[phpNuke] راهنمايي براي ساخت سايت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

S4DEGH

Well-Known Member
واقعا براتون احساس تاسف ميكنم بخاطر اين حسودي و طرز فكر .. !!
( اگر آدم بودي همون تو اوو نگهت ميداشتن ! )

باش تا اموراتت بگذره .... :)
( تو روياهاي پوچت )

miladspy

Member
سلام ،

صادق جان واقعا از سازنده IPB بايد تشكر كنيد كه اين راه را براي شما باز گذاشته است در غير اينصورت شما حالا حالا ها از طريق نيوك به اين تكنولوژي دست پيدا نمي كرديد !

در ضمن لطف مي كنيد آدرسي از سايتي كه با نيوك شما كار مي كنه و بازديد و آنلاين هاش مانند بوت ايران و ترفندستان مي باشد را به بنده لينك بديد تا موضوع را بررسي كنم ! !!!! ؟

خوب است شما هميشه دم از حرف زدن با مدرك مي زنيد ولي نوبت خودتان كه مي شود ...

در ضمن شما هر چيزي كه در تاپيك مطرح مي شود را سريعا ربط مي دهيد به نيوكتان و بحث اصلي را عوض مي كنيد ! ميگويد نه ؟ به پستي كه وحيد جان در ابتدا خيلي بي ربط با موضوع دادند توجه كنيد و خودتون كلاه خودتان را قاضي كنيد !

در ضمن آجا هك شده و ما خبر نداريم ؟ خيلي ممنون از اطلاع رسانيتون ! واقعا ما را مستفيض كرديد ! اينم مدرك داريد ديگه ؟ چونكه صادقي كه ما مي شناسيم براي هر حرف مدرك مي خواد و براي هر حرفي كه ميزند مدرك ارائه ميدهد !

به نظر بنده هر بحثي كه در اين بخش از انجمن ايجاد مي شود يا هميشه با پلاتينيوم ختم مي شود و يا توسط شما قفل مي شود ! بهتر نيست اسم انجمن را از PHPNUkE به Platinum تغيير دهيد ؟ اگر حرف هايم به دور از منطق است بگوييد آن ها را ويرايش كنم و يا خودتان كه ماشالله استاد اين كاريد ...

البته حق ميدم ! شايد اطلاعات بيش از حد شما درباره ي Platinum ديد شما را نسبت به امكانات برتر ديگر نيوك ها كور كرده است ! همانطور كه اين را به برخي گروه هاي ديگر در همين انجمن نسبت داديد ! تا كي ؟ آيا ما با هم دشمنيم ؟

آيا تا به حال ! اصلا فقط يكبار از طرف گروه آجا شما مورد توهين و يا تحقير قرار گرفته ايد ؟

اميدوارم كه مقداري منصفانه به اين موضوع نگاه كنيد !

در ضمن من از شما به عنوان يك مدير خوب و با سابقه انتظار دارم در مقابله هك آجا كه سخن گفتيد مدرك بياريد ! شما مديريد ! به همين دليل كاربران عادي شما را الگو خود قرار مي دهند و اين موضوع را كه صحت ندارد را قبول مي كنند ! من اين موضوع را بيخيال نميشم ! اگر يك كاربر عادي مي زد برايم مهم نبود ! ولي از شما به عنوان مدير ديگر اين انتظار را نداشتم !

مي گوييد بحث ! مي گوييد بحث با مدرك بارها به اين بهانه ما را سر در گم كرده ايد !؟ اخر هم تاپيكي را كه فردي زده تا جوابي را دريافت كند به اين بحث ها مي كشيد خوب دوست دارم جوابتان را ببينم پس برويد تاپيك را از ابتدا مشاهده كنيد ببينيد از كدام پست اين بحث تغيير كرد چيزي كه به بقيه گوش زد مي كنيد خود ....

موفق و پيروز باشيد

VAHID216

مدیر بازنشسته
دوست عزيز سعي كنيد به سايتي بزرگ فكر نكنيد مطمئنا اگر مي خواهيد رايگان باشد بايد با هايي پر از مشكلات سر كنيد !
تمام انجمن های متن باز دچار مشکلات فراوان نیستند توصیه می کنم یه سر به سایت رسمی پشتیبانی از برنامه متن باز بزنید تا آمار دقیق انجمن ساز ها دستتون بیاد ! فقط اون چند تایی که شما میشناسید نیست بیش از چند صد تا هست.:)
در ضمن یه سوال هم از شما دارم این کلمه که مداوم تو انجمن ها بکار می برید منظورم فاروم هست به چه معنی هست من هر چی گشتم تو دیکشنری نتونستم کلمه ای رو پیدا کنم که تلفط این چنینی داشته باشه ، البته از طرفی هم فکر می کنم منظورتون کلمه FORUM هست که تلفظ اون می شه فروم . نمی دونم به هر حال بالاخره ...
بله ! من هم اكيدا تاكيد مي كنم همينطوري صبر نمي كنيم و نگاه كنيم ! دوست دارم كمي از كدهاي آجا را به قول معروف ..... كنيد تا شاهد اتفاقاتي جالب باشيد .
عزیزم وصل شدن سیستم IPB هیچ ربطی به نیوک آجا نداره پس نیازی نیست اصلا نگاه به کد های اون انداخت :lol: که می گید نگاه کنید ، پس با اطلاعات درست سخن بگید که این به خاطر آجا هست ، که خودتون هم می دونید این مورد به خاطر خود هسته انجمن ساز IPB هست .:D
اگر به حرف شما باشد تمام پرتال ها با سعي و تلاش ...
خیلی قبل تر از شما من در فکر متصل کردن SMF به نیوک بودم نه فقط پلاتینیوم ، که خوشبختانه با یه گروه که در این مورد مشغول کار هستند آشنا شدم و همکاری های کوچکی هم داشتیم ، پس غصه نخورید . چون طوری این SMF وصل خواهد شد که در پوشه جداگونه نیاز به نصب نباشه در همون پوشه ماژول ها نصب می شه و دقیقا کل توابع سازگار شده با نیوک یعنی با لینک های اصل SMF مواجه نخواهید شد بلکه لینک هایی شبیه
کد:
modules.php?name=Forums&file=search
خواهند داشت ، که اصلا شما خودتون رو ناراحت نکنید کسی از کارهای شما کپی برداشته ، چون اصلا این طور نیست .
به فرض کسی هم این کار رو بکنه شما نمی تونید بهش حرفی بزنید چون قبول کردید که سیستم نیوک سیستم متن بازی هست و تحت لیسانس GPL هم هست پس هر کسی می تونه اون رو گسترش بده . پس اصلا جوش نزنید کد های آجا رو که چند نفر عرب نوشتن کپی بشه چون اون ها هم این مساله رو پذیرفتن :lol:
سعي مي كنم با دانش بالا سخن بگويم مبادا دانش شما لكه دار شود .
با اطلاعات غلط تنها چیزی که لطمه می خوره خود فرد هست نه کس دیگه :wink:
نقل قول:
سيستم پلاتيينوم نيز هيچ فشاري روي سرور نمياره .. ! ( بارها ثابت شده هست ) ..
بله بله درست مي فرماييد ......... !
در این مورد شما که کاملا درست می گید ، کاری نداریم بر اینکه شما از پایه مدعی هستید ، نمونش هم همین موارد هاستتون هست که یکی از سایت هاتون چنان فشاری بر سرور می یارن که ساسپندش کردند فکر می کنم بوت ایران هست اون سایت. حالا بگذریم از ادب و ... شما که با پشتیبان هاستتون به نحو احسنت برخورد می کنید و مشکلی رو که هم شما دارید هنوز دو غورت و نیمتون هم از پشتیبان باقیه :lol:.
بله ! الان ديگه نماينده شدن ! شاهكار نيست !
کسی هم نگفت کار سختی و یا شاهکاریه :wink: این کلمه رو نمی دونم شما چه جوری استنباط کردین :lol:
سعي كرده ام با همه از در دوستي وارد شوم و نه دشمني اما ....
اوه بله بله کاملا یادم هست :lol: زمانی که پلاتینیوم رو روی ربات آتشین نصب کرده بودید کپی رایت نیوک پلاتینیوم رو برداشته بودید بعد در موضوعی که پیش اومد گفتید این نیوک شما نیست و هر چی از دهنتون در اومد به بنده و صادق خان گفتید و یک حرف جالب تر از همه زدید و گفتید این ایران نیوک هست ، البته تقصیری هم نداشتید که این طور خالی ببندید چون خبر نداشتید که متا تگ های پلاتینیوم نوشته پلاتینیوم ، خلاصه ما همونجا به سطح اطلاعات شما که شدیدا هم سعی داره بگه دانشجو رشته کامپیوتر هست پس بردیم :lol:.
واقعا از سازنده IPB بايد تشكر كنيد كه اين راه را براي شما باز گذاشته است
پس لطف کنید و به دوستتون جواد این مساله رو بفهمونید که در این مورد اصلا ربطی به آجا نداره :wink: .

ارزش ما به کار ماست ولی ارزش کارها به گفتن نیست
هرکسی را به جای خود کاری است جای اندیشه تو و من نیست
گر نباشد نگاهداری آب تو از این خاک نیر کم باشم
لب ببند از منم منم گفتن تا همین قدر محترم باشی
کوزه ای؟ کوزه باش ، عیبی نیست کس نگوید ز بخت دلخور باش
جای خود را بسنج و باش عزیز از سفال شکسته بهتر باش

هیچ وقت با کاری که دیگران کردن خودت رو نبر بالا از اون چیزی حرف بزن که هستی از اون کاری بگو که می تونی بکنی و کردی مایه غروری

J4vad

Member
واقعا براتون احساس تاسف ميكنم بخاطر اين حسودي و طرز فكر .. !!
( اگر آدم بودي همون تو اوو نگهت ميداشتن ! )

بله ! فکر نمی کنم مسائل شخصی من به شما ارتباطی داشته باشد ! و اصلا به این موضوع ! و سوء استفاده یک مدیر از اطلاعات شخصی دیگران !

باش تا اموراتت بگذره ....
( تو روياهاي پوچت )

همیشه هستم و بودم و خواهم ماند !

تمام انجمن های متن باز دچار مشکلات فراوان نیستند توصیه می کنم یه سر به سایت رسمی پشتیبانی از برنامه متن باز بزنید تا آمار دقیق انجمن ساز ها دستتون بیاد ! فقط اون چند تایی که شما میشناسید نیست بیش از چند صد تا هست.
در ضمن یه سوال هم از شما دارم این کلمه که مداوم تو انجمن ها بکار می برید منظورم فاروم هست به چه معنی هست من هر چی گشتم تو دیکشنری نتونستم کلمه ای رو پیدا کنم که تلفط این چنینی داشته باشه ، البته از طرفی هم فکر می کنم منظورتون کلمه Forum هست که تلفظ اون می شه فروم . نمی دونم به هر حال بالاخره ...

نظر شخصی خودم رو انتقال دادم فکر می کنم هر کسی نظری دارد و جای خود هم نظرش محترم است .

عزیزم وصل شدن سیستم Ipb هیچ ربطی به نیوک آجا نداره پس نیازی نیست اصلا نگاه به کد های اون انداخت که می گید نگاه کنید ، پس با اطلاعات درست سخن بگید که این به خاطر آجا هست ، که خودتون هم می دونید این مورد به خاطر خود هسته انجمن ساز Ipb هست .

دانش شما به وفور مشخص شد ! شما که در آجا عضو شدید حال برید پکی را که دانلود کرده اید را نگاه کنید البته بعید می دانم از آن ها چیزی بفهمید !

خواهند داشت ، که اصلا شما خودتون رو ناراحت نکنید کسی از کارهای شما کپی برداشته ، چون اصلا این طور نیست .
به فرض کسی هم این کار رو بکنه شما نمی تونید بهش حرفی بزنید چون قبول کردید که سیستم نیوک سیستم متن بازی هست و تحت لیسانس Gpl هم هست پس هر کسی می تونه اون رو گسترش بده . پس اصلا جوش نزنید کد های آجا رو که چند نفر عرب نوشتن کپی بشه چون اون ها هم این مساله رو پذیرفتن

شما ! پیش گو هستید ؟ هر کاری که می خواهیم یا می خواهم بکنم پیش خودم محفوض است ! فکر نمی کنم با خیال بافی خود بتوانید حدس بزنید ..

با اطلاعات غلط تنها چیزی که لطمه می خوره خود فرد هست نه کس دیگه

بله ! لالایی بلدید برای خود هم بخوانید ...

در این مورد شما که کاملا درست می گید ، کاری نداریم بر اینکه شما از پایه مدعی هستید ، نمونش هم همین موارد هاستتون هست که یکی از سایت هاتون چنان فشاری بر سرور می یارن که ساسپندش کردند فکر می کنم بوت ایران هست اون سایت. حالا بگذریم از ادب و ... شما که با پشتیبان هاستتون به نحو احسنت برخورد می کنید و مشکلی رو که هم شما دارید هنوز دو غورت و نیمتون هم از پشتیبان باقیه

میلاد جان ! فرمودند حرفی میزنید مدرک بیاورید فکر نمی کنم اصلا از مدرک چیزی بدونید ! حرف میزنم مدرک می آورم هر حرفی زدم بگید تا مدرک بیاورم ! مسئله این است که من حرفی را از هوا نمی آورم ! بزنم خواستید از مدیر بوت ایران بخواهم تا در اینجا حاضر شود ! دوست ندارم باز در تاپیکی که مسوب به بیراه کشیده شدنش خود شما بودید آن را گسترش دهم .

اوه بله بله کاملا یادم هست زمانی که پلاتینیوم رو روی ربات آتشین نصب کرده بودید کپی رایت نیوک پلاتینیوم رو برداشته بودید بعد در موضوعی که پیش اومد گفتید این نیوک شما نیست و هر چی از دهنتون در اومد به بنده و صادق خان گفتید و یک حرف جالب تر از همه زدید و گفتید این ایران نیوک هست ، البته تقصیری هم نداشتید که این طور خالی ببندید چون خبر نداشتید که متا تگ های پلاتینیوم نوشته پلاتینیوم ، خلاصه ما همونجا به سطح اطلاعات شما که شدیدا هم سعی داره بگه دانشجو رشته کامپیوتر هست پس بردیم .

خواب دیدید ؟ یا کابوس؟

ارزش ما به کار ماست ولی ارزش کارها به گفتن نیست
هرکسی را به جای خود کاری است جای اندیشه تو و من نیست
گر نباشد نگاهداری آب تو از این خاک نیر کم باشم
لب ببند از منم منم گفتن تا همین قدر محترم باشی
کوزه ای؟ کوزه باش ، عیبی نیست کس نگوید ز بخت دلخور باش
جای خود را بسنج و باش عزیز از سفال شکسته بهتر باش
هیچ وقت با کاری که دیگران کردن خودت رو نبر بالا از اون چیزی حرف بزن که هستی از اون کاری بگو که می تونی بکنی و کردی مایه غروری

جالب و زیبا ! اما بیشتر برای انجمن شعر مناسب بود ! فکر می کنم باز شما انجمن نیوک را با دیگر انجمنی اشتباه گرفتید در هر صورت ممنون زیبا بود !

موفق باشید
یا حق .

VAHID216

مدیر بازنشسته
نظر شخصی خودم رو انتقال دادم فکر می کنم هر کسی نظری دارد و جای خود هم نظرش محترم است .
شما کجایید !!! مگه من گفتم شما غلط می کنی همچین فکری می کنی ، اومدم با زبون آدمیزاد گفتم یکی دو تا نیست که شما می گید ، الان این توهین شده :neutral:
شما ! پیش گو هستید ؟ هر کاری که می خواهیم یا می خواهم بکنم پیش خودم محفوض است ! فکر نمی کنم با خیال بافی خود بتوانید حدس بزنید ..
عزیزم بهتون گفتم اشتباه می گید کلمه رو ، زیر بار نمی رید مرغ تون یه پا داره بعد این بحث پیش گو بازی رو در می یارید ، مثل یک انسان متشخص بگید بله من در این مورد اشتباه کردم نه که به کولی بازی بزارید :lol:.
دانش شما به وفور مشخص شد ! شما که در آجا عضو شدید حال برید پکی را که دانلود کرده اید را نگاه کنید البته بعید می دانم از آن ها چیزی بفهمید !
خدای توبه ، شما که تازه یک سال هم نمی شه کلا با واژهCMS آشنا شدید بعد رفتید تو تیم ایو ، تو سایت هاستتون هم جار زدید بهترینه ، از اونجا که انداختنتون بیرون با آجا آشنا شدید ، دوباره جار زدی آی ملت من تو سایت قبلیم من حرف بیخود زدم حالا می گم آجا بهتره و ... چه جوری نمی فهمم شما که حتی زبان درست حسابی نمی دونید که یه واژه ساده فروم رو تلفظ کنید رفتید فارسی کردید :D به من می گید سر در نمی یارم :eek: حالا خوبه شما فارسی کردید اون رو ، چهار خط اضافه نکردید از خودتون چیزی که می فهمید ، واقعا من در فهمیدن شما شک دارم !!!!
میلاد جان ! فرمودند حرفی میزنید مدرک بیاورید فکر نمی کنم اصلا از مدرک چیزی بدونید ! حرف میزنم مدرک می آورم هر حرفی زدم بگید تا مدرک بیاورم ! مسئله این است که من حرفی را از هوا نمی آورم ! بزنم خواستید از مدیر بوت ایران بخواهم تا در اینجا حاضر شود ! دوست ندارم باز در تاپیکی که مسوب به بیراه کشیده شدنش خود شما بودید آن را گسترش دهم .
لطفا حرف های بیهوده نزنید شما که از زمانی که رفتید پشتیبانی آجا صحبت کردنتون عوض شده ، آبرو جمع می کنی ، کاری نکن که کل هاست و همه چیت رو ساسپند کنم بک آپ های جدیدت رو هم ندم ، من که دارم STATUS سرور رو می بینم پس الکی حرف نزنید قپی بیاید.:lol:
خواب دیدید ؟ یا کابوس؟
خودتون هم خوب می دونید چه کار هایی کردید الکی حرف نزنید !!!!!

جالب و زیبا ! اما بیشتر برای انجمن شعر مناسب بود ! فکر می کنم باز شما انجمن نیوک را با دیگر انجمنی اشتباه گرفتید در هر صورت ممنون زیبا بود !
من امیدوارم بودم با زبان فارسی اصلی بتونم مفهوم رو به شما برسونم ، اما متاسفانه نمی دونستم درک شما اینقدر پایین هست که حتی مفهوم این شعر رو بفهمید .
در آخر می گم زیاد شما مغرور شدید به باد هوا ، مواظب باشید یه دفعه مثل بادکنک بادتون خالی نشه .
به ولای علی اگر یه بار دیگه کلمه مقدس حق رو به دروغ بیارید ... بهتر که بیخود نیارید :mad:

S4DEGH

Well-Known Member
فقط كافيه بگم اون زمانيكه شما داشتيد براي كنكور بالا پايين ميپريديد ... من و وحيد كد مينوشتيم ...

همون گفتم توي رويا هاي پوچتان بمونيد ...

خوبه والله !
كسه ديگه سيستم رو نشوته و قدرت دستشه ... شما ها داريد سنگش رو به سينه ميزنيد !
خودتون چيكار كرديد غير از اينكه فايل زبان اوو رو برداشتيد گذاشتيد توي آجا .. مگه كار ديگه اي هم كرديد !؟
بعيد بدونم ..

بعد اينقدر آدم ادعا !؟ واقعا نوبره بخدا .... !

miladspy

Member
خودتون چيكار كرديد غير از اينكه فايل زبان اوو رو برداشتيد گذاشتيد توي آجا .. مگه كار ديگه اي هم كرديد !؟

صادق جان از شما دیگر انتظار نداشتم !

واقعا فکر می کنید که ما تنها به فارسی کردن زبان این پرتال پرداختیم ؟ نخیر

سخت در اشتباه هستید ! اگر سخت و محکم بر این حرفتان پا فشاری می کنید ! دونه به دونه کارهایی را که در بهبود پرتال اصلی انجام داده ایم را برای شما بیان می کنم !

بروید پرتال اصلی آجا نیوک را دریافت کنید و با پرتال آجا نیوک 1.2.2 مقایسه کنید ! خواهی دید که چکار هایی برای آجا انجام داده ایم !

من نمی دانم شما چرا اینقدر از روی بی انصافی حرف می زنید و دائما در حرفهایتان به من و جواد به صورت غیر مستقیم توهین می کنید !

خدای توبه ، شما که تازه یک سال هم نمی شه کلا با واژهCMS آشنا شدید بعد رفتید تو تیم ایو ، تو سایت هاستتون هم جار زدید بهترینه ، از اونجا که انداختنتون بیرون با آجا آشنا شدید ، دوباره جار زدی آی ملت من تو سایت قبلیم من حرف بیخود زدم حالا می گم آجا بهتره و ... چه جوری نمی فهمم شما که حتی زبان درست حسابی نمی دونید که یه واژه ساده فروم رو تلفظ کنید رفتید فارسی کردید به من می گید سر در نمی یارم حالا خوبه شما فارسی کردید اون رو ، چهار خط اضافه نکردید از خودتون چیزی که می فهمید ، واقعا من در فهمیدن شما شک دارم !!!!

اگر یک زمانی می گفتیم EVo بهترینه ! واقعا بهترین بود ! سیستم بسیار قوی و مجهزی است ! می دونم که خودتونم اینو خوب می دونید !

با عرضه آجا نیوک با بررسی هایی که انجام شد متوجه این شدیم که آجا نیوک پرتالی بسیار با امنیت ، دارای امکاناتی جدید نسبت به دیگر نیوک ها است ، سرعت بسیار بالایی دارد که به هیچ عنوان نمی توانید این موضوع را انکار کنید و قابلیت استفاده از انجمن های مختلف را دارد که هیچ پرتالی آن را تا همین امروزم نداشته ! غیر از این است ؟

در ضمن من امروز میگم آجا 1.2.2 ورژن بسیار عالی و با امنیتی است ! فردا میگم ورژن 1.3 ورژنی است 10 برابر بهتر از 1.2.2 ! بعد شما می آیید میگید حرفتان را عوض می کنید ؟ آجا نیوک پرتالی است که شکل پیشرفته همه نیوک ها را در آن می توان دید !

خوب ! فرض می کنیم که ما 1 سال است به CMS آشنا شده ایم ! چه ربطی داره ؟ مهم اینه که الان پشتیبانی بهترین پرتال را داریم ! در ضمن تمام پیشرفت هایی که شما در 2 سال کرده اید را ما در این 1 سال کرده ایم ! این که بیشتر جای افتخار دارد !

معلوم است ما هوشمان از شما بیشتر است :D

آهان ببخشید ! الان قضیه همون سن که بحثش با گروه EVO در میان بود میاد وسط ! :) خوب آخه خوشبخانه اینم خودش امتیاز است برای ما که در جوانی به این دانش دست پیدا کرده ایم ! نه در پیری :-?

در آخر می گم زیاد شما مغرور شدید به باد هوا ، مواظب باشید یه دفعه مثل بادکنک بادتون خالی نشه .

خوب جوان مساوی است با غرور ؟ آیا شما مغرور نیستید و به خود نمی بالید ؟ در ضمن اگر ما مغرور شده ایم برای خودمان مغرور شده ایم ! پس ضربه را هم خودمان میخوریم

ممنون از اینکه به فکر ما هستید

تمام انجمن های متن باز دچار مشکلات فراوان نیستند توصیه می کنم یه سر به سایت رسمی پشتیبانی از برنامه متن باز بزنید تا آمار دقیق انجمن ساز ها دستتون بیاد ! فقط اون چند تایی که شما میشناسید نیست بیش از چند صد تا هست.
در ضمن یه سوال هم از شما دارم این کلمه که مداوم تو انجمن ها بکار می برید منظورم فاروم هست به چه معنی هست من هر چی گشتم تو دیکشنری نتونستم کلمه ای رو پیدا کنم که تلفط این چنینی داشته باشه ، البته از طرفی هم فکر می کنم منظورتون کلمه FORUM هست که تلفظ اون می شه فروم . نمی دونم به هر حال بالاخره ...

دوستان خوب من چرا سریعا موضوع را به غلط املایی می کشانید ؟ استغفرا... مگر شما خدایید و هیچ اشتباهی نمی کنید ؟

با دوستان در EVO هم که بحث می کردید سریعا بحث را به این موضوع می کشاندید تا خود را از نظر شخصیت بالاتر نشان بدهید و موضوع برتری پرتال را سرد و بی روح کنید کنید !!

در ضمن من از شما به عنوان يك مدير خوب و با سابقه انتظار دارم در مقابله هك آجا كه سخن گفتيد مدرك بياريد ! شما مديريد ! به همين دليل كاربران عادي شما را الگو خود قرار مي دهند و اين موضوع را كه صحت ندارد را قبول مي كنند ! من اين موضوع را بيخيال نميشم ! اگر يك كاربر عادي مي زد برايم مهم نبود ! ولي از شما به عنوان مدير ديگر اين انتظار را نداشتم !

صادق جان من هنوز به سوالاتم در بالا به پاسخ نرسیدم !

خیلی قبل تر از شما من در فکر متصل کردن SMF به نیوک بودم نه فقط پلاتینیوم ، که خوشبختانه با یه گروه که در این مورد مشغول کار هستند آشنا شدم و همکاری های کوچکی هم داشتیم ، پس غصه نخورید . چون طوری این SMF وصل خواهد شد که در پوشه جداگونه نیاز به نصب نباشه در همون پوشه ماژول ها نصب می شه و دقیقا کل توابع سازگار شده با نیوک یعنی با لینک های اصل SMF مواجه نخواهید شد بلکه لینک هایی شبیه

فکر کردن اینقدری مهم نیست ! سعی کنید همیشه فکر هاتون رو عملی کنید

خیلی ها فکر می کنن ! ولی هر کسی نمی تونه عملی کنه !

در ضمن ماژول کردن SMF یا هر چیز دیگری مطمئن باشید مشکلات ماژول شدن PHPBB را به همراه دارد !

آجا کاری کرده است که دو پرتال متفاوت در کنار هم با یکدیگر کار می کنند ! اگر ورژنی جدید از انجمن ساز توسط سایت مربوطه ارائه شود نیازی نیست در آجا تغییراتی به وجود بیاید ! فقط کافی است انجمن ساز را آپگریت کنید ! نه آجا

به نظر شما این نیز یک برتری محسوب نمی شود ؟

عزیزم وصل شدن سیستم IPB هیچ ربطی به نیوک آجا نداره پس نیازی نیست اصلا نگاه به کد های اون انداخت که می گید نگاه کنید ، پس با اطلاعات درست سخن بگید که این به خاطر آجا هست ، که خودتون هم می دونید این مورد به خاطر خود هسته انجمن ساز IPB هست .

وحید جان از شما انتظار دارم یکم در مورد حرفی که می زنید بیشتر فکر کنید ! شما میگید متصل شدن IPB هیچ ربطی به آجا ندارد !

اتفافقا همه ربطش به آجاست ! خواهش می کنم مقداری در کد های آجا مطالعه کنید ! خواهی دید که آجا چه کرده است !

برای وصل شدن انجمن به آجا هیچ تغییری نیاز نیست در انجمن ساز رخ دهد ! همه تغییرات در پرتال آجاست که انجام شده است

فقط كافيه بگم اون زمانيكه شما داشتيد براي كنكور بالا پايين ميپريديد ... من و وحيد كد مينوشتيم ...

همون گفتم توي رويا هاي پوچتان بمونيد ...

خوشا به سعادتون ! رویا کلا پوچ است ! اگر قرار بود رویا به حقیقت می پیوست که پلاتینیوم بهترین نیوک می شد ! ! !

كسه ديگه سيستم رو نشوته و قدرت دستشه ... شما ها داريد سنگش رو به سينه ميزنيد !

افتخار می کنیم که در این پرتال کارهایی کردیم که مدیریت شرکت مغترب سوفت بهمون احسنت گفت ! کارهایی که قرار است از آن ها در 1.3 استفاده کند

در ضمن فکر کنم شما نیز موردی مشابه این حرف دارید ! یا اینکه من اشتباه می کنم و شما خودتون پلاتینیوم رو نوشتید ؟

اگر اینطوری بود که الان سینا جان آروم نمی شست ! :D پس شما نمی خواد آتش بیار معرکه شوید !

بعد اينقدر آدم ادعا !؟ واقعا نوبره بخدا .... !

خدا رو شکر از اول با کسی مشکلی نداشتیم وگرنه خدا می دونست عاقبت ما الان چی می شد :lol:

موفق و پیروز باشید ! :cool:

VAHID216

مدیر بازنشسته
در ضمن من امروز میگم آجا 1.2.2 ورژن بسیار عالی و با امنیتی است ! فردا میگم ورژن 1.3 ورژنی است 10 برابر بهتر از 1.2.2 ! بعد شما می آیید میگید حرفتان را عوض می کنید ؟ آجا نیوک پرتالی است که شکل پیشرفته همه نیوک ها را در آن می توان دید !
همین جا مشکلتون هست دیگه عزیز من میلاد عزیز این مورد فرق داره ، ولی کلا یه دفعه سیستم رو عوض کردن یه چیز دیگه هست ، در ضمن من با جواد بودم دائما حرفاشون رو عوض می کنن با شما نبودم شما یه لطفی بکنید فقط به چیز هایی جواب بدید که با شما بودن :) .
خوب ! فرض می کنیم که ما 1 سال است به CMS آشنا شده ایم ! چه ربطی داره ؟ مهم اینه که الان پشتیبانی بهترین پرتال را داریم ! در ضمن تمام پیشرفت هایی که شما در 2 سال کرده اید را ما در این 1 سال کرده ایم ! این که بیشتر جای افتخار دارد !
خیلی خوبه همچین پیشرفتی اگر بوده ، ولی چیزی که هست اینه که تو یه مدت کوتاه چیز زیادی نصیب آدم نخواهد شد و تا اونجایی که معلومه این حرف جواد که بنده رو به نفهمیدن کد ها متهم می کنن کاملا حرفی هست از روی باد معده :lol: چون که تا به الان ایشون برعکسش ثابت شده که این حرف به خودشون باید ربط بدن :lol: .
آهان ببخشید ! الان قضیه همون سن که بحثش با گروه EVO در میان بود میاد وسط !
با گروه ایو نبود عزیزم با سینا بود که اگر اون سن کمی داشته باشه سواد اون کاملا از شما بیشتره این کاملا مشهوده :wink: در ضمن ما با شما حرف می زنیم نه با گروه ایو که از اون ها می گید.
خواهش می کنم ، جوانی مساوی هست با سر به سنگ خوردن هیچ مشکلی نداره ولی بعضی مواقع باعث شکسته شدن سر می شه :D .
دوستان خوب من چرا سریعا موضوع را به غلط املایی می کشانید ؟ استغفرا... مگر شما خدایید و هیچ اشتباهی نمی کنید ؟
غلط املایی کدومه جواد جان غلط املایی یه بار هست نه دوباره نه سه بار نه 10 بار نه هزار دفعه مکررا در هر پست ، پس لطفا این نکته رو بپذیرید که اشتباه می گید از پایه :wink: .
با دوستان در EVO هم که بحث می کردید سریعا بحث را به این موضوع می کشاندید تا خود را از نظر شخصیت بالاتر نشان بدهید و موضوع برتری پرتال را سرد و بی روح کنید کنید !!
متاسفم یادتون نمی یاد مثل اینکه غلط املایی ها رو ما نگرفتیم کس دیگه ای بود ، لطفا بی مورد به ما نچسبونید .:)
فکر کردن اینقدری مهم نیست ! سعی کنید همیشه فکر هاتون رو عملی کنی
بگردم شما رو که حرفام رو به خودم می گید ، بله عملی شده و به زودی تو دنیا منتشر می شه شما اصلا جوش نخور :D .
در ضمن ماژول کردن SMF یا هر چیز دیگری مطمئن باشید مشکلات ماژول شدن PHPBB را به همراه دارد !
هیچ سیستمی بی مشکل نیست :lol: .
آجا کاری کرده است که دو پرتال متفاوت در کنار هم با یکدیگر کار می کنند !
میلاد جان ، شما اول معنی پرتال رو بدونید بعد بگید دو پرتال :D توصیه می کنم به سایت ویکی در این مورد مراجعه کنید که دیگه از این اشتباهات در صحبت هاتون پیدا نشه :) .
کسی اینجا نگفت آجا کلا بده که شما جوش می یاری :lol: یه قسمت هاییش رو گفتن شاید .:D
وحید جان از شما انتظار دارم یکم در مورد حرفی که می زنید بیشتر فکر کنید ! شما میگید متصل شدن IPB هیچ ربطی به آجا ندارد !
بله همچنان هم می گم این سیستم IPB به هر سیستمی که بتونه عضو بگیره می تونه کامل وصل شه اصلا نیازی نبوده که تغییری در نیوک صورت بگیره که اگر گرفته کاملا بیهوده وقت گذاشته شده چون اصلا نیازی نبوده :lol: .
خوشا به سعادتون ! رویا کلا پوچ است ! اگر قرار بود رویا به حقیقت می پیوست که پلاتینیوم بهترین نیوک می شد ! ! [/
QUOTE]
نکنه الان شما رو این خیال برداشته که آجا بهترینه :lol: .
افتخار می کنیم که در این پرتال کارهایی کردیم که مدیریت شرکت مغترب سوفت بهمون احسنت گفت
عزیزم شما هم که سوادتون ته کشیده که عزیزم سوفت چیه از پشت کوه که نیومدید که حداقل دو سه کلاس زبان انگلیسی باید رفته باشید سافت درست هست که می شه SOFT . این مورد رو هم ده بار تکرار کردید که واقعا نشان از سواد بسیار بالای مدیرای آجا داره که کاملا مشهوده :lol: .
در ضمن فکر کنم شما نیز موردی مشابه این حرف دارید ! یا اینکه من اشتباه می کنم و شما خودتون پلاتینیوم رو نوشتید ؟
خوب شما اشتباه فکر می کنید عزیزم ، شما یه سر به سایت اصلی بزن علاوه بر درجه هامون که شما خواهید دید ، بعد از انتشار هم متوجه می شید که ما همچین کاری رو هم کردیم :D
خدا رو شکر از اول با کسی مشکلی نداشتیم وگرنه خدا می دونست عاقبت ما الان چی می شد
شما شاید ولی جواد که کلا مشکل داشته با همه :lol:

S4DEGH

Well-Known Member
صادق جان از شما دیگر انتظار نداشتم !

واقعا فکر می کنید که ما تنها به فارسی کردن زبان این پرتال پرداختیم ؟ نخیر

سخت در اشتباه هستید ! اگر سخت و محکم بر این حرفتان پا فشاری می کنید ! دونه به دونه کارهایی را که در بهبود پرتال اصلی انجام داده ایم را برای شما بیان می کنم !

بروید پرتال اصلی آجا نیوک را دریافت کنید و با پرتال آجا نیوک 1.2.2 مقایسه کنید ! خواهی دید که چکار هایی برای آجا انجام داده ایم !

من نمی دانم شما چرا اینقدر از روی بی انصافی حرف می زنید و دائما در حرفهایتان به من و جواد به صورت غیر مستقیم توهین می کنید !

اگر یک زمانی می گفتیم EVo بهترینه ! واقعا بهترین بود ! سیستم بسیار قوی و مجهزی است ! می دونم که خودتونم اینو خوب می دونید !

با عرضه آجا نیوک با بررسی هایی که انجام شد متوجه این شدیم که آجا نیوک پرتالی بسیار با امنیت ، دارای امکاناتی جدید نسبت به دیگر نیوک ها است ، سرعت بسیار بالایی دارد که به هیچ عنوان نمی توانید این موضوع را انکار کنید و قابلیت استفاده از انجمن های مختلف را دارد که هیچ پرتالی آن را تا همین امروزم نداشته ! غیر از این است ؟

معلوم است ما هوشمان از شما بیشتر است :D

آهان ببخشید ! الان قضیه همون سن که بحثش با گروه EVO در میان بود میاد وسط ! :) خوب آخه خوشبخانه اینم خودش امتیاز است برای ما که در جوانی به این دانش دست پیدا کرده ایم ! نه در پیری :-?

خوب جوان مساوی است با غرور ؟ آیا شما مغرور نیستید و به خود نمی بالید ؟ در ضمن اگر ما مغرور شده ایم برای خودمان مغرور شده ایم ! پس ضربه را هم خودمان میخوریم

صادق جان من هنوز به سوالاتم در بالا به پاسخ نرسیدم !

فکر کردن اینقدری مهم نیست ! سعی کنید همیشه فکر هاتون رو عملی کنید

خیلی ها فکر می کنن ! ولی هر کسی نمی تونه عملی کنه !

آجا کاری کرده است که دو پرتال متفاوت در کنار هم با یکدیگر کار می کنند ! اگر ورژنی جدید از انجمن ساز توسط سایت مربوطه ارائه شود نیازی نیست در آجا تغییراتی به وجود بیاید ! فقط کافی است انجمن ساز را آپگریت کنید ! نه آجا

اتفافقا همه ربطش به آجاست ! خواهش می کنم مقداری در کد های آجا مطالعه کنید ! خواهی دید که آجا چه کرده است !

برای وصل شدن انجمن به آجا هیچ تغییری نیاز نیست در انجمن ساز رخ دهد ! همه تغییرات در پرتال آجاست که انجام شده است

خوشا به سعادتون ! رویا کلا پوچ است ! اگر قرار بود رویا به حقیقت می پیوست که پلاتینیوم بهترین نیوک می شد ! ! !

افتخار می کنیم که در این پرتال کارهایی کردیم که مدیریت شرکت مغترب سوفت بهمون احسنت گفت ! کارهایی که قرار است از آن ها در 1.3 استفاده کند

اگر اینطوری بود که الان سینا جان آروم نمی شست ! :D پس شما نمی خواد آتش بیار معرکه شوید !

خدا رو شکر از اول با کسی مشکلی نداشتیم وگرنه خدا می دونست عاقبت ما الان چی می شد :lol:

موفق و پیروز باشید ! :cool:

sarcastic.gif

فقط یادتون باشه 4 سالی هست که آفاق .. پلاتینیوم رو عرضه کرده .....
در ثانی چیزیکه عیان است ... چه حاجت به بیان هست ....

نیازی به مدرک و .. نیست .. چیزی هست مشخص !

( اول تحقیق بعد حرف ! )

باز خوبه زمان اوو اقلا بهرام رو من قبول داشتم سره بعضی مسائل .. سره دعوای خودتون بهرام شمارو هم قبول نداشت .. !! چبرسه من یکی قبول داشته باشم ... :D

خوش باشید .... :)

J4vad

Member
غلط املایی کدومه جواد جان غلط املایی یه بار هست نه دوباره نه سه بار نه 10 بار نه هزار دفعه مکررا در هر پست ، پس لطفا این نکته رو بپذیرید که اشتباه می گید از پایه

خوب اشتباه بگير معلم ! يك بار برو بخون ميلاد ! نه جواد ! البته آها شما معلم هستي اشتباه هم بگيد چرت هم بگيد بايد ما به خودمون بقبولونيم!

شما شاید ولی جواد که کلا مشکل داشته با همه

باد از هر كجا در مي آيد ! ماله شما از معده .....

همین جا مشکلتون هست دیگه عزیز من میلاد عزیز این مورد فرق داره ، ولی کلا یه دفعه سیستم رو عوض کردن یه چیز دیگه هست ، در ضمن من با جواد بودم دائما حرفاشون رو عوض می کنن با شما نبودم شما یه لطفی بکنید فقط به چیز هایی جواب بدید که با شما بودن

حرف و روي ما كلا با مدير اين انجمن بود ! شما اين وسط چه كاره اي؟

بگيد سعي و تلاش كنيد ! من ديگر در اين انجمن و سايت هيچ فعاليتي نمي كنم (روي با كاربران است نه شما)! اما جالب اينجاست روزي مديريت كل ! جناب پرهام فرمودند ! اگر چنين تاپيك هايي ببينم مسدود و دسترسي ها را محدود مي كنم ! جالب است كه بايد مديران اين انجمن را با توجه به حرفي كه زدند اخراج كنند ! يا درجه هاي مختلف و رنگارنگ را بگيرند ! آها ! زحمت كشيده اند ! بلي قبول . به چه قيمتي حق اينجا وجود دارد ؟

اين سايت طرف حق است ؟ انجامش دهيد از چه مي ترسيد؟ ...

مديريت محترم تقاضا دارم ! تاپيك را از ابتدا بخوانيد و مديران خود را كمي توجيه كنيد ! اگر من يا ما ! مشكل داشتيم قبول هر چه بگوييد قبول.... فقط به اولين پست وحيد خان ! توجه كنيد همين و بس !

من حرفي ندارم بزنم فقط مي گويم كسي كه با دانش سخن نگويد نمي تواند از نظر روحي رواني فردي سالم و بالغ باشد حال اينكه در پشت اينگونه چهره ها انسانهايي .... نهفته اند !

احترام شخصيت لايق اينها نيست !

دهان خود را نگشادم شايد ارزش ندارد ! اما چه مي توان گفت ...

مديراني كه با هر كس از سر لجبازي برخواستند ! مديراني كه به هيچ كس از روي خوش نگاه نكردند ! زحمت آن ها به چه قيمت !

حتي با فرهادي كه همه به وجود آن قبطه مي خورند ! و دوست دارند از دانش آن بهره ببرند توهين شد كه مي خواهد جواب اين توهين ها را بدهد درست است خود فرهاد جان هست و وجود دارد ! حرفي بود كه در دلم مانده بود خواستم براي آخرين بار حرفم را به جا آورم !

من مي روم ! و اين مساله كاملا شخصي است ! نه آجا و نه .... هيچ شخص خاصي به اين موضوع مربوط نمي شود پس با دم خود گردو نشكنيد (دو مدير عزيز )
خداحافظ مجيد آنلاين ......

يا حق .:)

آخرین ویرایش:

S4DEGH

Well-Known Member
به سلامت .. !!

كل اين انجمن نيوك و مديريت محتوا رو يكه و تنها 4 ساله ميچرخونم .. نيازي به امثال هاي شمايي ندارم كه از خود من ياد گرفتيد .. فعاليتي تو انجمن نكرديد ... و فقط علمي كه نداريد رو به رخ كشيديد ..
من علمم يا هر چيزي كه دارم رو توي اين 4 سال نشون دادم ... سايتي كه از صفر شروع كردم رو به سطح كشوري رسوندم و الانم پروژه هاي سازماني مختلفي در دست دارم كه بزودي ميبينيد .. !!

افرا خودخواه هميشه همين گونه هستن ... !

پيروز باشيد .. :)

قفل./
86.07.02

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا