راهنمایی استفاده از مدیریت محتوا

rezatehrani786

New Member
سلام دوستان.من میخوام یک سایت دانلود نرم افزار راه اندازی کنم.از چه مدیریت محتوای استفاده کنم که هم امکانات خوبی داشته باشه.هم شبیه اسان دانلود یا پی سی دانلود باشه.هم سرعت خوبی داشته باشه.هم بعدا خواستم تخصصی و یا روی هسته تخصصی کار بشه راحت انجام بدن(منظورم اینه مثل مدیریت مختوا e107 نباشه که کسی دیگه زیاد روش کار نمیکنه).هم از نظر سیرچ صفحات راحت باشه.

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
از وردپرس استفاده کن
البته این دو سایتی که گفتی CMS اختصاصی دارن ولی وردپرس هم رایگانه هم فروم پشتیبانیش هست هم خیلیا روش کار میکنن
موفق باشیـــــــــــــــ:rose:

در صورتی که قصد دارید سایت خود را طراحی نمایید و می خواهید از یک سیستم مدیریت محتوا استفاده نمایید بهترین های سیستم مدیریت محتوا جوملا و وردپرس می باشند. این دو سیستم مدیریت محتوا قابلیت های بسیاری دارند و از طریق آنها می توانید یک سایت ساده تا سایت بسیار پیشرفته طراحی نمایید. این سیستم های مدیریت محتوا همچنین دارای امکانات جانبی فراوانی می باشند که بر روی بسته اصلی نصب می شوند و به شما امکان افزایش قابلیت های سایت را می دهند. همچنین این سیستم ها جوامع پشتیبانی بسیاری دارند به طوری که در صورتی که در جایی از کار به مشکل برخورد کردید می توانید به جستجو در اینترنت مشکل خود را حل نمایید.
البته پیشنهاد میکنم برای استفاده از این نرم افزارها در صورتی که در استفاده از آنها تجربه ای ندارید با کارشناس مشاوره نمایید.

جدیدترین ارسال ها

بالا