راهنمایی برای تدوین ومیکس فیلم

majid_a95

Active Member
راهنمایی برای تدوین ومیکس چندتا کلیپ

سلام. اساتید من 15-14 تا کلیپ موبایل دارم میخوام این هارو همش رو پشت سرم قرار بدم و یه خورده هم روشون کارکنم.... افکت گذاری و ... . قبلا با نرم افزارهای ulead این کارو کرده بودم ولی افکت های یولید یکم قدیمی بود و .. کلا به نظر زیاد جالب نبود (ورژن های جدیدشو نمیدونم:shock:): حالا چندتا سوال داشتم از اساتید گرامی :
1. با کدوم نرم افزار این کارو انجام بدم ؟
خواستم با پریمیر کار کنم وقتی کلیپ ها رو import میکردم کلا نرم افزار هنگید:shock:پرسیدم گفتن که پریمیر طبیعیتش اینه... دردسر داره ....:shock:
2. نرم افزارهای یولید ورژن های جدیدش چطوره ؟ یعنی افکتهاش ......؟؟
کلا راهنمایی بفرماید دیگه ممنون :green:
"یاعلی"

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام،خسته نباشيد
خوب هر نرم افزاري توانايي هاي خودش رو داره،توليدات شركت يوليد به خاطر سادگي و عامه پسند بودنشون طرفدارهاي زيادي دارن
اما به نظر من پريمير نرم افزار قدرتمند و روني هست داخل بحث تدوين
اينكه هنگ ميكنه مشكل و طبع نرم افزار نيست اصلا،به جرات ميشه گفت يكي از روون و سبك ترين نرم افزارهاي ادوبي همين حاج آقا پريمير هستند،شايد مشخصات سيستمتون پايينه يا ورژني كه نصب كرديد باگ داره كه اينطوري ميشه!
نرم افزارهاي يوليد به همراه خودشون يه سري افكت و ترانزيشن آماده نصب ميشه(دليل اينكه گفتم عامه پسند هستند اينه)
اما خود پريمير هم فيلترها و ترانزيشن هاي فراواني داره كه با داشتن علم بهشون و تركيبشون ميتونيد افكت هاي خوبي خلق كنيد
يه عالمه پلاگين هم واسش هست
ايشالا موفق باشيد:rose:

دوست عزيز . اگر سيستمت هنگ ميكنه ، بهتره اول فيلم ها رو Convert كني به Mpg بعد ببري به پريمير . احتمالآ اينجوري به مشكلي بر نمي خوري ...

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
ممنونم که به تاپیک خودت دعوتم کردی
نمی دونم از چه ورژنی از پریمیر استفاده می کنی ..
من از یولید استفاده نمی کنم
من از پریمیر 4,2 شروع کردم و تا Cs4 با پریمیر زندگی کردم .. اما الان
ورژن Cs5 به جرات می تونم بگم محشره
از لحاظ قبول کردن فرمت های مختلف و خروجی و رندر بسیار بسیار سریع
تا امکانات عالی که برای کار ویرایش و ادیت گذاشته
.
اما خب اگه برای کارهای خانگی دنبال سادگی و افکت و ... اینجور چیزا هستی
بسته
Pinnacle Studio 14 HD Ultimate MONSTRO رو یک بار تست کردم
البته شاید نسخه جدیدتری هم اومده باشه
ولی بهر حال از لحاظ سادگی و افکت و ترانزیشن و ... فوق العاده است
و یک بانک عالی از انواع پلاگین و جلوه های آماده برای کارهای خانگی داره
.

آخرین ویرایش:

majid_a95

Active Member
سلام،خسته نباشيد
خوب هر نرم افزاري... :rose:
سلام . ممنون/ این حاجاقا مارو که خیلی اذیت کرد:green: الان دیگه دیره بخوام برم سراغ پریمیر خیلی چیزاشو یادم رفته حالو حوصله ندارمم از اول ....:-? نمیدونم والا اینی که گفتم از یکی شنیده بودم .......
ممنون:rose:
دوست عزيز . اگر سيستمت هنگ ميكنه ...
کدوم mpeg ? فرق نداره ؟؟ من توی هر نرم افزاریم بخوام افکت بزارم باید به این فرمت تبدیل کنم ؟
ممنون دوست عزیز:rose:
ممنونم که به تاپیک خودت دعوتم کردی
ممنونم که به تاپیک خودت دعوتم کردی ...
منم ممنون ترم که دعوتمو پذیرفتی :):rose:
راستش الان چون دیگه نه وقتشو دارم نه حالو حوصله شو که برم سراغ پریمیر ... رفتم آمار این نرم افزاره رو در آوردم:green: هنوز زیاد باهاش کار نکردم ولی گویا خیلی شبیه یولیده... ازین بابت ممنون:green: ولی مثلا اگه بخوام افکت های مثل برف و بارون و گل و ازین جلف بازیا :green:بزارم اینجا میشه آیا ؟ :)
خییییییییلیییییی ممنون از راهنمایی هاتون دوستان گل ل ل ل ...
---------------------------------------------------------------------------------

"یاعلی":rose:

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ببخشید دیر رسیدم .
من قبلا از پریمیر استفاده نمی کردم ولی الان به شدت دارم باهاش تست و کار و هزار جور کار دیگه میزنم و واقعا لدت می برم از کار کردن با پریمیر cs 5.5 که همونجور که بچه ها گفتن واقعا معرکه هست .
هنگ و باگ در حد خیلی خیلی پایینی هست تو این ورژن .
اگر هم مشکل کندی سیستم رو داری که می تونی با کانورت کردن فایلهای اصلی و وارد کردن اونا در پریمیر و کار بر روی اونها از این مشکل هم تقریبا راحت بشی .
قبلا هم تو یه تاپیک دیگه کفته بودم که بعد برای رندر نهایی می تونی فایلهای سنگین و با کیفیت قبلی رو جایگزین می کنی .

موفق باشی دوست من:rose:

javane_khob

New Member
convert

با سلام اقا این فیلمها رو با چی convert میکنین مثل(مدرسه موشها و زبل خان و سندباد و ...) که هم حجمشون زیاد نیست و هم کیفیت دارن من هرچی کردم با نرم افزارهای دیگه حجمشون خیلی بالا میره و در ضمن کیقیتشون هم خیلی پائین میاد. لطفا راهنمایی کنین اگه میشه لطف کنین طرز تبدیل فرمت _mkv با حجم پائین و با کیفیت بالا رو هم لطف کنین در ضمن dvb_t بنده فرمت mkv رو هم ساپورت میکنه وقتی تبدیل کردم نشون نداد لطفا راهنمایی کنید.

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام دوست عزيز،ولا كانورتور كه زياد هست
اما من format factory استفاده ميكنم،تقريبا واسه تبديل جامع و كامل هست،اما تا حالا به لحاظ حجم زياد باهاش كار نكردم،مطمئنن داخل كم كردن حجم هم عين فرمت قوي هست:rose:

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
می تونید از Mpeg StreamClip استفاده کنید .
یه نرم افزار شناخته شده و استاتدارد .
http://www.squared5.com/

برای پخش فایلهای Mkv از vlc player , km player , mp classic استفاده کنید .

بالا