راهنمایی برای انتخاب ریسلری یا سرور ویندوز

bootable

Member
تیم توسعه و برنامه نویسی وب سویت زیر نظر شرکت روش های تدبیر پویا حاضر با شما همکاری کنه
ما واسه کاربرهای ویندوز از پنل پلسک و واسه کاربرهای لینوکس از سی پنل استفاده می کنیم

ما برای نمایندهامون 3 نوع پلان مختلف تهیه کردیم که می تونید با تماس با بنده از جزییات هرکدوم رو جویا بشید. مطمئنم که از یکی از اونها خوشتون میاد
البته اینو هم بگم که اگه بخواید باهاتون قرارداد رسمی امضا میشه ...

شماره تماس: 09111523271
یاهو آیدی: ha.bootable
ایمیل: [email protected]
وب سایت: www.websuite.ir

و اما در مورد سوالات و شرایط شما:
در هیچ قسمت نامی از تیم و یا وب سایت ما برده نخواهد شد و برای تمامی نمایندگان ما یک IP اختصاصی به طور رایگان در اختیار قرار خواهد گرفت. تمامی امکانات و کامپوننت های مربوطه بر روی سرورهای ما نصب شده و درصورتی که کامپوننت خاصی را مد نظر داشته باشید که روی سرور موجود نباشد، در کمتر از 1 ساعت نصب و آماده خواهد شد. پشتیبانی تیم ما به صورت تلفن، ایمیل، فاکس و چت می باشد و تیم پشتیبانی تغییراتی که بر روی سرور (اعم از انتقال، آپدیت و ... ) که نیاز به قعطی موقت سرور دارد، به وجود آید را قبل از انجام آن به شما اطلاع خواهد داد.
و اما سوالات ...
1) پیشنهاد من اینه که برای شروع از سرویس ریسلری استفاده کنید و بعد در صورتی که بازار کاری شما خوب بود سراغ سرور مجازی و بعد سرور شخصی برید
2) واسه نمایندگی من رم 512 رو پیشنهاد میکنم، چیزهای دیگه مثل هارد و پهنای باند به اندازه رم مهم نیستند
3) در صورتی که شما سرور مجازی و یا اختصاصی از ما بگیرید، آماده سازی، پشتیبانی، سکیور کردن و ... دیگه سرور اگه بخواید به عهده ماست.
4) تیم پشتیبانی تمامی سوالات شما رو به طور کامل در هر زمینه ای اعم از طراحی وب الی مدیریت سرور و تنظیمات اون پاسخو خواهد بود ...

آخرین ویرایش:

NovinServer

Active Member
با سلام و درود ، با عرض پوزش هر چند ممکن است تاپیک خیلی قدیمی باشد اما مجبور پاسخ بعضی چیزها را بدهم تا اینطوری پشت سرم حرف نزنند و من هم الان با خبر شوم ...

خدمت کاربران بعضی از کاربران سخن چین عرض کنم سیستم نوین سرور از هیچ سیستم بر نگرفته است که شما برای ان پاپوش می دوزید !

1. سیستم ان سیستم مدیریت محتوای میترا است که رایگان و عمومی است .
2. قالب ان قالب Defult میترا است که نصب می کنید و متوجه می شوید .
3. تصاویر مربوط به جداول قیمت و پلن ها هم برگرفته از Office Word می باشد که خودم زدم .

خوب با این حال شما چی می گویید نوین سرور این طوری ! نمی دانم قالب دزدیده و توحین هم می کنید و همچنین تهمت هم می زنید که چون این قالب را گذاشته و میترا استفاده می کنه سرویس های ان ....

خلاصه کار شما اصلا درست نبود ، هر چند من ان سیستم و قالب را موقتی ریختم و سیستم اصلی من قالب Html از Template Monter بود که سال 2007 گذاشتم دوباره برداشتم و سال 2009 که الان هست باز سازی کردم و هنوز تمام نشده است . و سیستم قدیم هم پاک کردم .

وقعا برای بعضی ها که در انجمن ها موضوع تاپیک را گمراه می کنند تا سایت یا مدیر سروری را زیر سوال ببرند متاسفم .. :-?

متعجب هستم من کلی وقت هست در مجید انلاین هستم این پست را تازه دیدم !

باز هم از همه مدیران و همکارن عذر خواهی می کنم .. :rose:

آخرین ویرایش:

p30tip

Member
بنظر من از یه Provider خارجی که با ایران مشکلی نداشته باشه بگیر.
معمولاً خارجی ها ساپورتشون عالیه (خیلی بهتر از ایرانی ها) و هم سرویس هاشون بهتر از ایرانیه.

جدیدترین ارسال ها

بالا