سلام به همگی
وقتی صحبت از بستن سیستم های خیلی گرون میشه آدم همش فکر می کنه چی بخره ... خیلی دودل میشه ... خصوصا با این بازاری که تقریبا هر 3 یا 4 ماه یه انقلاب تو یکی از زمینه های سخت افزار اتفاق می افته و یه مدل جدی از قطعه میاد که دیگه حرفی برای گفتن نمی ذاره ... البته پول زیاد برای سیستم هم مزایایی داره که در پایین به طور کامل عرض خواهیم کرد ...
COREi7 چون یه معماری جدید در سی پی یو داره و اولین سی پی یو با چهار هسته واقعی محسوب میشه ، بسی خوبه یعنی خیلی خیلی کارآیی بالایی داره ... با مطالعه ای که من کردم تست های بسیار بسیار خوبی از این سی پی یو گرفته شده ...
اما به طبع آن و بر اساس ضرب المثل مشهور هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خوری قیمت های بسیار بالایی هم دارند .. البته کاش قضیه به همین جا ختم بشه ... به علت تغییر ساختار معماری و همچنین نوع سوکت جدید این موجود عجیب ، mother board های خاصی وجود دارند که از COREi7 ساپورت کنن ... این سی پی یو فقط با مادربردهایی با چیپست x58 کار میکنه .. این مادربوردها در طبقه اشراف محسوب میشوند ...
در ضمن غیر از تغیرات بسیار زیاد در معماری ، این سی پی یو از حافظه های Triple Channel پشتیبانی میکنه ...
البته این سیستم بالای 3 تومن درمیاد اما تقریبا میشه گفت بالاترین گزینه ای که میشه با COREi7 سرهم کرد ... البته میشه گرون تر هم کردش ... مثلا دوتا گرافیک ببندیم .... یا خنک کننده های خیلی خفن تری استفاده کنیم ... یا رم بیشتری بذاریم از برند معتبرتری ...
CPU : Intel Core i7 Extreme Edition 965 - 3.2GHz (1.100.000T)
MainBoard : asus p6t deluxe (480.000T)
Ram : KINGSTON - Triple Channel 6GB - 1600-(3x2GB) - HyperX (310.000T)
Graphic Card : sapphire ati radeon 4870 x2 (710.000T)
Power Supply : Cooler Master 700W (150.000T)
Hard drive : 2 x Seagate-SATA2 - 500 GB + / 32mb buffer (130.000T)
CPU Fan-Cooler : Cooler Master Vortex 752 (25.000T)
Case + Optical Drives + Monitor + Keyboard + Mouse : (350.000T)
- سی پی یو به کار رفته بالاترین رده از سی پی یو COREi7 ه . یعنی دیگه از خفن تر نیست . می تونی از رده های پایین تر مثل core i7 920 - 2.66 (~300.000T) و core i7 940 - 2.93 (~600.000T) هم استفاده کنی ... اون ها بد نیستن اما این یکی واقعا عالیه ...
- مادربرد انتخاب شده گرون ترین و بهترین نیست اما جزو بهترین ها و گرون ترین هاست ... این مادربرد برای کارهای سنگین طراحی شده ... خیلی از سری قبلی P5Q Deluxe افسانه ای قوی تره ... چیپست X58 در این مادربرد خودنمایی می کند ...
- مسلما این بهترین رم بازار نیست .... اما چون توی برندهایی مثل OCZ رم Triple Channel با باس بالا پیدا نکردم اینو گذاشتم ... البته این تازه یه سری سه تایی رمه ... روی مادربرد 6 تا اسلات رم وجود داره که می تونین یه سری Triple Channel دیگه هم روش بذارین ...
- در بهترین بودن ati radeon 4870 x2 هیچ شکی نیست !! سریعترین کارت گرافیک دنیا !! اما من تونستم فقط برند sapphire رو تو ایران پیدا کنم که قیمتش معلوم باشه ... نمی دونم برندهایی مثل his چه قمتی دارن ...ایمان عزیز بیشتر می تونه کمک کنه
- من خودم شخصا COOLER MASTER رو بیشتر از تمام برندهای دیگه تو زمینه خنک کننده ها و پاور قبول دارم ... این پاور بسیار بسیار خوبه اما نمیدونم برای COREi7 خوبه یا نه ؟! دوستان اگر چیزی می دونن مطرح کنن ... آخه فقط گرافیکی که معرفی شده 250 وات !! مصرف میکنه
- دوتا هارد دیسک 500 گیگاباتی از برند که هم می تونی به عنوان RAID و در ظرفیت 500 گیگ ازش استفاده بشه یا به صورت معولی و 1TB
- برای کارایی بالاتر سی پی یو حتما باید از یه FAN COOLER اختصاصی استفاده بشه ... البته بازم من نمی دونم این خنک کننده روی COREi7 نصب میشه یا نه ... ولی در کل خنک کننده بسیار بسیار کارآمدیه
این یکی از افسانه ای ترین سیستمهایه که میشه با COREi7 بست ... قطعات بسیار عالی و با کارآیی بسیار بالا هستن ... اگر خواستی ارزون تر ببندی باید روی گرافیک و سی پی یو تجدید نظر کنی و چند LEVEL پایین تر ببندی
یه سیستم دیگه هم با نسل core2 معرفی میکنم ... سعی می کنم زودتر دربیارم قطعاتشو
بچه ها هم نظرتونو بگین هم اگه ایراد داشت که مطمئنا داره تصحیح کنید
موفق باشین