راهنمایی برای ایجاد یک باتون فلش از گرافیک پیوسته

sanazf

Member
باسلام
من میخواستم خواهش کنم که طریقه ساخت سایت تمام فلش رو آموزش بدید .. اینکه چه طوری صفحات رو بهم ریط بدیم ؟ زمانیکه میخوایم سایت رو آپلود کنیم باید چه چیزی رو آپلود کرد؟ فایل اجرایی فلش کافیه؟ چه طور تو یه صفحه چندین دکمه قرار داد که همشون فایل گرافیکی باشن که با رفتن موس روی هر کدوم از اون تصاویر بقیه تصاویر محو شن و اون تصویر باقی مانده مثل باتون عمل کنه که با کلیک کردن روش حالتش عوض شه و بره صفحه بعد؟ چطوری این ارتباط رو ایجاد میشه کرد؟ این یه تصویر از چند تا کتاب باشه که میخوام وقتی با موس روی هر کدوم از کتابا میریم بقیه کتابا مجو شن و اون کتابی که روش با موس رفتم حالتش عوض شه و با کلیک روی اون بره به صفحه بعدی .. مثلا کتاب بسته است با اومدن موس روی اون باز بشه و با کلیک روی اون نوشته هاش معلوم شه ... و ...........................
اصلا کلا وقتی صفحات رو تک به تک درست میکنیم اون وقت چه طور میتونیم بهم ربطشون بدیم من تو ربط دادن و .. مشکل دارم ...

ممنون هستم از لطف تک تک شما عزیزان

آخرین ویرایش:

FlashBank

کاربر فعال
با سلام .

برای انجام این کار شما باید تقریبا تمامی اصول Flash را فراگرفته باشید .

موفق باشید .

mohammadbasri

کاربر فعال
دوست عزیز
برای گرفتن نتیجه بهتر باید برای هر سوال شماره بزنی
1- من میخواستم خواهش کنم که طریقه ساخت سایت تمام فلش رو آموزش بدید
2- چه طوری صفحات رو بهم ریط بدیم ؟
3- زمانیکه میخوایم سایت رو آپلود کنیم باید چه چیزی رو آپلود کرد؟
...
با روشی که شما نوشتین، طبیعیه که همچین جوابی رو هم میگیرین

amird

خبرگان انجمن فلش
باسلام
من میخواستم خواهش کنم که طریقه ساخت سایت تمام فلش رو آموزش بدید .. اینکه چه طوری صفحات رو بهم ریط بدیم ؟ زمانیکه میخوایم سایت رو آپلود کنیم باید چه چیزی رو آپلود کرد؟ فایل اجرایی فلش کافیه؟ چه طور تو یه صفحه چندین دکمه قرار داد که همشون فایل گرافیکی باشن که با رفتن موس روی هر کدوم از اون تصاویر بقیه تصاویر محو شن و اون تصویر باقی مانده مثل باتون عمل کنه که با کلیک کردن روش حالتش عوض شه و بره صفحه بعد؟ چطوری این ارتباط رو ایجاد میشه کرد؟ این یه تصویر از چند تا کتاب باشه که میخوام وقتی با موس روی هر کدوم از کتابا میریم بقیه کتابا مجو شن و اون کتابی که روش با موس رفتم حالتش عوض شه و با کلیک روی اون بره به صفحه بعدی .. مثلا کتاب بسته است با اومدن موس روی اون باز بشه و با کلیک روی اون نوشته هاش معلوم شه ... و ...........................
اصلا کلا وقتی صفحات رو تک به تک درست میکنیم اون وقت چه طور میتونیم بهم ربطشون بدیم من تو ربط دادن و .. مشکل دارم ...
ممنون هستم از لطف تک تک شما عزیزان
سلام
یه مقداری همیچینی سوالات کلی هست . اما ....
اگر اصول فلش و کمی هم اکشن بلد باشی بامثالی که توی لینک زیر می بینی کارت راه می افته (قسمتی که مربوط به نحوه ارتباط صفحه ها با هم و دکمه ها و از این چیزا ...)
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=128544
همین مثال رو خوب بررسی کنی و یادش بگیری جواب خیلی از سوالاتت رو می گیری ...

در مورد آپلود کردن هم باید برای از منوی file > Publish رو بزنی تا خودش همونجایی که فایلت رو ذخیره کردی یه صفحه html که شامل فایل Swf ت هست رو بهت بده (البته باید توی publish settings تنظیم کنی که خروجی html بهت بده) بعدش برای آپلود باید فقط فایل html + swf رو آپلود کنی و باید حتما هم کنار هم بذاریشون ....
سوالی داشتی بپرس فقط بی زحمت موردی بپرس نه مثل این پستت دهنم سرویس شد تا همشو خوندم :green:
موفق باشی

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

دوستان عزیز لطف کنید از زدن پست های اسپم خودداری کنید .

موفق باشید

sanazf

Member
من میخوام شبیه این سایت شه اما نمیدونم چرا نمیتونم باتونها رو درست کنم ... میشه راهنمایی ام کنید من باتون هر دو فایل مدنظرم هست ...
1-فایل اول ورودی سایت هست من باید باتونهارو واسش تعریف کنم اما نمیتونم منظورم دو تا باتون هست فارسی و انگلیسی که به دو صفحه فارسی و انگلیسی بره ... من چی کار کنم ... کل فایل فلش رو باز کردم اما چیزی ازش نفهمیدم میشه کمکم کنید چه طوری اینکارو کنم؟ من کل این حالت رو با یه فایل فلش درست کردم اما باتونهاشو نمیدونم چی کار کنم ؟ ممنون میشم کمکم کنید

2-فایل دوم هم همون باتونهایی هست که وقتی روی یکی از اون گلها میری بقیه گلها محو میشن و اون گل نوشته هاش معلوم میشه ... من میخوام اینکارو کنم اما میخوام گلهای اون در هر بار با رفتن موس روش عوض شه و با کلیک روش هم عوض شه و بره صفجه بعد میشه کمکم کنید چیکار کنم؟

ممنون یه دنیا

پیوست ها

• file 2.zip
    785.4 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • file 1.zip
    91 کیلوبایت · بازدیدها: 21

amird

خبرگان انجمن فلش
سلام .
خوب همونطور که قول داده بودم برات درست کردم اما گرافیک نداره و اونم به علت اینه که تو می خواستی روش کار بااین دکمه ها رو یاد بگیری .

تا اونجایی که من متوجه شدم می خواستی سورس اون فایل گل ها رو بفهمی چه اتفاقی براشون می افته و وقتی هم روشون کلیک می شه برن یه صفحه دیگه خوب ببین اگر فلش بلدباشی من این مثال رو در ساده ترینحالت ممکن و با حداقل اشیاء ساختم و مطمئنا با کمی صرف وقت می تونی بفهمی داره چه اتفاقی می افته ...
فایل دوم هم که ورودی سایت که 2تا دکمه انگلیسی و فارسی داره یکی از دکمه ها متن هست که با استفاده از پنل properties خود متن به اون لینک دادم یکی دیگش هم که دکمه هست که براش 2 خط کد کوچیک نوشتم که کاملا قابل فهم هست یه خورده خیلی خیلی کم به خودت فشار بیاری با سرعت خیلی خیلی زیاد می فهمی چی شده .

در ضمن فقط با فلش cs5 باز می شن ....
موفق باشی

پیوست ها

• sanazf.zip
    337.7 کیلوبایت · بازدیدها: 16
آخرین ویرایش:

sanazf

Member
با سلام
ممنون از لطفتون اما یه چیزی رو از فایلا نمیفهمم ... من منظورم این بود که وقتی روی یه باتون میریم با موس بقیه باتونهای اون صفحه محو شن و فقط اون باتونی که با موس روش رفتیم توی صفحه نشون داده شه با رفتن نشانگر موس روی اون تصویرش عوض شه و با کلیک روش بره صفحه بعد .... من میخوام این باتونها روی یه مووی کلیپ فلش لود شن اما انگار وقتی باتونها رو توی یه مووی کلیپ تعریف میکنم درست عمل نمیکنه و دقیقا مثل همون مووی عمل میکنه یعنی وقتی اونو اجرا میکنیم به باتونها که میرسه وانمیسته که بشه روی باتونها کلیک کرد دوباره از نو مووی شروع میشه ... من باید چی کار کنم؟

ممنون میشم کمکم کنید ...

troojan

Member
سلام فكر كنم تقريبا اونيه كه ميخواي
1 روي هر دكمه بري اونيكي ها محو ميشن
2 دكمه ميره تو يه حالت متفاوت
3 روش كليك كني ميره به يه فريم ديگه
4 همش توي يه سيمبل مووي كليپ هست

البته رو گرافيكش اصلا كار نكردم
سعي كردم با حداقل اشيا و فريم و اكشن باشه تا راحت متوجه شي

پیوست ها

• sanazf.rar
    5.1 کیلوبایت · بازدیدها: 9

sanazf

Member
سلام

ممنون یه دنیا ... آره همونه که من میخواستم .. اما چند سوال یا ابهام ... من میخوام اولش یه سری صفحات بیاد یعنی باتونهای من از حالت محو بیان .. چند فریم این جوری باشه که کم کم نصاویر رنگی شه .. بعد برسیم به گلها ... اینو چه طوری اعمال کنم ...؟ هر کاری کردم نشد ... میخوام وقتی روی یه باتون میرم و بقیه مجو میشن اون صفجه ای نشون داده شه که همه گلها مجو یاا سیاه سفید هستن و فقط یکیش رنگی هست ...
مسئله دیگه اینکه من میخوام روی یه گل که میرم و جالتش عوض میشه روش که کلیک میکنم بره صفحه جدید ... که اینم نمیشه ...

ممنون میشم راهنمایی ام کنید ... ممنون یه دنیا ...

troojan

Member
سلام تو نمونه اي كه گذاشتم دوتا از اينا هست:
1 وقتي رو يه گل كليك ميكني ميره به صفحه جديد(اون پايين دقت كن frame عوض ميشه نه فقط تكست باكس!)
2 وقتي رو يه گل ميري فقط همون نشون داده ميشه و بقيه محو هستن، فقط يه دفعه محو ميشن و شما ميخواييد تدريجي محو شه)

واسه تدريجي محو شدن شما بايد نمونه دكمه رو از تو library به اين ترتيب ويرايش كني كه:
از alpha 100 طي چند فريم برسه به alpha 0 بعد اونو tween كني و به همين ترتيب از alpa 0 برسه به alpha 100 و اون رو هم tween كني
حالا با توجه به شماره alpha 0 و alpha 100 رويداد onRollOver ، onRollOut ، onRelease دكمه هات رو با gotoAndPlay تنظيم كني
فقط يادت باشه كه تو alpha 0 و alpha 100 هات اكشن stop بزاري و gotoAndPlay رو به يكي بعد از اكشن stop ادرس بدي

موفق باشي

++Hadi++

Active Member
سلام
برای دیدن یه نمونه ساده به امضای من تشریف ببرین و سورس ماشین حساب ویندوز 7 رو دان کنید ...
در مورد یه دکمه با انیمیشن پیوسته هم نمونه تو امضام هست ...
موفق باشید ...

آخرین ویرایش:

sanazf

Member
با سلام ممنون از لطفتون ...
یه سوال آقای تروجان عزیز

من یه جایی رو نمیفهمم و اونم بخش کدی هست که واسه فریم اکشن نوشتید .. من با تغییراتی اونو اعمال میکنم اما اصلا توی مووی من صبر نمیکنه روی باتونهام کلیک کنم و بره صفحه بعد ... در واقع فریم های شما برای من در اینجا لود یه صفحه جدید هست ...اما عمل نمیکنه ... توی کدی که نوشتید : gotoAndStop(2) یا gotoAndStop(1) منظورتون از 1- 2- 3-د یا 4 چیه؟

یه سوال دیگه: چطور توی فلش میشه قابلیت باز و بسته کردن یه پنجره رو در یه مووی کلیپ اعمال کرد؟

سوال آخر اینکه: چطور میشه در یه مووی فلش یه سری عکس رو نشون داد که با کلیک روی یه باتون عکس بعدی رو لود کنه و اون عکسها هم قابلیت زوم داشته باشن ... ممنون یه دنیا

ممنون از لطفتون

troojan

Member
سلام
اينكه تو مووي هاي شما صبر نميكنه احتمالا به خاطر اينه كه شما توي اون فريمي كه ميخواهيد صبر كنه اكشن stop رو ننوشتيد
منظورم از 2،3 و ... شماره فريمي هست كه با كليك روي دكمه به اون فريم ميپريد gotoAndStop 2 يعني رفتن به فريم شماره 2
اگه بخواهيد به يه ادرس از وب توي يه صفحه جديد بريد بايد از getUrll استفاده كنيد و self رو توي پارامترهاي فرمان به blank تغيير بديد

sanazf

Member
با سلام

ممنون از لطف و توجه تون یه دنیا ... راستی اگه یکی از این باتونها بخواد به فایل دیگه ای فلش رو باز کنه باید چه کدی نوشت؟

مرسی یه توان بی نهایت ...

++Hadi++

Active Member
در مورد اینکه دکمه ها به صفحات مختلف فلشمون وصل شن کافیه بگیم با فشرده شدن دکمه ، مووی کلیپ صفحاتمون به کدوم فریم بره .
راه بهترش اینه که همگی در یه فریم و در لایه های مختلف باشه و بگیم که با فشرده شدن دکمه ، کدوم لایه (مووی کلیپ صفحه ها مثل صفحه contact ) آلفاش 1 بشه و بقیه آلفاشون صفر بشه تا دیده نشن . یا مثلا visible اونا false بشه و visible اون صفحه true بشه . در مورد دکمه های پیوسته که با rollover شدن موس رو اونا ، یه حرکت و با rollout شدن موس رو اونا ، یه حرکت دیگه انجام شه من توضیحات دادم .
در مورد باز کردن فایل خاص از بیرون :
به امضای من تشریف ببرید و اجرای فایل های EXE رو سر بزنید .
در مورد اینکه گفتم بهتره همه صفحات در یه فریم و در لایه های مختلف باشه اینه که در اکشن 3 یه دستوری هست به اسم :
PHP:
trace(System.totalMemory());
با این دستور مقدار رمی که اشغال می شه رو نشون می ده (توسط SWF ) ...
من چند بار با سیستم تعویض صفحات در پیمایش فریم ها ، کارمو راه انداختم البته برنامه نویسی هم بینشون بوده ولی در کل می دیدم که با این جریان ، هی مقدار رم اشغال شده زیاد می شد و زیاد می شد و آخرش دیگه رم رو می ترکوند که شاید این یکی از معایب فلش باشه . حتی object ها و event ها رو از بین می بردم و garbage collection می کردم ولی باز افاقه نمی کرد ... رو این حساب بهتره همه چیز در یه فریم باشه و فقط آلفای یکی رو 1 و آلفای بقیه رو صفر و visible بقیه رو false کنید تا این اتفاقات نیفته ...
موفق باشید ...

جدیدترین ارسال ها

بالا