vahid_shiraz
New Member
با سلام
اگه بد جايي تايپيك دادم پيش پيش معذرت
درخواست كمك اول
من ميخام يك وب سايت داشته باشم كه صفحه اولش لوگين داشته باشه كه فقط با يوزر و پسوردي كه من به كاربر ميدم بتونه وارد وب سايت بشه صفحه 2 فرم سفارش داشته باشه كه وقتي كاربر سفارش ميده هرچي كه داخل فرم نوشته بره به ايميلم و ادرس ip كاربر رو هم ثبت كنه + يك اسكريپت هم ميخوام كه بشه باهاش ميل هم از طريغ وب سايت فرستاد
ولي نميدونم توي اين انجمن از كجا شروع كنم البته حق بدين با اين امار
موضوع ها: 54,919, نوشته ها: 390,089, کاربران: 37,589
رسيدن به اون چيزي كه ميخام خيلي سخته
اگه كسي زحمت بكشه چنتا ادرس اموزشي توي همين انجمن بگه واسه اشنايي واسه راه اندازي همچين وب سايتي ممنون ميشم
درخواست كمك دوم >>
اگه كسي بخواد اين وب سايت رو واسه من درست كنه چقدر هزينه ميبره يه جوري هم باشه كه بعدا بشه فرم ها و عكس هارو تغير داد
======================
موفق باشيد
اگه بد جايي تايپيك دادم پيش پيش معذرت
درخواست كمك اول
من ميخام يك وب سايت داشته باشم كه صفحه اولش لوگين داشته باشه كه فقط با يوزر و پسوردي كه من به كاربر ميدم بتونه وارد وب سايت بشه صفحه 2 فرم سفارش داشته باشه كه وقتي كاربر سفارش ميده هرچي كه داخل فرم نوشته بره به ايميلم و ادرس ip كاربر رو هم ثبت كنه + يك اسكريپت هم ميخوام كه بشه باهاش ميل هم از طريغ وب سايت فرستاد
ولي نميدونم توي اين انجمن از كجا شروع كنم البته حق بدين با اين امار
موضوع ها: 54,919, نوشته ها: 390,089, کاربران: 37,589
رسيدن به اون چيزي كه ميخام خيلي سخته
اگه كسي زحمت بكشه چنتا ادرس اموزشي توي همين انجمن بگه واسه اشنايي واسه راه اندازي همچين وب سايتي ممنون ميشم
درخواست كمك دوم >>
اگه كسي بخواد اين وب سايت رو واسه من درست كنه چقدر هزينه ميبره يه جوري هم باشه كه بعدا بشه فرم ها و عكس هارو تغير داد
======================
موفق باشيد
آخرین ویرایش: