راهنمایی ::: بانک اطلاعاتی در فلش

mohan21

Member
با سلام

من طراحی سایت با php انجام میدم

که بانک اطلاعاتی my sql هست

میخوام بدونم : آیا میشه اطلاعات رو از بانک توسط فلش دریافت کرد بجای فایل های txt , xml , ... ؟

"" منابع مورد نیاز ترجیحاً فارسییییییییی ""

با تشکر .........
 

++Hadi++

Active Member
در فلش می شه از ایکسمل های جنریت شده توسط asp or php به صورت مستقیم به فلش اطلاعات وارد کرد . مگر اینکه پروژتون air باشه یا flex ، در flex نسخه جدید (flash builder) شما می تونین فلش وب رو مستقیما به دیتا بیس وصل کرد . mdm zink هم می تونه نصف نقش air رو بازی کنه .در هر صورت برای کارای app یا دسکتاپ air جواب می ده (اتصال مستقیم به دیتا بیس ) و برای کارای وب فعلا flex (flash builder) گزینه عالی هست و در مورد فلش فعلا باید asp یا php رو واسطه بین فلش و دیتا بیس کرد .
بای...
 

mohan21

Member
من میخوام سایتی طراحی کنم که قسمت کاربری و مدیریت داره

بخش مدیریت با php هست و اطلاعات رو در بانک ذخیره میکنه .....

اما بخش کاربری با فلش هست و میخوام اطلاعات رو وارد فلش کنم بانک هم MySQL هست ......

مواردی که فرمودید منابعی برای مطالعه نداره ؟؟؟؟
 

++Hadi++

Active Member
من با واسطه asp یا php این کار رو کردم .
یعنی اطلاعات گرفته شده از فلش رو (فرم ثبت نام ) دادم به asp و asp اونا رو گرفته و شسته رفته ، داده به صندوق پستی مدیریتی ...
اگه اینطورشو می خوای انشاال... بهت توضیح می دم .
اونم به زبان اکشن اسکریپت 3 و زبان ثلیث فارسی .
البته دیگه قسمت php اونو شما باید در بیاری ...
بعد php یا asp مختاره که اونو بده به کدوم table از دیتا بیس و ...
 

kiarash.M

Active Member
همون طوری که هادی خان گفتتند میشه !

با استفاده از توابع send o resivE راحت می شه به فایل ارتباط برقرار کرد ..
این نکته مد نظره که باید فایل رابط حالا cgi,php,asp محتویات تمایشی رو اصتلاحا trace کنه تا فلش بگیرتش ..
 

amird

خبرگان انجمن فلش
سلام دوست عزیز برات یک نمونه ساده می ذارم که ارتباط بین فلش و php هست البته فایل php با ایمیل اطلاعات رو می فرسته که دیگه اگر می گی php بلدی کاری نداره ست کردنش با دیتابیس . اگرم توی قسمت php هم مشکلی داشتی بگو تا برات اون قسمتش رو هم درست کنم .
موفق باشی
 

پیوست ها

  • contact form.rar
    19.9 کیلوبایت · بازدیدها: 40

mohan21

Member
تشکر از شما

مشکل من در دریافت اطلاعات توسط فلش هست

شما بلعکس متوجه شده اید ....

یعنی php اطلاعات رو از قسمت مدیریت وارد بانک کرده و از قسمت کاربری که فلش هست باید اطلاعات رو دریافت و در فلش نمایش بدیم ...

من این رو میخوام

باز هم از همه شما دوستان تشکر می کنم ....
 

++Hadi++

Active Member
php اون اطلاعاتو به فرمت ایکسمل در می یاره و فلش اونو دریافت میکنه ...
 

mohan21

Member
هادی جان میخوام کار رو راحتتر کنم ....

از بانک دریافت کنه ... مستقیم ......... نمیشه ؟؟؟
 

amird

خبرگان انجمن فلش
هادی جان میخوام کار رو راحتتر کنم ....

از بانک دریافت کنه ... مستقیم ......... نمیشه ؟؟؟

هیچ کاری نشد نداره . باید از کلاس Falcon استفاده کنی . توی google سرچ کن اینو که گفتم کارت راه می افته . من اینو از behrouzpc یاد گرفتم اگر نتونستی اون خوب کار باهاش رو بلد هست . بخدا وقتشو ندارم وگرنه برات نمونشو می ذاشم .

موفق باشی
 

++Hadi++

Active Member
Falcon یعنی فلش رو مستقیم وصل می کنه به db ؟
چه جالب من نمی دونستم ... ایول ... پس دیگه asp پش......
 

amird

خبرگان انجمن فلش
Falcon یعنی فلش رو مستقیم وصل می کنه به db ؟
چه جالب من نمی دونستم ... ایول ... پس دیگه asp پش......

نه هادی اینطوری نیست . با واسطه همین Asp یا php ولی دیگه بدون Xml . برای کارایی که بخوای چیزای db رو بیاری تو فلش جالبه . بذار دیگه که بحثش شد یه مثالشو می ذارم البته با اجازه آقای Behrouzpc چون اینو اون به من یاد داده . البته جزء بحثای سمیناری بود که چند وقت پیش گذاشتیم . با اجازه لینک می دم به اونجا .
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=134326&page=3 پست شماره 30 فایل user manage رو دانلود کنید .
موفق باشید
 

بامیان

New Member
خیلی ممنون بابت این آموزش خوب و کامل خودتان
لطفاً همنطور ادامه دهید و آموزش را نیمه کاره رها نکنید چون در تمامی سایت اول و مفاهیم پایه را شروع میکنند اما د ر انتها رها می کنند اما امیدوارم شما اینکار را نکنید
با تشکر بامیان
 

جدیدترین ارسال ها

بالا