persianTools
New Member
با سلام به دوستان و اساتيد گرامي من مي خواهم من را در مورد طراحي و راه اندازي يک وبسايت راهنمايي کنيد
من اطلاعات محدودي در اين باره دارم مثلا اطلاعاتي که خودم دارم را عنوان ميکنم.
1- ثبت دامين
2-خريد هاست
همين 2 تا را بلدم
خيلي تهفه هست نه !!!
از دوستان گلم ميخواهم من را راهنمايي کنند.
1- چطوري ميتونم با يک هاست کار کنم و اگر قالب آماده اي دارم روي آن آپلود کنم
2-دوستان عزیز اگه میشه من را راهنمایی کنید برای طراحی وبسایت از چه ابزارهایی میتوانم بهره بگیرم که نتیجه بهتری بگیرم
3-آیا متوان بر روی قالب های آماد تغییر و تحول داد
3- هاستی که بر اساس ویندوز باشد مثل هاستهایی که ماکروسافت به فروش میرساند به آدرس http://smallbusiness.officelive.com/ چگونه میتوان تمپلیت
و قالبهای آماده و جدید نصب کرد
4-آیا قالبهای آماده vBulletin برای ساخت یک انجمن به شکلهای مختلف موجود میباشد و یا خود شخص یا شرکتی تغییر کلی در محتوای آن میدهد و شکل ظاهری
آن را تغییر میدهد. منظورم مثل این فرم است-----------> forum . najafabad . c o m جدا کردم که تبلیغ محسوب نشه.
5-آیا خودمان میتوانیم فرمی مانند vBulletin طراحی کنیم و حتی بهتر.
و در کل اگه میشه من را راجع به طراحی وب یک راهنمایی استادانه و کلی بکنید.
متشکر میشوم دوستان و سروران عزیز من را راهنمایی کنند
من اطلاعات محدودي در اين باره دارم مثلا اطلاعاتي که خودم دارم را عنوان ميکنم.
1- ثبت دامين
2-خريد هاست
همين 2 تا را بلدم

از دوستان گلم ميخواهم من را راهنمايي کنند.
1- چطوري ميتونم با يک هاست کار کنم و اگر قالب آماده اي دارم روي آن آپلود کنم
2-دوستان عزیز اگه میشه من را راهنمایی کنید برای طراحی وبسایت از چه ابزارهایی میتوانم بهره بگیرم که نتیجه بهتری بگیرم
3-آیا متوان بر روی قالب های آماد تغییر و تحول داد
3- هاستی که بر اساس ویندوز باشد مثل هاستهایی که ماکروسافت به فروش میرساند به آدرس http://smallbusiness.officelive.com/ چگونه میتوان تمپلیت
و قالبهای آماده و جدید نصب کرد
4-آیا قالبهای آماده vBulletin برای ساخت یک انجمن به شکلهای مختلف موجود میباشد و یا خود شخص یا شرکتی تغییر کلی در محتوای آن میدهد و شکل ظاهری
آن را تغییر میدهد. منظورم مثل این فرم است-----------> forum . najafabad . c o m جدا کردم که تبلیغ محسوب نشه.
5-آیا خودمان میتوانیم فرمی مانند vBulletin طراحی کنیم و حتی بهتر.
و در کل اگه میشه من را راجع به طراحی وب یک راهنمایی استادانه و کلی بکنید.
متشکر میشوم دوستان و سروران عزیز من را راهنمایی کنند