بزنه) 40 مگابایت بر ثانیه می تونه برسه. یعنی باید 9 ثانیه بیشتر صبر کنه.
آقا عارف! هر چی پول بدی آش می خوری. یا هارد SSD برای سیستم معمولی یا هارد NAS برای رندر فارم.
یه سوال دارم. اگه یه دستگاه Raid گرفته شه و 5 هارد با دور 7200 بهش وصل شه چطور میشه؟ آیا میشه تو یه سیستم خونگی از کارایی بالای این جور هارد استفاده کرد؟ یا حتما باید تو رندر فارم باشه؟ اصلا کارایی این هارد چقدره؟

Baloot3D

سلام دوستان

در مورد سرعت این هاردها باید گفت که به دلیل چگالش یکسان پلاتر هاش با Caviar Black ، تفاوت چندانی عمل با هم ندارند ، البته خانواده Black کمی به دلیل نوع چیپ و سرعت بافری که دارند، بهتر عمل میکنند ولی نه انقدر که برای کهر محصوص باشه .

در مورد حجم هاردها ، ظاهراً مدلهای 3ترابایتی هم وارد بازار شده ، از شرکت سیگیت .

دوستان ، در مورد هارد ها فقط سرعت چرخش مطرح نیست ، حجم این هاردها هم بسیار مهم هست ، یعنی حجم روی سرعت تاثیر میزاره . هرچقدر چگالش یک پلاتر بیشتر باشد ، حجم اطلاعات قابل انتقال هم بیشتر خواهدشد . به عبارت دیگه ، سرعت یک هارد با 5 عدد پلاتر 300 گیگ کمتر از یک هارد با 3 پلاتر 500 گیگ هست . با اینکه هر دو دارای حجم 1.5 ترابایت هستند و سرعت چرخش پلاتر ها هم 7200 دور در دقیقه هست .

در مورد حجم بافر هم باید بگم ، این مقدار بافر هرچقدر بیشتر باشه بهتر هست ولی قیمت هارد هم به تناسب بالاتر میره . البته این حجم فقط تا حدی میتونه موثر باشه . یعنی تا زمانی که کارهای شما با فایلهایی تا حجم این بافر باشه ، اگر شما با فایلی با حجم 50 مگ کار کنید ، سرعت کار ضخیره و بارگذاری این فایل در هاردی با حجم بافر 64 مگ بسیار سری هست ولی در هارد 32 مگ بافر به مراتب کندتر خواهد بود و از طرفی اگر حجم فایل در حال کار مثلاً 100 مگ باشه ، دیگه فرق چندانی نمیکنه که هارد شما 32 مگ بافر باشه یا 64 مگ !

در مورد پیکربندی RAID هم اگر خدا بخواد میخوام یک مقاله کامل بدم ولی برای بی پاسخ نموندن سوال عرض میکنم که که چیپست های شرکت Intel، Marwell و JMicron دارای کیفیت بسیار بالایی هستند و میتونید از اونها در داخل کیس و روی مادربرد استفاده کنید . یعنی نیازی به باکس های پیشرفته که برای سرورهای بسیار حجیم استفاده میشه نیست و همین ها هم برای این منظور کفایت میکنند .

هاردهای SSD هم به دلیل نداشتن پلاتر و همچنین هد ، دارای سرعت بسیار بالاتری هستند . در حال حاضر SSD هایی با قیمت نسبتاً مناسب و سرعتی بیش از 5 برابر هاردهای معمول مثل همین Caviar Black هم در بازار هست . تا جایی که استفاده از SATA3 یک امر ضروری برای این نوع از هاردهاست . سرعت رید و رایت نزدیک 550 مگ SSD در مقابل سرعت حدود 100 مگ HDD !

حالا باید دید این سرعت در چه مسائلی دخیل خواهد بود که نیاز به یک مقاله کامل داره .( راستش در مورد تمام اینها مقالاتی تهیه کردم ولی خدا شاهده وقت نمیکنم تایپ کنم و اینجا بذارم ) :cry:

مقالاتی که ایشالا بزودی خواهم گذاشت :

1- استفاده از SSD های کم حجم برای افزایش چندین برابری سرعت کارها

2- مبانی عملی RAID

3- معرفی بهترین مادربردهای Sandy Bridge

4- بهترین رم ها برای پلتفرم Sandy Bridge

5- مادربردی برای نسل آینده پردازنده ای AMD Bulldozer

6- استفاده یک کارت Quadro در کنار یک گرافیک AMD Gaming روی یک مادربرد !!!

7- اعلام نتایج اولیه پردازنده ای Bulldozer در محاسبات سنگین و امتیاز رندر اونها

8- معرفی لپتاپ هایی برای حرفه ای های گرافیک
.
.
.

البته باید کمی وقت بذارم و اگر اجازه بدن که پای دستگاه بشینم تا اینارو در سایت بذارم .:cry::-?

موفق باشید :rose:

AiDiN_TiNY

Member
یکی جواب منه بینوا رو بده !

یه سیستم خونگی (فقط کیس) تا 1.5

آیا لبتاب های تو این رنج که معمولا cpuشون 2630qm هست با 8گیگ رم میتونه به اندازه یه کیس کارایی داشته باشه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا