راهنمایی برای خرید سیستم مایا

mg_mahyar

Member
سلام
من یک سیستم میخوام بخرم cpu حتما میخوام 4 هسته ای باشه. و جدید نمیدونم به نظرم CPU Intel® Core i7 - 860 خوب باشه.
کش هم بالا باشه هر چی بیشتر بهتر
مادربرد قوی باشه و بعدا بشه کراس فایر کرد و چند تا کارت گرافیک نصب کرد روش
برای این دوتا میتونم خوب هزینه کنم.
رم فعلا 4 گیگ کافیه ولی جای ارتقا داشته باشم DDR3
کارت گرافیک یه دونه میخوام بخرم نظرم اینه ولی اگر بهتر سراغ دارید بگید استفاده کنیم.
VGA Geforce 9600 XFX 1.5GB
هارد رو بالای 250 گیگ بشاه کفایت میکنه. فقط با مادربرد هماهنگ باشه .
پاور و کیس مناسب هم معرفی کید ممنون میشم.

دوستان کمک بدن به ما

Ultra3D

Well-Known Member
CPU: core i7 860
motherbord: ASUS MAXIMUM3 Formola
ram: 4GB DDR3 1600 corsair
HDD: seagat 500GB 7200 Baracoda
VGA: Nvidia 240GT 1GB GDDR5
Power: 885W real Green
Case: Green magnom black2

wild-mans

Member
سلام
آقای مهیار 3 تا سوال داشتم
1- تا چه رنج قیمتی می تونید پول بدید؟
2-آیا حتما باید سیستم عاملتون ویندوز باشه؟
3-از چه نرم افزارهایی جانبی کنار مایا می خواهید استفاده کنید؟
یا حق

mg_mahyar

Member
سلام
آقای مهیار 3 تا سوال داشتم
1- تا چه رنج قیمتی می تونید پول بدید؟
2-آیا حتما باید سیستم عاملتون ویندوز باشه؟
3-از چه نرم افزارهایی جانبی کنار مایا می خواهید استفاده کنید؟
یا حق
مایا مکس ...بقیه سه بعدی ها البته نه به صورت همزمان همشون بیشتر اون دوتا
فتوشاپ و ایلاستریتور
تورگ
ویژوال استدیو
غیر از اینا افیس و اینترنت و...

بله چون مک مناسب من نیست وقت یادگیریشو ندارم. لینوکسم که مایا و مکس رو ساپورت نمیکنه یا دست کم من ندیدم. ویندوز ویستا و سون هم محیطشو دوست ندارم ولی مجبور باشم اشکالی نداره. سر درد میارن

پولش مهم نیست خیلی نهایت قسطی میگیرم ولی میخوام ارتقا دادنش تعوض قظعه نباشه یعنی کارت گرافیک خواستم زیاد کنم یکی نصب کنم نه اینکه قبلیور بزارم کنار.

خلاصه مهمترین قطعه برام مادر برد هست بعدش cpu و اینکه بتونه مادر برد انتظارمو برآورده کنه. حالا اگر پولم نرسید کارت گرافیک رو یه چیز ارزون تر رم کمتر و...نصب میکنم. کیس قبلیمو استفاده میکنم و... اون دوتا قطعه درست باشه تا 700 هم مایه میدم براشون.
http://shop.pconline.ir/Media/ProductPrice.xls
اینم لیست قطعات. اگر ممکنه از داخل اینا استفاده کنیم تا حد ممکن.
مادر بردی رو که بهتره بهم معرفی کنید. کراس فایر ساپورت کنه مهمه.

آخرین ویرایش:

mg_mahyar

Member
cpu: Core i7 860
motherbord: Asus maximum3 formola
ram: 4gb ddr3 1600 corsair
hdd: Seagat 500gb 7200 baracoda
vga: Nvidia 240gt 1gb gddr5
power: 885w real green
case: Green magnom black2

یه سوال چرا این مادر برد؟
و چرا کارت گرافیک رو تغییر دادی؟
اونی که من پیشنهاد دام نسبت به این چه ضعفی داشت؟

wild-mans

Member
سلام
خوب یکم کارمون سخت شد چون با مک نمیتونی کار کنی و یه شاهکار رو از دست میدی.
درمورد سیستم هم شما sli می خوای باشه یا کراس فایر .
در مورد 7 تومن شما منظورت اینه که برای سی پی یو و مادربورد حاضری 700 تومن بدی یا برای کلش؟
یا حق

mg_mahyar

Member
سلام
خوب یکم کارمون سخت شد چون با مک نمیتونی کار کنی و یه شاهکار رو از دست میدی.
درمورد سیستم هم شما sli می خوای باشه یا کراس فایر .
در مورد 7 تومن شما منظورت اینه که برای سی پی یو و مادربورد حاضری 700 تومن بدی یا برای کلش؟
یا حق
ببین شما خودت رندر گرفتی احتمالا و توی ویوپورت کار کردی و...
اینکه کراس فایر بهتره یا اس ال ای رو یه توضیح بدی ممنونم. ممکنه برای هر کاری یکی مناسب باشه برای کار ما کدوم مناسبه؟
منظورم اینه برای مادر برد و سی پیو 7 00 تومن البته اگر از اون لیست بشه انتخاب کرد بشتر هم مانعی نداره.

wild-mans

Member
سلام
به نظر من برای کار مایا کراس فایر بهتره چرا چون که شما از ای تی آی استفاده می کنی و اگر سی پی یو شما هم ای ام دی باشه این دوتا باهم به شدت مچ میشن و سرعت کار شما رو بالا میبرن قیمتشون هم از مارکهای مشابه ارزونتره درمورد main بورد هم از مادربوردهای dfi یا asus بگیر البته شرکت amd مادربورد هم میزنه که قیمتشون یکم بالاست درضمن نصیحت برادرانه ای که بهت میکنم اینه که یا برند اصلی تهیه کنی یا از یه برند معتبر یادت باشه که یه سیستم ارزون لزوما خوبتر هم نیست چرا که هی مجبوری خرجش کنی به نظر من شما یک کارت گرافیک 5830 hd بخری به اضافه یک سی پی یو 4 هسته ای phenom 2 اونم از نوع 3.2 درضمن مادر بورد رو باتوجه به قطعات بخر و نه قطعات رو با توجه به مادربور به نظر من lan party dfi مارک عالییه چون قابلیتهای فوقالعاده زیادی داره.
در مورد رم هم کرس ایر فعلا بهترینه این یه مدلش که عالیه:
CORSAIR - Quad Channel 8GB - 1600-(4x2GB) - Dominator + Fan
درمورد پاور هم گرین خوبه ولی من cool master رو بیشتر می پسندم یه 900 وات به نظر من خوبه درمورد هارد seagate و سامسونگ خوبن ولی به نظر من یه هارد 1 ترا بخری بهتره چون برای ویندوز 7 بسیار کارت راحت تر میشه .کیس رو هم برو یه خوشگلش رو انتخاب کن زیاد مهم نیست که چی باشه چون کار شما گرافیکه .
یا حق

mg_mahyar

Member
گیجم کردید من بیشتر میخوام یک سی پیو قوی و یک مادر بردی که باهاش مچ باشه و بقیه نیازامو برآورده کنه معرفی بشه.
راستش کارت گرافیک و.... حدودا مشخه چی باید باشه انکه مادر برد و سی پیو مناسب باشن رو روش شک دارم.
اگر امکان داره در درجه اول مادر برد و بعد سی پیو رو معرفی کنید. بعدا بریم سراغ قطعات
بهتر هم هست یک مدل مشخص رو بگید. با مارکش.

Ultra3D

Well-Known Member
راستش من خودم طرف دار AMD هستم و معتقدم که همیشه از لحاظ قیمت و کارایی بهترینه ولی چون خودت زده بودی 860 من هم حرفی نداشتم و یک سیستم خوب براش زدم

درابره مادر بردی که نوشتم خوب باید یک عکس ازش ببینی و اون وقت می فهمی من چی می گم ( یک غول هست)
Maximus_III_Formula_-_3D.jpg

1090 خیلی خوبه و 6 هسته ای هست ولی خیلی هم جدید هست و نمی دونم هنوز ایران اومده یا نه و تو مکس 2010 تو تستی که Tomshardware انجام داده حتی از Corei7 930 , 920 هم بالاتر بوده
درباره مارک هم باید بگم که اگه تو سخت افزار کامپیوتر حرفه ای هستی DFI Lanparty بگیر ، من خودم دارم ولی همین طوری هم نیست که از قوطیش باز کنی و استفاده کنی و یکسری تنظیمات بایوس داره که بایوس اون از پیچیده ترین بایوس هاست و حتی وقتی که به شرکت وارد کننده و گارانتی کننده زنگ زدم اون ها هم نمی دونستن
مثلا ً من خودم AMD Phenom2 X4 965 3.4 GH.z , DFI Lanparty 790FXB- M3H5 دارم که وقتی اولین بار بوت شد به CPU ولتاژ 1.6 ولت رو می داد که خیلی زیاده و باعث شد CPU خراب بشه و بفرستم گارانتی (البته تعویض شد)

ASUS به نظرم بهتره و مخصوصا ً اون مادربرد دومی که دوستمون معرفی کرد کلاً بهت توصیه می کنم برای این 1090 یک مادربرد با چیپ 890FX بخری

درباره پاور هم باید بگم که از لحاظ قیمت و کارایی Green جلوتره و صد در صد گرانتی بهتری داره ( حتی از لحاظ کارایی 885W Green و 900W CoolerMaster تست شده که باز Green جلو تر بود)

Case هم خیلی مهمه ولی بستگی داره چه قدر خرج کنی ... اگه بوجه محدودی داری اونی که نوشتم عالیه ولی اگه پول داری که 100 تومن خرج Case کنی بهت Green Infinity or Fusion رو پیشنهاد می کنم

هارد هم باز می خوای خرج کنی و با اون 890FX مچ باشه یک هارد Sata3 بگیر که 1 ترابایت رو تو پاساژ رضا 140 تومن قیمت کردم

mg_mahyar

Member
ممنون ازتون من خیلی سخت افزاری نیستم
یه نگاهی به این بندازید بببینید کدومش ایراد داره یا مچ نیست همونو عوض کنم. اگر خوبه دیگه نگردم ضمنا اگر سیستمی میگید لطفا یه جوری باشه از همین سایته باشه که خودشن اسمبل کنند و ...
چون خیلی وارد نیستم قطعه رو معرفی میکنم اونام میبندن
اگر امکانش هست از طریق همون سایت یک سیستم ببندید به من معرفی کنید. مهمه قطعات مچ باشه اینو هم با کمک چند نفر توی چند سایت تکمیل کردم.
ممنون میشم نظر بدید
http://shop.pconline.ir/
9b5aa5ff72df4a228cf1.PNG

Ultra3D

Well-Known Member
اونایی که زده فروش اقساطی خیلی خیلی گرون هست
مطمئن هستی می خوای از این سایت بخری
هیچ سایتری رو ندیدم که قیمت خوبی بده

مثلا ً پاور 885 وات گرین رو من 140 تومن خریدم چه برسه به 780 وات

مادربردش خیلی خیلی خیلی گرون هست
اگه از خود ماتریس تو مرکز کامپیوتر ایران بخری زیر 400 تومن می گیری ( من ASUS Rampage2 Extrime رو که مادربردی مثل همون بالایی رو آخرین بار 340 تومن قیمت کردم!!!! چه بره به MSI)

کارت گرافیک 5770 هم فکر کنم 200 تومن هست
فقط سی پی یو رو فکر کنم اشتباه تایپی کرده و ارزون زده و 280 تومنی هست

اگه می خوای اینا رو بگیری یک روز بیا تهران و بخر و برگرد
از مرکز کامپیوتر ایران بگیر که هم خیلی ارزون هست و هم اقساطی هم می دن
البته اولش که باهاش چونه می زنی نگو اقساطی می خوای بعد توافق نقد بگو که شرایط اقساطیش چیه!!
در ضمن اونجا قیمت رو اکثرا ً مستقیم نمی دن و می گن تو چند قیمت داری تا قیمتی زیرش بگه!
مثلا ً من همون AMD Phenom 2 x4 965 رو 188 تومن قیمت کردم و رفتم باز از یکی از فروشگاه هایی که با ماتریکس کار می کرد قیمت کردم و طرف داشت قسم می خورد که فقط 1000 تومن منفعت می کنه و داشت فاکتور خریدش هم بهم نشون می داد!!!

Ultra3D

Well-Known Member
ببخشید اشتباهی 2 تا پست شد

در ضمن درایو نوری رو LG 24x بگیر
این کیس هم خوبه ولی یکمی خوشکل نیست ولی کولینک به نسبت خوبی داره

مادربرد X58 با مارک DFI ما خودمون تو شهر خودمون 230 نومن می فروشیم (نماینده شاب هستیم)
لازم نیست این همه خرج کنی
این مادر بردی که گفتم 3 تا اسلاید کارت گرافیک داره
dfi_lanparty_dk_x58_t3eh6.jpg

آخرین ویرایش:

mg_mahyar

Member
ممنون از لطفت
ولی مشکل اینه من که کارمند نیستم چک هم ندارم
مجبورم از کسی بخوام چک بده و طرف هم نمیتونه کل چکاشو بده.
میتونم نقد بخرم ولی تا حد امکان پرهیز میکنم به دلایلی نمیخوام پولم سه سوتی تموم بشه:)
تهران هستم
اما مشکل خردی اقساطی رو دارم
حالا اگر جایی رو میشناسی که کل قطعات رو بتونم تهیه کنم و تموم معرفی کنید ممنون میشم
االبته به نظرتون کلا چقدر تفاوت قیمت داره؟ یعنی مثلا 1300 تبدلی میشه به 1000 یا کمتر؟
ضمنا اینا قیمت نقد بود نه اقساط
اقساط این سیستم حدود 2301183 میشه 36 ماه و یه خورده کمتر از این 24 ماه و...

آخرین ویرایش:

wild-mans

Member
سلام
آقای مهیار یه سری هم به لاوان بزن بدنیست قیمتهاش معمولا زیادی پایینن.
در ضمن تا میتونی از ام اس آی دوری کن این تجربه شخصیمه.
یه چیزه دیگه رمهای ژل معمولا ماله گیمن و ocz برای گرافیک خیلی بهتره.
یا حق

mg_mahyar

Member
مرسی ولی مثلا من مادر برد رو تغییر بدم کل قطعات تغییر میکنه
من مشکلم اینه. اون موقع دوباره باید بشینم ببینم کدوم قطعه با کدوم مچ هست
اگر میشه یه سیستم در همین حد با پیشنهاد خودتون سوار کنید و بگید.
اگر نه من از نظر شناخت قطعه اون حدی نیستم که یککیشو تغییر بدم و بتونم بقیشو جور کنم
لاوان رو هم دیدم تعدا محصولاتش کمتره و بعدشم اصلا قسطی نیست هر چند که دارم از فکر این مدل خرید میام بیرون.

wild-mans

Member
سلام
ببخشید کی گفته که این سیستم باهم جورن مگه شما کاتالوگ چیپستهای این مادربورد رو خوندید؟
یا حق

wild-mans

Member
سلام
شرمنده ولی توی کدوم سایت زده میشه لینکش رو بدید شاید بتونم جایگزین رو واسطون پیدا کنم.
یا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا