راهنمایی برای خرید سیستم جدید کامپیوتر ؟؟؟

ellisa

Member
سلام
من میخوام یه سیستم خوب و کارآمد که بدون دردسر باشه بخرم میخواستم منو راهنمایی کنید:
در باره مادربورد،سی پی یو،رم،کارت گرافیک و ...
در باره نوع و قیمت انا منو راهنمایی کنید ممنون و سپاسگذارم ....
نظرتون در باره پرینتر چیه؟و...................

Ocarina

Member
ellisa گفت:
سلام
من میخوام یه سیستم خوب و کارآمد که بدون دردسر باشه بخرم میخواستم منو راهنمایی کنید:
در باره مادربورد،سی پی یو،رم،کارت گرافیک و ...
در باره نوع و قیمت انا منو راهنمایی کنید ممنون و سپاسگذارم ....
نظرتون در باره پرینتر چیه؟و...................
من چند وقت پیشه یه سیستم واسه یه بنده خدایی بستم خیلی باحال در اومد...

CPU : amd sempron 2800
MB : Gigabyte 8KNE
RAM : 512 kingeston orginal
HDD : 160GB Maxtor
VGA : pixelView6600 (256mb) 128 bit
Monitor: samsong 17 flat
Speacker : Edifier
بقیه رو هم انتخابی هرچی گرفتی... فقط یه کیس با توان بالا یادت نره
موفق باشی

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
دوست عزیز برای خرید سیستم شما باید دو مورد اساسی رو در نظر بگیرید اولا که از اون سیستم جهت چه کاری میخوان استفاده کنید دوما برای این سیستم چه مقدار میخواین هزینه کنید شما این موارد مشخص کنید تا دوستان بتون شما رو راهنمایی کنن در ضمن اگه نوع مونیتور هم جدا مشخص کنید خیلی بهتر میتونن راهنمایتون کنن ( lCD یا FlAT و یا ساده )

علی

ellisa

Member
برای من بیشتر کارایی مهم هست ... یه سیستم که با نرم افزارهایی مثل 3D Max و سایر برنامه های گرافیکی از این نوع خوب کار کنه و مشکل نداشته باشم آخه من در حال حاضر یه P2 دارم که حسابی کلافم کرده ... مانیتور خودم 17Flat هست حالا شما نظر بهتری دارید بفرمایید ... ممنون میشم ... در مورد چرینتر چه نظری دارید؟

علی مرادی عزیز از شما هم بابت راهنمایی تون ممنون ... میشه حدود قیمت این قطعات رو هم بگید ... ممنون

ellisa

Member
قیمت ،راستش کارایی برام مهم تره اما شما حدود قیمت رو 600 ،700 تومن بذارین اما در هر صورت دلم میخواد سییتمی بگیرم که لااقل دردسر کمی باهاش داشته باشم واسه یه مدتی، ممنون دوستان عزیز ....

Ocarina

Member
ellisa گفت:
قیمت ،راستش کارایی برام مهم تره اما شما حدود قیمت رو 600 ،700 تومن بذارین اما در هر صورت دلم میخواد سییتمی بگیرم که لااقل دردسر کمی باهاش داشته باشم واسه یه مدتی، ممنون دوستان عزیز ....
این سیستم که من گفتم حدوداً 600 در میاد.... از همه لحاظ تضمین! فقط چون گفتی میخوا 3d و گرافیک سنگین کار کنی گرافیکشو pixelView مدل داراگون بگیری دیگه آخرشه..... اما با همون کارت قبلی هم همه کار میکرد..

ellisa

Member
ممنون دوست عزیز ...

نظرتون راجع به Cpu Full Cashe چیه؟Cpu 3000چی؟پرینتر چی؟ بازم ممنون

iranexplorer.net

Active Member
AMD برای کار شما خوب نیست. مانیتور فقط LG خرید کنید. CPU 2.8 full یک عمر کار میکنه.

پرینتر Epson نخرید، بجاش Canon همه کاره با کیفیت. برای کار گرافیک GeForce نخرید بجاش ATi ... اولی فقط برای بازی خوبه.

و در نهایت مهمترین بخش سیستم، مادربرد فقط "ASUS" و دیگر هیچ.

نکته: تمامی موارد فوق از روی تجربه کاری با بیش از 100 سیستم اسمبل شده!

Ocarina

Member
AMD برای کار شما خوب نیست CPU 2.8 full یک عمر کار میکنه.
یه AMD با همون سرعت خیلی از لحاظ اقتصادی بصرفه تر از یه intel فول کش هست .. , اتفاقاً َAMD برای کارهای گرافیکی بیشتر توصیه میشه ... گرچه که برند زیاد تاثیر نداره

مانیتور فقط LG خرید کنید
من خودم یه دونه از اون قدیمیهای ال جی دارم خیلی خوبه ... اما جدیداً مورد دار زیاد شده... در حال حاضر ال جی فقط بخاطر خدماتش معروف هست .. سری جدید سامسونگ هم انتخاب بدی نیست!

پرینتر Epson نخرید، بجاش Canon همه کاره با کیفیت.
هرچی گرفتی درمورد هزینه شارژ اون حتماً یه آماری بگیر

برای کار گرافیک GeForce نخرید بجاش ATi ... اولی فقط برای بازی خوبه.
اتفاقاً فقط GeForce تو هر کاری که باشه...

و در نهایت مهمترین بخش سیستم، مادربرد فقط "ASUS" و دیگر هیچ.!
در نهایت اصلاً توصیه نمیشه .. ASUS نگیرید.. دیگه گذشت اون زمان که ASUS های تایوانی بازار رو پر کرده بودن
الان ASUS همش چین هست.. و جدیداً خیلی مورد دار دیدم (خصوصاً تو صدا)
البته الان همه بردهای معمولی چین شدن...
پیشنهاد حاصل از تجربه: اگه CPU رو AMD گرفتی برد گیگابایت بگیر(با هم سازگارتر هستن) .... برای اینتل هم Abit
یا DFI البته یه زمانی اینطور بود... چون چند مدته من AMD میبندم زیاد اطلاعی ندارم
---------------->تو خرید سیستم عجله نکن.. گارانتی رو دقت کن <--------------------

iranexplorer.net

Active Member
خب من جنس غیرچینی گفتم!

اینجوری باشه که نوت بوک Hp هم چینی ش هست، اون دیگه مربوط به خریدار میشه که بدونه از جای معتبر مثل مادیران خرید کنه.

bache +

Well-Known Member
اره من رفته بودم شرکت الماس همه مادر بورد های ایسوز میوردن به نظر من گیگا بهتره قیمتش هم خوبه

ellisa

Member
با سلام و تشکر فراوان از تمامی شما دوسنان عزیز به خاطر راهنمایهاتون .... .

اما در مورد مادربورد چه مدلی رو پیشنهاد می کنین ؟؟؟حالا چه گیگا چه ایسوز ؟!؟!
اگه ممکنه مدلهای پیشنهادیتون رو واسه کارت گرافیک هم بگید چه مدلی از ATI یا GForce؟بهتره ؟
بازم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا