راهنمایی برای خرید هاست برای سیستم تبادل بنر

hamedafb

New Member
[FONT=&quot]سلام به تمامی دوستان[/FONT]
[FONT=&quot]من میخوام یک سایت سیستم تبادل بنر راه اندازی کنم،و خیلی دنبال یک هاست لینوکس خوب که بتونه بدون مشکل به من سرویس بده گشتم.[/FONT]
[FONT=&quot]من در واقعه دنبال هاست لینوکسی با این مشخصات هستم:[/FONT]
[FONT=&quot]پهنای باند نامحدود بده.[/FONT]
[FONT=&quot]3 تا 5 گیگ فضا بده (به نظر شما این فضا برای سیستم تبادل بنر کافیه؟)[/FONT]
[FONT=&quot]بتونم در روز حداقل به کاربرا 100 تا 200 تا ایمیل بفرستم.[/FONT]
[FONT=&quot]و مهم تر از همه به خاطر اینکه سیستم تبادل بنر به نظر من پهنای باند بالایی مصرف میکنه مدیر سرور به خاطر این مقدار استفاده از پهنای باند هاست منو بلوکه نکنه.[/FONT]
[FONT=&quot]قیمت هاستش هم حداکثر 60 تا 70 هزار تومان باشه.[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]من توی اینترنت گشتم این سایت ها رو پیدا کردم :[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]http://www.zimahost.com/[/FONT]
[FONT=&quot]http://www.tandisweb.com/[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]http://www.lahijsoft.net/[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]http://www.parsianwebhost.com/[/FONT]

[FONT=&quot]http://www.parsianwebhost.com/[/FONT]
[FONT=&quot]به نظر شما کدوم یک از این شرکت ها میتونه برای من مناسب باشه و یا اگه به درد نمی خورن ، شما میتونید به من شرکتی با این مشخصات معرفی کنید.[/FONT]
[FONT=&quot]از شما خواهش میکنم به صورت علمی [/FONT][FONT=&quot]ج[/FONT][FONT=&quot]واب بدید نه اینکه جنبه تبلیغات داشته باشه .بی طرف راهنماییم کنید.[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]اطلاعات دیگه ایی هم میخواید بگید که بدم[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]با تشکر[/FONT]

hamedafb

New Member
دوستان کسی نمی تونه جواب بده؟
خواهش میکنم اگر این شرکت ها رو میشناسید بگید خوبه یا بده یا کدوم بهتره?

این شرکت هایی که شما فرمودید فکر نکنم خیلی معروف و بزرگ باشند، یا حتی شرکت واقعی باشند (اصلاً قصد اهانت ندارم، از دانسته های شخصی خودم دارم براتون عرض می کنم)
حالا در هر صورت انتخاب با خودتون هست.
در هر صورت اگر مایل بودید ما حاضریم این سرویس رو در اختیار شما بگذاریم با 7 روز تست کاملاً رایگان. (با همه ی مشخصاتی که گفتید، ایمیل هم هر ساعت 100 عدد می توانید بفرستید. با همان قیمتی که فرمودید.)

hamedafb

New Member
من پلان های شما رو هم دیدم ، خوب بود.ولی اگر توجه کرده باشید من بیشتر روی پهنای باند نامحدود تمرکز کردم وقیمت پایین تر.
به هر حال من منتظر پاسخ های دیگه هم می مونم تا بتونم بهتر تصمیم بگیرم.
از پاسخ و کمک شما هم کمال تشکر رو دارم.

با توجه به اینکه من در مورد شرکت های ذکر شده توسط شما اطلاعاتی ندارم، متاسفانه نمی تونم با اطمینان بگم کدوم یک از این شرکت ها بهتر هست.
بله. بسته های عادی ما پهنای باند نامحدود ندارند ولی مشتریان می توانند با تماس با ما از طریق یکی از راه های زیر مشخصات بسته ی مورد نظر خود را برای ما ارسال کرده تا هزینه شان را به آن ها اطلاع دهیم:
صفحه تماس با ما - قبل از خرید
ایمیل:
[email protected]
همچنین همانطور که به عرضتان رساندم امکان ارائه بسته مورد نظر شما با قیمت یاد شده وجود دارد. کافیست برای اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمائید...
از اینکه در خدمت شما هستیم بسیار خرسندیم.
موفق باشید

nimafire

find / -name Support > u
عزیزان یه محبتی کنن به این طراحت تبلیغ نکنند. یه کمکی توضیحی چیزی به این دوستمون بدید بعد یک راست تبلیغ کنید ... !!!!

