راهنمایی برای انداختن لوگو رو عکس

با سلام خدمت تیم اجرایی این فروم و دوستان گل

باز مزاحم شدم با سوالات ابهام بر انگیز خودم خیلی معذرت و پوزش از تمومی دوستان دارم

این بار اومدم برای یه اموزش به من مثل اموزش های کاربردی قبل

راستیتش من یه لوگو طراحی کردم چی بگم پیوستش می کنم بهتون نشونش میدم از نظر خودم بد نیست نظر شمارو نمی دونم ولی این لوگو رو تونستم فقط با فرمت png سیوش کنم الان می خوام بدونم برای اینکه این لوگو رو تو عکس بتونم بکار ببرم باید چیکار کنم ایا باید برش بدم گوشه های اضافه رو و بعد چیکار باید کرد کاملا این جارو قاطی کردم

برای مثال می خوام یجوری بگم بفهمین

این لوگو:
m.a photo.png

این لوگو پشتش سفیده
من می خوام تو یه عکس با یه زمینه مشکی بکار ببرمش باید چیکار کنم ایا باید قسمت های اضافی اون برش داده بشه

کاملا از اولش بی زحمت بهم بگید چیکار کنم تا ازش استفاده کنم

بازم ممنون

یا علی

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام.
در هنگام ذخیره با فرمت PNG اگر میخواید که تصویرتون بک گراند نداشته باشه، باید لایه بک گراند رو غیرفعال کنید (علامت چشم کنار لایه بک گراند). بعد که با PNG ذخیره کنید، تصویر بدون پیش زمینه خواهد بود و دیگه نیازی نیست که قسمتهای اضافی رو برش بزنید.

یا علی
:rose:

سلام برادر
من 2 جور این راهی که گفتی رو رفتم ولی نشد برات می نویسم

اولین راه:

فایل رو تو فتوشاپ وا کردم دیدن اونجایی که مربوطه به لایر هستش همون عکس کوچک اومده اون کنار که قفل شده قفلشو باز کردم و چشمک کنارش قابل دسترسی شد و ور داشتم و اتفاقی نیفتاد

دومین راه:

فایل رو وا کردم و از همون عکس کپی لایر گرفتم و چشمک بکگراند رو ورداشتم بازم اتفاقی نیوفتاد

نمی دونم درست میرم یا نه

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
نمیدونم یا من متوجه نشدم، یا شما درست توضیح ندادی.
حالا اون چیزی که من فهمیدم رو توضیح میدم بهتون.
ببینید شما این لوگو رو خودتون طراحی کردید. مثل عکس زیر:
1.jpg

اون لایه بک گراند که با قرمز نشون دادم رو غیرفعال میکنید و بعد به صورت PNG ذخیره میکنید.
حالا فایل PNG رو هرجا که خواستید میتونید استفاده کنید. مثل عکس زیر که لوگو هیچ بک گراندی نداره:
2.jpg

اگه منظورتون این بود که خب گفتم. اگر هم نه که بهتر توضیح بدید تا راهنمایی کنم.
یا علی

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    52.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
نمیدونم یا من متوجه نشدم، یا شما درست توضیح ندادی.
حالا اون چیزی که من فهمیدم رو توضیح میدم بهتون.
ببینید شما این لوگو رو خودتون طراحی کردید. مثل عکس زیر:
1.jpg

اون لایه بک گراند که با قرمز نشون دادم رو غیرفعال میکنید و بعد به صورت PNG ذخیره میکنید.
حالا فایل PNG رو هرجا که خواستید میتونید استفاده کنید. مثل عکس زیر که لوگو هیچ بک گراندی نداره:
2.jpg

اگه منظورتون این بود که خب گفتم. اگر هم نه که بهتر توضیح بدید تا راهنمایی کنم.
یا علی

مرسی برادر

اما نمی دونم چرا نمی شه یا من اینقدر تجربه ام پایینه یا اینکه بد متوجه ات می کنم ولی همون اولی باید باشه ولی اینبار برات با عکس نشونش میدم

ببین من مطابق این عکس وا می کنم ایلو تو فتوشاپ ولی نمی شه بخدا هی میزنم اصلا چشمک ناپدید نمی شه چون قفله حتما باید قفل وا شه تا چشمک هم ناپدید باشه

untitled.bmp.jpg

خودت ببین

و اما روش دوم مثل این عکس وا می کنمش بعد یه کپی ازش می گیرم تا بتونم لایه بکگراند رو چشمک و از بین ببرم بازم نمی شه کل صفحه کاملا ناپدید میشه

نگاه کن

untitled2.bmp.jpg

دوست عزیز اما من با یه ترفند خوداموز خودم تونستم یه کاری کنم با ابزار پاک کن بکگراند رو پاک کردم

ببین

logo.bmp.jpg

بعد با فرمت psd ذخیره کردمش حال من می خوام از این فایل بهره ببرم ولی قبلش بهم بگو درست انجام دادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حال می خوام از این فایل استفاده کنم

یه عکسی رو وا می کنم درسته؟

وا کردم بعد فایل لوگو که همین باشه رو وا می کنم ؟؟؟؟؟؟ولی ارور میده چیکار کنم اینجا رو؟؟؟؟؟؟؟؟

مرسی

آخرین ویرایش:
در ضمن اروری هم که میده اینگونه هست

could not complete your request because it is not a valid photoshop document

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
دوست عزیز، این که میگم بک گراند باید غیرفعال باشه، منظورم قسمت سفید رنگ پشت لوگو هستش. یعنی اگه اون قسمت سفید رنگ حذف بشه، خود لوگو که شامل اون خطوط دوربین و نوشته ها هستش، جدا میشه و میتونید هرجایی ازش استفاده کنید بدون این که بک گراندی داشته باشه.
شما فکر کنم هنوز مفهوم لایه ها رو درک نکردید. چیز خیلی سختی هم نیست. شما می بایستی خود لوگو رو در لایه های جداگانه طراحی میکردید، نه روی بک گراند. اینطوری دیگه لازم نبود که قسمتهای سفید رنگ رو دستی حذف کنید، با زدن علامت چشم کنار لایه بک گراند، خیلی راحت قسمت سفید رنگ غیرفعال میشد.
توی عکس دوم هم که یک کپی از لایه گرفتید و غیرفعال کردید. خب این کار اصلاً هیچ عملی رو در خصوص حذف قسمت سفید انجام نمیده. :-?
توی عکس سوم درست انجام دادید. یعنی قسمت سفید رنگ رو حذف کردید و حالا فقط خود لوگو باقی مونده، که میتونید استفاده کنید ازش. ولی خب لبه های سفید رنگ احتمالاً دور لوگو بمونه که آزار دهنده ست.
اون اروری هم که میگید، میگه که فتوشاپ این فرمت رو باز نمیکنه، نمیدونم چطور سیوش کردین. باید به صورت PNG یا PSD ذخیره میکردید دیگه.
توصیه آخرم هم اینه که همیشه هر قسمتی از یک طرح رو در یک لایه جداگانه طراحی کنید که بعداً به مشکلاتی از این قبیل برخورد نکنید.
همون روش سومی که رفتید رو میتونید استفاده کنید ازش، فقط یه بار دیگه با فرمت PNG ذخیره کنید و روی عکسی که میخواید بندازید.
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا