راهنمایی برای خرید سیستم 2.5 تا 3 تومن

pclord

کاربر متخصص
همه رو نه هنوز فقط برخی از قطعات که بود رو گرفتم تا 2 روزه دیگه تکمیل میشه، حتما راه اندازی شد تست ازش میزارم.

موفق باشید.

pclord

کاربر متخصص
گرافیک رو چون به صورت حرفه ای بازی میکنم بالا برداشتم که بازی های رو تا مدتی Full HD بتونم بازی کنم.

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
نمیری تو پسر یه چیزی ورداشتی که فکر کنم تا مدتی منظورت 10 سال آینده باشه :green::lol:
ای کاش cpu رو 2 تا میکریدی یا اینکه رم رو بالا میبردی که به نظرم بهتر بود اگه بحث رندر اینا بود من به شخصه نزدیک 5 6 ماه دارم با یه سیستم 4 میلیونی تو شرکت کار میکنم با core i7 930 2 و 2 تا گراف gtx اسم گراف یادم نیس ولی چیپ nvidia هستن که sli شدن و 24 گیگ رم و مادربورد asus p6 کار میکنم و چیز خاصی ندیدم ازش به نسبت پولش ولی خوب تو بازی خیلی خفن اجرا میکنه
حالا کامل گرفتی نتایج تحقیقت رو بگیووو
راسی چقدر شده هزینه تا الان؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.بابت گرافیک gtx 480 بگم بشدت قدرتمند هست.دقیقا مثل زمانی هست که amd 3850‌ اومده بود.به شدت قدرتمند اما بشدت پر حرارت و گرم.این خوب نیست.
به نظرم بهتره سری 5 باشه که دما کمتر سیستم رو تحت الشعاع قرار بده
و اینکه asus و msi مطمئنا asus‌بهتر هست.اما گرون تر هست.از اون طرف msi به خاطر سیستم خنک کننده مخصوصش بهتر هست.

pclord

کاربر متخصص
دوستان سیستم نهایی من شد به شکل زیر و سفارشش دادم هنوز نریسده دستم بعضی قطعات، اما دیگه فکر نکنم تغییری توش بدم، فقط هزینه زیاد برام داشته تا الان با حسابی که کردم بالای 3 میلیون میشه. فقط پاور رو هنوز قطعی انتخاب نکردم. 2 مدل پاور مد نظرم بود که دوستان پیشنهاد کردن فعلا مشکل قیمت دارم مدل های Thermaltake toughpower 1350w و
Cooler master 1000w silent pro که متاسفانه خیلی گرون هستن و نتونستم سفارش بدم.

گرافیکی که سفارش دادم الان یه گشتی زدم دیدم فقط 560 تا Ti دارن و 570 این پسوندو نداره، اما خوب 2 تا 570 کاراییش میشه یه 590 و شاید بیشتر که باید خوب باشه و البته تایماز جان این سیستم نهایتش 3 یا 4 سال بتونه خوب بمونه بعدش فکر نکنم بازی های اون زمان رو بشه Full HD بازی کرد. هر چند هدف من بیشتر سه بعدی و انیمیشن هست.

دیروز یه لحظه زد به سرم گفتم قطعات رو پس بدم و بولدوزر بگیرم ، اما دوباره نظرم عوض شد، در حال حاضر بهترین خرید همین سیستم هست و بولدوزر معلوم نیست تا کی برنامه ها بتونن باهاش سازگار بشن.

CPU: Intel Core i7 2600K=390
CPU Cooler:Thermaltake frio= 85
M.B:Asus P67 ROG=500
RAM: GSkill 16Gb 1600 CL8 (4x4Gb)=280
VGA:MSI N570GTX-Ti Hawk Twin FrozrIII=960
SSD: AData S511 60Gb=180
HDD: Samsung F3 HD103SJ 7200rpm=75
DVD RW: 3X Plextor PX-L890SA=120
Power:؟
Case: Green X-9=180
Speaker: Creative Inspire T6200=90
Mouse & Keyboard: MEVA MAK 55255=27

AREF

سلام.چندتا تغییر بدم برات؟
یک : چرا همه ما از کیبورد و ماوس غافلیم؟
دو : چرا پاور اینقدر زیاد؟
سه : RAM: GSkill 16Gb 1600 CL8 (4x4Gb)=280 ?????
چهار : VGA:MSI N570GTX-Ti Hawk Twin FrozrIII=960؟؟؟؟؟ مطمئنی قیمت همینه؟
پنج : DVD RW: 3X Plextor PX-L890SA=120
شش : HDD: Samsung F3 HD103SJ 7200rpm=75
هفت : SSD: AData S511 60Gb=180
هشت : M.B:Asus P67 ROG=500
نهم : Case: Green X-9=180

جواب های خودم
یک : ماوس و کیبورد چیزی هست که همیشه ازش غافلیم و علت کمر درد های ما و دست درد های ما همینه
من شخصا قبول نداشتم این چیزهارو اما یه بار امتحان کردم 2 تا کیبورد معمولی و یه کیبورد لاجیتک ! حیرت انگیز بود.
نمیگم گرون هاشو بردارین.اما 25 تومن لاجیتک شرف داره به کیبوردهای گیم a4tech یا برندهای دیگه
ماوس که دیگه نگو... سبک راحت روون نرم ... جالب اینکه تطبیق با فرم استاندارد دست.. این خیلی نکته مهمی هست که ازش غافلیم.

دو : گرافیکت به توان 219 ولت نیاز داره..اما تو داری چیز هیولا میگیری میخوای چیکار؟؟؟

سه : چرا این رم ارزون هست؟؟ چرا 16 گیگ کورسیر سری vengence میشه حدود 400 تومن شایدم بیشتر؟؟ چون بحث ثبات و استجکام تو محاسبات سنگین رو داره.قابلیت اورکلاک بی نظیر و ....

چهار : چرا این قدر گرون؟؟‌خب 590 بگیر میخوای 960 تومن واسش بدی ؟ بعد سجاد به نظرت این twin frozer چند درجه خنک تره که به خاطرش میخوای اینقدر هزینه کنی؟ والا منم گیم بازم... من 3 سال پیش amd 4870 خریدم.همه بازی ها غیر از خیلی خاص ها مثل کرایسیس یا ... بیشتر بازی ها رو فول فول اچ دی بازی میکنم.
مطمئنا با هزینه کمتر میتونی خیلی ایده آل تر بگیری.

پنج : من خیلی بررسی کردم که چه رایتری بگیرم.به این نتیجه رسیدم همشون یکی هستن.پلکستور خیلی ایده آل نیست. فقط گرون هست.من لایتون دارم.مثل خر خر خر کار میکشم.بچه ها مثل غلام تکثیر کار میکنن دابل کیتور دارن همه فقط با لایتون میگن چیزی از رایت ها نمیزه.

شش : سامسونگ زیاد تحقیق نکردم.مطمئنم برند خوبی هست . اما وقتی تو بنچ مارک ها همیشه وسترن دیجیتال یا سیگیت برنده هستن پس بهتره سراغ اونها بری.
مثلا seagate baracuda xt نسل جدیدش هیولاهست. سرعت بسیار زیاد و ارزون. مثلا خاویار بلک وسترن 2 برابر قیمت داره اما هیچ فرقی نمی کنه. و اینکه اگه به نظرم به جای خریدن که هارد ssd‌بدی یه هارد ظرفیت بالا sata 6 gb بگیری خیلی عاقلانه تر هست.

هفت : جوابش رو بالا دادم. آخه یه سه بعدی کار نیازی به هارد خیلی پر سرعت نداره. توی فرآیند رندر یک درصد تاثیری نداره.فقط اگه فایل زیاد باشه مثلا تو 20 ثانیه توی 10 ثانیه باز میشه همین!! اینقدر گول این تبلیغات رو نخوریم بهتر هست.

هارد های پر سرعت برای raid و اینها خوب هست نه ما که قراره از سیستم فقط برای رندر استفاده کنیم.

هشت : واوا .. . من واقعا شگفت زده شدم.چی باعث شد این اشتباه رو بکنی؟؟؟؟
جوابی دیگه ای ندارم.... جنس گرون خوشگل تبلیغاتی ... مناسب برای اورکلاک اما ما چقدر قرار هست اورکلاک کنیم ؟ جدا چقدر ؟؟؟ اگه سیستم رو به آتیش بکشیم و فشار بیاریم آخزش بشه 30 درصد یا 40 درصد اور کرد که چی بشه.عمر قطعه ای که با وام گرفتیم رو به خاطر مثلا رندر 3 ساعتی 1 سال؟ یا کمتر ؟

asus p8z68 v مناسب ترین هست.چون چیپست z68 قابلیت مچ شدن کارت های amd و nvidia هست.

نهم : خب سلیقه هست .اما به نظرم به سوال یک من جواب بدی خیلی بهتر از یه کیس هست.

موفق باشی...

pclord

کاربر متخصص
سلام.چندتا تغییر بدم برات؟
یک : چرا همه ما از کیبورد و ماوس غافلیم؟
دو : چرا پاور اینقدر زیاد؟
سه : RAM: GSkill 16Gb 1600 CL8 (4x4Gb)=280 ?????
چهار : VGA:MSI N570GTX-Ti Hawk Twin FrozrIII=960؟؟؟؟؟ مطمئنی قیمت همینه؟
پنج : DVD RW: 3X Plextor PX-L890SA=120
شش : HDD: Samsung F3 HD103SJ 7200rpm=75
هفت : SSD: AData S511 60Gb=180
هشت : M.B:Asus P67 ROG=500
نهم : Case: Green X-9=180

جواب های خودم
یک : ماوس و کیبورد چیزی هست که همیشه ازش غافلیم و علت کمر درد های ما و دست درد های ما همینه
من شخصا قبول نداشتم این چیزهارو اما یه بار امتحان کردم 2 تا کیبورد معمولی و یه کیبورد لاجیتک ! حیرت انگیز بود.
نمیگم گرون هاشو بردارین.اما 25 تومن لاجیتک شرف داره به کیبوردهای گیم a4tech یا برندهای دیگه
ماوس که دیگه نگو... سبک راحت روون نرم ... جالب اینکه تطبیق با فرم استاندارد دست.. این خیلی نکته مهمی هست که ازش غافلیم.

دو : گرافیکت به توان 219 ولت نیاز داره..اما تو داری چیز هیولا میگیری میخوای چیکار؟؟؟

سه : چرا این رم ارزون هست؟؟ چرا 16 گیگ کورسیر سری vengence میشه حدود 400 تومن شایدم بیشتر؟؟ چون بحث ثبات و استجکام تو محاسبات سنگین رو داره.قابلیت اورکلاک بی نظیر و ....

چهار : چرا این قدر گرون؟؟‌خب 590 بگیر میخوای 960 تومن واسش بدی ؟ بعد سجاد به نظرت این twin frozer چند درجه خنک تره که به خاطرش میخوای اینقدر هزینه کنی؟ والا منم گیم بازم... من 3 سال پیش amd 4870 خریدم.همه بازی ها غیر از خیلی خاص ها مثل کرایسیس یا ... بیشتر بازی ها رو فول فول اچ دی بازی میکنم.
مطمئنا با هزینه کمتر میتونی خیلی ایده آل تر بگیری.

پنج : من خیلی بررسی کردم که چه رایتری بگیرم.به این نتیجه رسیدم همشون یکی هستن.پلکستور خیلی ایده آل نیست. فقط گرون هست.من لایتون دارم.مثل خر خر خر کار میکشم.بچه ها مثل غلام تکثیر کار میکنن دابل کیتور دارن همه فقط با لایتون میگن چیزی از رایت ها نمیزه.

شش : سامسونگ زیاد تحقیق نکردم.مطمئنم برند خوبی هست . اما وقتی تو بنچ مارک ها همیشه وسترن دیجیتال یا سیگیت برنده هستن پس بهتره سراغ اونها بری.
مثلا seagate baracuda xt نسل جدیدش هیولاهست. سرعت بسیار زیاد و ارزون. مثلا خاویار بلک وسترن 2 برابر قیمت داره اما هیچ فرقی نمی کنه. و اینکه اگه به نظرم به جای خریدن که هارد ssd‌بدی یه هارد ظرفیت بالا sata 6 gb بگیری خیلی عاقلانه تر هست.

هفت : جوابش رو بالا دادم. آخه یه سه بعدی کار نیازی به هارد خیلی پر سرعت نداره. توی فرآیند رندر یک درصد تاثیری نداره.فقط اگه فایل زیاد باشه مثلا تو 20 ثانیه توی 10 ثانیه باز میشه همین!! اینقدر گول این تبلیغات رو نخوریم بهتر هست.

هارد های پر سرعت برای raid و اینها خوب هست نه ما که قراره از سیستم فقط برای رندر استفاده کنیم.

هشت : واوا .. . من واقعا شگفت زده شدم.چی باعث شد این اشتباه رو بکنی؟؟؟؟
جوابی دیگه ای ندارم.... جنس گرون خوشگل تبلیغاتی ... مناسب برای اورکلاک اما ما چقدر قرار هست اورکلاک کنیم ؟ جدا چقدر ؟؟؟ اگه سیستم رو به آتیش بکشیم و فشار بیاریم آخزش بشه 30 درصد یا 40 درصد اور کرد که چی بشه.عمر قطعه ای که با وام گرفتیم رو به خاطر مثلا رندر 3 ساعتی 1 سال؟ یا کمتر ؟

asus p8z68 v مناسب ترین هست.چون چیپست z68 قابلیت مچ شدن کارت های amd و nvidia هست.

نهم : خب سلیقه هست .اما به نظرم به سوال یک من جواب بدی خیلی بهتر از یه کیس هست.

موفق باشی...

سلام عارف جان

جواب سوال 1: در مورد سوال اول کاملا موافقم، اینقدر حواسم به گرافیک ، رم و مادربورد گرم شده بود که اصلا به موس و کیبورد توجه نکردم،همین الان ماوس و کیبورد سیستم قبلیم که باهاش کار میکنم همیشه دستمو له میکنه و در میگیره به خصوص این که زیاد هم پشت سیستم میشینم. اتفاقا امروز صبح به فروشنده گفتم این موس و کیبورد رو نمیخوام، میخوام یه مدل حرفه ای بگیرم، الانم داشتم سرچ میکردم برای مدل های مخصوص گیم که اینجا رو یه رفیش زدم دیدم پست زدی. صفحه کلید رو اگه گیرم بیاد Microsoft SideWinder X4 میخوام بگیرم ، اگه پیشنهاد بهتری هست بهم بگین.

موس رو هنوز انتخاب نکردم، اما صد در صد یه مدل خوب و مخصوص گیم میگیرم. اگه پیشنهادی برای اینم داشتین بهم بگین.

جواب سوال 2: در مورد پاور والا چند نفر تو یه انجمن دیگه بهم گفتن یه پاور خوب بگیر که هم از عمر سیستمت کم نکنه هم خیالت راحت باشه و کارایی خوبی داشته باشه، و به پیشنهاد خودشون و کمی تحقیق تو گوگل انتخاب کردم اما خودمم هنوز دلم نمیخواست اینو بردارم، در هر صورت هنوز میتونم تغییرش بدم اگه مدل خاصی مد نظرت هست.

جواب سوال 3: والا رم رو دیگه صد در صد میخواستم همون اپیسر بردارم که باز یکی از بچه ها گفت سیستم 3 تومنی میخوای بگیری چرا این رم، GSkill بردار که خیلی بهتره، در مورد قیمت هم نمیدونم فقط اینو میدونم که از نظر کارایی زیاد فرقی با مدل کورسیر نداره، شاید کورسیر کمی قویتر باشه اما نسبت به خریدش این GSkill به صرفه تر هست. دوستان نظر بهتری دارن بهم بگن.

جواب سوال 4: آره قیمتی که نوشتم قیمت 2 تاش هست نه یکی ، یعنی قیمت هر کدومش 480 تومن هست. در مورد 590 مثل این که یه مشکلاتی داره این کارت و خرید 2 تا 570 خیلی به صرفه تر و عاقلانه تر هست . عارف جان اینو مدل twin frozer اختلاف قیمتش با مدل های دیگه در چه حد هست، فکر نکنم زیاد اختلاف قیمت داشته باشن.

جواب سوال 5: دی وی دی رایتر مدل های زیادی رو خودم باهاشون کار کردم و از هیچ کدوم راضی نبودم، من زیاد دی وی دی رایت میکنم، بیشتر روزا بالای 50 تا، و یه مشکلی که هست دی وی دی ها رو بعضی سیستم ها اجرا نمیشه که بدلیل بد رایت شدن هست. همیشه هم 16X و پایین تر رایت میکنم، برای همین اینطور که شنیدم بهترین دی وی دی رایتر بازار همین پلکستور هست که چشم قویی داره و خوبم رایت میکنه.

جواب سوال 6: هارد متاسفانه سامسونگ اصلا پیدا نشد و مجبورم مدل دیگه ای بگیرم، لطفا یه مدل خوب بهم معرفی کنید یک ترا یا 2 ترا باشه.

جواب سوال 7: هارد SSD هم چون برنامه زیاد نصب میکنم و اینو گرفتم که سریع باز بشن، البته فعلا این SSD هم که نیست تو بازار .

جواب سوال 8: راستش اول این مادربورد نمیخواستم انتخاب کنم و انتخابم همون مدل asus p8z68 v بود، اما بازم تو یه انجمن دیگه بهم گفتن که اگه بخوام SLI کنم گرافیک رو و از مادر بورد asus p8z68 v استفاده کنم میتونم از یک اسلات 16x و یک اسلات x8 استفاده کنم. اما اگه این مدل Asus P67 ROG یا MSI P67 Marsha رو بگیرم میتونم از 2 اسلات 16X استفاده کنم که هم کارایی بیشتری داشته باشه و هم بازده بهتری.

آخرین ویرایش:

مدیر انجمن‌ها
هارد به نظرم همین که عارف گفت بگیر در مورد کیس با توجه به این پاور غولی که داری تعداد سیم و ... خیلی زیاد میشه پس یه چیزی وردار که توش بزرگ باشه یه سری به کیس های green هم بزن
در مورد رم هم خودم زمانی که سیستم میخریدم امتحان کردم به قول عارف بعضی هاشون فقط تبلیغاتی هستن امتیازی که به رم خودم که kingston hyper x بود داد یکم بالاتر از رم های ژل بود که خودمم تعجب کردم
مادربورد باز حرف عارف چون نیازی نداری چرا هزینه میکنی الکی. راستی این سری مادربوردها با corei7 خوب مچ هستن ؟!
بازم میگم گراف خیلی خیلی بالاست فعلا 1 کی بخر که یه زمانی دیدی نیاز داری یکی دیگه بخر بنداز بغل دستش که یه چند مدت دیگه قیمتش خیلی میاد پایین
پسر من اکثر بازی هارو با بالاترین کیفیت دارم با 9800 gtx بازی میکنم کرایسس و اکثر بازی هایی که فکرشو میکنی آخ هم نگفته تا حالا البته باید با بتلفیلد 3 دید چیکار میکنه :wink: به نظر من خیلی میتونی تو این قسمت صرفه جویی کنی

مدیر انجمن‌ها
در مورد کیبور و موس :

((کاربران رایانه حسابی بترسند:
استفاده نادرست از "کيبورد" و "ماوس" کامپيوتر موجب بروز عارضه ي موسوم به "سندرم تونل کارپال" ميشود اين عارضه بسيار آزار دهنده و دردناک بوده و درمان و جراحي دشواري دارد.

اين عارضه بسيار آزار دهنده و دردناک بوده و درمان و جراحي دشواري دارد.در زير چند عکس از عمل جراحي اين عارضه و همينطور تکنيک هاي صحيح استفاده از اين دو ابزار و نيز چند نرمش ساده دست آمده اميد که در نشر اين اطلاعات اهتمام بورزيد من از نزديک درگيري و مبارزه ي سخت يکي از عزيزانم با اين عارضه، و نيز آثار بد شکل انجام اين جراحي را روي دست يکي از دوستانم ديده ام ))

attachment.php

پیوست ها

• 269460_215435895159144_195500217152712_526108_2797459_n.jpg
    269460_215435895159144_195500217152712_526108_2797459_n.jpg
    84.7 کیلوبایت · بازدیدها: 34

AREF

سلام.برای پاور اینو بگم هیچ پاوری عمری بیشتر از 3 یا 4 سال نداره.پس کلمه عمری زیاد نمیشه روش حساب باز کرد
و اینکه پاورهای 700 وات فقط می تونی یه گرافیک باهاش راه بندازی.باید ببینی کدوم مدل 4 تا سوکت گرافیک داره.چون هر گرافیک 2 تا سوکت مخصوص داره
کیبورد خوب هست.برای ماوس مدلی بگیر که لیزری باشه.ماوس های معمولی اپتیکال هستن.من لیزری دارم.تفاوتش صد در صد قابل درک هست.
تو چون فروشگاه نتی داری به رایتر خوب نیاز داری.به نظرم با ویدئو کلوپ ها که مثل غلام تکثیر کار میکنن مشورت کن.بهتر میدونن.اما یکی از دوستام که خیلی مغازش پر مشتری هست بلکستور داشت راضی نبود.تو بحث خوندن dvd-r dvd+r با یکی از اینها مشکل داشت.
اما litone داره روزی شاید 100 تا رایت داشته باشه.راضی هست
هارد حتما seagatre baracuda xtبگیر. به هیچ وجه سراغ وسترن نرو.گرون الکی هست.سه مدل سیاه سبز و آبی داره.فقط سیاه خوب هست که 2 برابر قیمتش هست.توی همه بنچ مارک ها مسخرش کردن چون گرون هست با کارایی معمولی.
توجه کن حتما هارد sata 6 باشه.چون سیستم به روز هست.هارد ساتا 6 گیگ سرعتش 2 برابر ساتا معمولی های ما هست!

pclord

کاربر متخصص
هارد به نظرم همین که عارف گفت بگیر در مورد کیس با توجه به این پاور غولی که داری تعداد سیم و ... خیلی زیاد میشه پس یه چیزی وردار که توش بزرگ باشه یه سری به کیس های green هم بزن
در مورد رم هم خودم زمانی که سیستم میخریدم امتحان کردم به قول عارف بعضی هاشون فقط تبلیغاتی هستن امتیازی که به رم خودم که kingston hyper x بود داد یکم بالاتر از رم های ژل بود که خودمم تعجب کردم
مادربورد باز حرف عارف چون نیازی نداری چرا هزینه میکنی الکی. راستی این سری مادربوردها با corei7 خوب مچ هستن ؟!
بازم میگم گراف خیلی خیلی بالاست فعلا 1 کی بخر که یه زمانی دیدی نیاز داری یکی دیگه بخر بنداز بغل دستش که یه چند مدت دیگه قیمتش خیلی میاد پایین
پسر من اکثر بازی هارو با بالاترین کیفیت دارم با 9800 gtx بازی میکنم کرایسس و اکثر بازی هایی که فکرشو میکنی آخ هم نگفته تا حالا البته باید با بتلفیلد 3 دید چیکار میکنه :wink: به نظر من خیلی میتونی تو این قسمت صرفه جویی کنی

کیس همین که میخوام بگیرم گرین هست دیگه. Green X-9

مادربورد هم که گفتم با خاطر همون 2 اسلات 16x که البته فعلا که این مادریورد پیدا نمیشه، اگه تا شنبه پیدا نشه همون قبلی رو برمیدارم.

گرافیک رو اگه همین الان 2 برداشتک که برداشتم ، برندارم سیستم رو بگیرم مابقی پول در عرض چند روز خرج میکنم چون عادت خودمو میدونم برای همین همین الان میگیرم. گرافیک رو هم حتما برای بازی نمیخوام چون با محیط های سنگین سرو کار دارم حداقل اینطوری شاید یه کم تاثیر بهتری داشته باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا