majidonlinetizh
New Member
درود
بهترین کتاب فارسی ، در ضمینه آموزش فلش
برای سطح مقدماتی کدوم هستش ؟
سپاس
بهترین کتاب فارسی ، در ضمینه آموزش فلش
سپاس
سلام دوست عزیز . ببین اگر می خوای فلش رو فقط بفهمی و باهاش یه آشنایی سطح پیدا کنی برو آموزش های من رو که توی انجمن هست بخون (برات همه فایل ها رو هم روی یه سرور دیگه آپلود کردم) . اگر از این آموزش هام خوشت اومد می تونی بری کتابم رو بخری (این آموزش ها بخش هایی از کتابم هست) بعد از اون هم دیگه تلاش و پشتکار خودت هس که بری دنبالش و تکنیک و اکشن یاد بگیری . موفق باشی ...بهترین کتاب فارسی ، در ضمینه آموزش فلش
این هم نظری هست ولی به نظر من این بستگی به فرد داره بعضی ها با کتاب راحتترن بعضی ها هم با فیلم . منم با 2تاش :دیman fek mikonam age b jaye ketab a film estefade koni kheyli zodtar javab migiri
اگر یکی مثله من انگلیسی بلد نباشه چی ؟؟ بعدشم عزیزم helpها چون همه چیز رو می گن خیلیوقت گیر هستن . اگرم قرار هست منبع انگلیسی معرفی بشه . ebookهای ناشرهای بزرگی مثل apress و حتی کتاب های خود شرکت adobeخیلی پیشنهاد بهتری هست . یه پیشنهاد دیگه هم دارم برای کسایی که خیلی می خوان فلش یاد بگیرن : یه کتاب هست به اسم flash cs4 Bibble (البته اسم دقیقش یادم نیست ولی فکر کنم همینه) این کتاب از هر helpی help تره . توی google سرچ کنید می تونید پیداش کنید . حدود 50 60 مگ هم هست .اصلا کتاب نمیخواد برین Online Help اونو قدم به قدم بخونین توی سایت Adobe.com کتاب بیخودی خرج کردن پول هست.
من بخاطر کار خیلی کتاب های فلش موجود توی بازار رو بررسی کردم . و معمولا همشون به علت اینکه ترجمه هستن خیلی چنگی به دل نمی زنن . ولی خوب خودم یه دونه کتاب برا cs4 گرفتم که کتاب خوب و جامعی بود ولی اونم یه سری نواقص داشت که اینجا جاش نیست . اگر مثله کشورهای دگه توی ایرانهم ناشرها یه فصل ا کتاب هاشون رو می ذاشتن برای خوندن آنلاین به نظر من خیلی شرایط بهتر می شد .به نظر من اگر کتاب میخواین به کتاب فروشی های تخصصی رایانه مراجعه کنید و خودتون انواع کتابها رو ببینید، راحت کتابها رو ورق بزنید، فهرست رو مطالعه کنید و ببینید که شیوه آموزشی موجود در کتاب باب میل شما هست یا نه. ممکنه بعضی کتابها مطالبش سنگین باشه و آموزشش مفید واقع نشه.
در کنار کتاب نیز بهتر است که از سی دی های آموزشی و سایتهای اینترنتی نیز استفاده کنید.
ببخشید محمد جان ایشون می خوان مبتدی شروع کنن فکر نکنم آموزش اکشن از صفر براشون مناسب باشه !!سلام دوست من
من به شما هیج کتابی رو پیشنها نمی کنم .
بهترین مرجع آموزش های انجمن مجید آنلاین
آموزش اکشن اسکریپت 3 از صفر تا بینهایت رو بخونید و برای کمک از help برنامه استفاده کنید و هر جا هم مشکل داشتید در
انجمن مطرح کنید .
موفق باشید
بعضی از کتاب های ترجمه که مترجم روی مبحث سوار باشه آره بهترن . ولی شما نگاه کن امروز اکثر انتشاری ها nتا کتاب دارن ولی فقط 2 3 تا مترجم . همین آقای جعفر نژاد قمی رو نگاه کن nتا کتاب ترجمه کرده این مگه روی چندتا برنامه تسلط داره که این همه کتاب ترجمه می کنه . جعفر نژاد فقط روی زبان انگلیسی خوب تسلط داره ولی به علت اینکه با اصطلاحات هر برنامه آشنایی کامل نداره نمی تونه مفاهیم رو خوب منتقل کنه . این تازه بهترینشون هست . حالا دیگه وای به حال بقیه ....!!! نشر علوم هم تقریبا همچین حالتی رو داره یه مترجم چندین کتاب ترجمه کرده ....دوست عزیز کتاب های نشر علوم خیلی عالی هستش .
اتفاقا به نظر من کتاب های ترجمه بهتر هستش و کتاب های نشر علوم هم ترجمه هست .
آموزش های پرند برای فلش رو هم میتونی بگیری .
اگر خواستی سطح مقدماتیش رو بگیر ( 1000 تومان ) بعد اگه خوشت اومد بقیش رو بگیر ( 14000 تومان ).
بعد از کار در سطح مقدماتی میتونی از منابع ویدئویی انگلیسی اینترنت استفاده کنی .
از اول کار من پیشنهاد نمیکنم .
موفق باشید .
البته یه نکته ای هم هست و اونم اینکه این روزا بعضی از اساتید توی دانشگاهها می دن بچه ها مطالبی از روی کتاب های خاص ترجمه کنن و بعدش به اسم تالیف می دن بیرون آخرش هم منابع می زنن که اینم خودش دلیلی هست برای خراب شدن اسم کتاب تالیفی موفق باشی
سلام دوست من
اگه حرفه ای یاد بدن می ارزه ...
موفق باشید