.:taymaz:.
مدیر انجمنها
سیستم رو گرفتی؟ کاراییش چطوره؟
سلام.چندتا تغییر بدم برات؟
یک : چرا همه ما از کیبورد و ماوس غافلیم؟
دو : چرا پاور اینقدر زیاد؟
سه : RAM: GSkill 16Gb 1600 CL8 (4x4Gb)=280 ?????
چهار : VGA:MSI N570GTX-Ti Hawk Twin FrozrIII=960؟؟؟؟؟ مطمئنی قیمت همینه؟
پنج : DVD RW: 3X Plextor PX-L890SA=120
شش : HDD: Samsung F3 HD103SJ 7200rpm=75
هفت : SSD: AData S511 60Gb=180
هشت : M.B:Asus P67 ROG=500
نهم : Case: Green X-9=180
جواب های خودم
یک : ماوس و کیبورد چیزی هست که همیشه ازش غافلیم و علت کمر درد های ما و دست درد های ما همینه
من شخصا قبول نداشتم این چیزهارو اما یه بار امتحان کردم 2 تا کیبورد معمولی و یه کیبورد لاجیتک ! حیرت انگیز بود.
نمیگم گرون هاشو بردارین.اما 25 تومن لاجیتک شرف داره به کیبوردهای گیم a4tech یا برندهای دیگه
ماوس که دیگه نگو... سبک راحت روون نرم ... جالب اینکه تطبیق با فرم استاندارد دست.. این خیلی نکته مهمی هست که ازش غافلیم.
دو : گرافیکت به توان 219 ولت نیاز داره..اما تو داری چیز هیولا میگیری میخوای چیکار؟؟؟
سه : چرا این رم ارزون هست؟؟ چرا 16 گیگ کورسیر سری vengence میشه حدود 400 تومن شایدم بیشتر؟؟ چون بحث ثبات و استجکام تو محاسبات سنگین رو داره.قابلیت اورکلاک بی نظیر و ....
چهار : چرا این قدر گرون؟؟خب 590 بگیر میخوای 960 تومن واسش بدی ؟ بعد سجاد به نظرت این twin frozer چند درجه خنک تره که به خاطرش میخوای اینقدر هزینه کنی؟ والا منم گیم بازم... من 3 سال پیش amd 4870 خریدم.همه بازی ها غیر از خیلی خاص ها مثل کرایسیس یا ... بیشتر بازی ها رو فول فول اچ دی بازی میکنم.
مطمئنا با هزینه کمتر میتونی خیلی ایده آل تر بگیری.
پنج : من خیلی بررسی کردم که چه رایتری بگیرم.به این نتیجه رسیدم همشون یکی هستن.پلکستور خیلی ایده آل نیست. فقط گرون هست.من لایتون دارم.مثل خر خر خر کار میکشم.بچه ها مثل غلام تکثیر کار میکنن دابل کیتور دارن همه فقط با لایتون میگن چیزی از رایت ها نمیزه.
شش : سامسونگ زیاد تحقیق نکردم.مطمئنم برند خوبی هست . اما وقتی تو بنچ مارک ها همیشه وسترن دیجیتال یا سیگیت برنده هستن پس بهتره سراغ اونها بری.
مثلا seagate baracuda xt نسل جدیدش هیولاهست. سرعت بسیار زیاد و ارزون. مثلا خاویار بلک وسترن 2 برابر قیمت داره اما هیچ فرقی نمی کنه. و اینکه اگه به نظرم به جای خریدن که هارد ssdبدی یه هارد ظرفیت بالا sata 6 gb بگیری خیلی عاقلانه تر هست.
هفت : جوابش رو بالا دادم. آخه یه سه بعدی کار نیازی به هارد خیلی پر سرعت نداره. توی فرآیند رندر یک درصد تاثیری نداره.فقط اگه فایل زیاد باشه مثلا تو 20 ثانیه توی 10 ثانیه باز میشه همین!! اینقدر گول این تبلیغات رو نخوریم بهتر هست.
هارد های پر سرعت برای raid و اینها خوب هست نه ما که قراره از سیستم فقط برای رندر استفاده کنیم.
هشت : واوا .. . من واقعا شگفت زده شدم.چی باعث شد این اشتباه رو بکنی؟؟؟؟
جوابی دیگه ای ندارم.... جنس گرون خوشگل تبلیغاتی ... مناسب برای اورکلاک اما ما چقدر قرار هست اورکلاک کنیم ؟ جدا چقدر ؟؟؟ اگه سیستم رو به آتیش بکشیم و فشار بیاریم آخزش بشه 30 درصد یا 40 درصد اور کرد که چی بشه.عمر قطعه ای که با وام گرفتیم رو به خاطر مثلا رندر 3 ساعتی 1 سال؟ یا کمتر ؟
asus p8z68 v مناسب ترین هست.چون چیپست z68 قابلیت مچ شدن کارت های amd و nvidia هست.
نهم : خب سلیقه هست .اما به نظرم به سوال یک من جواب بدی خیلی بهتر از یه کیس هست.
موفق باشی...
هارد به نظرم همین که عارف گفت بگیر در مورد کیس با توجه به این پاور غولی که داری تعداد سیم و ... خیلی زیاد میشه پس یه چیزی وردار که توش بزرگ باشه یه سری به کیس های green هم بزن
در مورد رم هم خودم زمانی که سیستم میخریدم امتحان کردم به قول عارف بعضی هاشون فقط تبلیغاتی هستن امتیازی که به رم خودم که kingston hyper x بود داد یکم بالاتر از رم های ژل بود که خودمم تعجب کردم
مادربورد باز حرف عارف چون نیازی نداری چرا هزینه میکنی الکی. راستی این سری مادربوردها با corei7 خوب مچ هستن ؟!
بازم میگم گراف خیلی خیلی بالاست فعلا 1 کی بخر که یه زمانی دیدی نیاز داری یکی دیگه بخر بنداز بغل دستش که یه چند مدت دیگه قیمتش خیلی میاد پایین
پسر من اکثر بازی هارو با بالاترین کیفیت دارم با 9800 gtx بازی میکنم کرایسس و اکثر بازی هایی که فکرشو میکنی آخ هم نگفته تا حالا البته باید با بتلفیلد 3 دید چیکار میکنهبه نظر من خیلی میتونی تو این قسمت صرفه جویی کنی