دوست عزیز در ابتدا من در باره سرویس هایی که شما مد نظرتون هست بگم که به طور قطع نه معتبر هستند و نه معروف.اطمینان داشته باشید در این زمینه.

برای هاستی که شما لازم دارید هر سرویس دهنده ای میتونه مناسب باشه.شما سرویس خاصی نیستید که سرویس خاص بخواهید.
یک سرویس دهده نرمال هم باید نیاز های شما را برطرف کند

عزیزان در همین انجمن هستند. سرویس هاشونو بررسی کنید.

البته ما هم سرویس برای این کار داریم که اگر مایل بودید ماهانه 4000 تومان است.
با تشکر

hamedafb

New Member
مرصی از نظرتون
ولی سایت هایی که روی این سرور ها پشتیبانی میشه مثلا www.lahijsoft.net نشون میده ، این شرکت معتبر و قابل اعتماد هست.باز هم نمیدونم.
دوستان دیگه اگه میدونند کمک کنند.

nimafire

find / -name Support > u
خوب ببینید یک سری سایت هستند که مشتری های ثبتی دارند
این شرکت ها هاستینگ اشتراکی عمومی ندارند
مثلا هاست ایران شرکت قوی هست. اما هزینه ها .... .بدرد سایت های دولتی میخوره که ...!!!!

hamedafb

New Member
دوستان سایت www.persianwhois.com چطوره، همین الان که داشتم جستجو میکردم پیداش کردم.
به نظر میاد شرکت قابل اعتماد و خوبی باشه .
اگه به این سایت سر بزنید یه پلان ویژه داره با فضای نامحدود ، پهنای باند نامحدود ، و غیره با قیمت 4900 تومان در ماه،یعنی سالانه 58000 تومن.به نظر من خیلی خوبه.
شما این شرکت رو میشناسید ،کارش خوبه ؟
به نظرتون بدرد من میخوره؟

ممنون میشم جواب بدید.

ببین عزیز می خوای از کیفیت مطمین باشی بدنبال این فضای نامحدود نباش اونم با این قیمت تخیلی چون یه دفعه سرورش می ترکه تمام هستیتو به باد می ده (حالا پایین رفتن هم داره قرص اعصاب ...).

hamedafb

New Member
عزیزم این سایت یکی از شرکت های معتبر هست که من داشتم تازه سرچ میکردم در موردش، دیدم سایت های بزگی رو سرور های این شرکت قرار دارند.
دوستان دیگه اگه نظر بهتر و درست تری دارند لطفا بگن؟

nimafire

find / -name Support > u
سرویس های خوبی میده. اما میتونید با اون قیمت سرویس بهتری بگیرید
سراغ سرویس دهنده هایی که سایت های دولیت هاست میکنن نرینو چون پول الکی میدید
همین هاستینگ مجید انلاین هم عالیه
پایین سایت هست.

hamedafb

New Member
ببینید این 5 گیگ فضاش167000 تومنه ، اون وقت چطور میگید بهتره؟
من توان مالیم همین قده 50 تا 60 تومن.
خواهشا یه کمک اساسی به من بکنید.
بگید این هاست(www.persianwhois.com) برای کار من مناسب هست یا نه؟نه اینکه یه سرویس دهنده دیگه رو به من معرفی کنیدو،البته این هم خوب هست می تونم مقایسه کنم .ولی در مورد این شرکت راهنماییم کنید ممنون میشم.

دوست عزیز خوب حتما کسی باهاش کار نکرده تا حالا.یه سرچ تو اینترنت کن یه چیزایی می یابی
مثلا این
persianwhois.com نظر

البته جسارت نباشه شما استاد مایی.

تا اون جایی که من اطلاع دارم، شرکت پرشین هوایز یکی از شرکت های معتبر و معروف در این زمینه هست بنابراین نباید مشکلی وجود داشته باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا