راهنمایی برای ایجاد Session

Ocarina

Member
همه جا رو گشتم اما یه توضیح مناسبی درباره session و کار باهاش پیدا نکردم یه چندتا مطلب گیر آوردم ام خیلی گیج شدم
اگه میشه یه توضیحی درباره session و خصوصاً ظریقه استفاده از session برای شناسایی هویت کاربران بدین...
البته اگه یه نمونه کد ساده هم بزارین خیلی خوبه...
ممنون

overcrash

Active Member
یه توضیح نسبتا کامل و مفید
HTML:
// page1.php

session_start();

echo 'Welcome to page #1';

$_SESSION['favcolor'] = 'green';
$_SESSION['animal']   = 'cat';
$_SESSION['time']     = time();

1. برای استفاده از session تو هر صفحه اول باید استارت کنی (مثل کد بالا) و حتما یادت باشه که قبلش نباید خروجی (echo, print کدهای html و ...) داشته باشی. یعنی بذار اولین خط خیال خودت راحت کن.

2. متغیرهای session به همین راحتی (کدبالا) ساخته میشن و به همین راحتیم (کد پایین) تو یه صفحه دیگه میتونی صداشون بزنی:
HTML:
// page2.php

session_start();

echo 'Welcome to page #2<br />';

echo $_SESSION['favcolor']; // green
echo $_SESSION['animal'];   // cat
echo date('Y m d H:i:s', $_SESSION['time']);

خوب این واسه شروع کافیه
گرچه واسه ادامه باید حذف کرد نشم یادبگیری که گاهی لازمت میشه ( مثل logout کردن یک کاربر )
HTML:
session_unregister ('animal')
(حالا اسم کاربرتو animal نذاریو)

آخرین ویرایش:

Ocarina

Member
overcrash ممنون
خیلی کمک بزرگی کردی ... این PHP من کلاً قاطی کرده بود اصلآ با session ها کار نمی کرد ( فکر کنم از دستکاری کردن php.ini بود) دو باره نصبش کردم و اونای که گفتی انجام دادم ...درست شد
خیلی خیلی ممنون..
و یه چیزی : اگه زمانی که هنوز session رو خاتمه ندادی صفحه رو ببندی session خودش خودکار بسته میشه؟ یا نه باید براش یه timer مشخص کرد؟

overcrash

Active Member
معمولا یک تایمر بطور پیش فرض داره
ولی خودتم میتونی مشخص کنی

آخرین ویرایش:

zamanphp

Member
ali_moradi گفت:
همه جا رو گشتم اما یه توضیح مناسبی درباره session و کار باهاش پیدا نکردم یه چندتا مطلب گیر آوردم ام خیلی گیج شدم
اگه میشه یه توضیحی درباره session و خصوصاً ظریقه استفاده از session برای شناسایی هویت کاربران بدین...
البته اگه یه نمونه کد ساده هم بزارین خیلی خوبه...
ممنون

سلام
سري به http://www.iranphp.net/modules/sections/index.php?op=viewarticle&artid=58 بزن
همه چيز رو همراه با مثال ياد مي گيري

جدیدترین ارسال ها

بالا