راهنمائي در خصوص سوئيش مكس

Parsnia

New Member
دوستان براي اجراي يك فايل exe در خود فايل فلش چه مراحلي را بايد انجام بدهم.
بطور مثال مي خواهم براي نصب فوت بر روي گزينه نصب فونت كليك كنيم و بطور اتوماتيك فايل نصب بشه سئوال اينجاست در قسمت كد نويسي براي اجراي فايل exe كه قبلاً در نظر گرفته ايم چه مراحلي را در قسمت كد نويسي بايد انجام دهيم . بنده اين قسمت را بلد نيستم لطف كنيد من را راهنمائي كنيد.
ممنون جليل زاده

mohammadbasri

کاربر فعال
دوست عزیز باید از fscommand استفاده کنید
بارها و بارها در موردش بحث شده
فقط کافیه کلمه fscommand رو در قسمت جستوجوی پیشرفته و با انتخاب انجمن مناسب سرچ کنید
موفق باشید

massoudn

کاربر فعال
fscommand and exe - extensions function

دوستان براي اجراي يك فايل exe در خود فايل فلش چه مراحلي را بايد انجام بدهم.
بطور مثال مي خواهم براي نصب فوت بر روي گزينه نصب فونت كليك كنيم و بطور اتوماتيك فايل نصب بشه سئوال اينجاست در قسمت كد نويسي براي اجراي فايل exe كه قبلاً در نظر گرفته ايم چه مراحلي را در قسمت كد نويسي بايد انجام دهيم . بنده اين قسمت را بلد نيستم لطف كنيد من را راهنمائي كنيد.
ممنون جليل زاده
سلام،
دوست عزیز جهت فراگیری مطلب مورد اشاره خود لطفاً به آدرس ذیل مراجعه فرمائید،

http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=973614&highlight=fscommand#post973614

forum.majidonline.com/showthread.php?p=973614&highlight=fscommand#post973614

جهت تکمیل آن از طریق تصویر و فایل فشرده شده (zip) در پیوست لینک فوق استفاده شود،
موفق باشید.

Parsnia

New Member
دوستان با عرض پوزش منظور از اجراي فايل exe در سوئيش مكس بود . من نمي توانم در بخش اسكريب نويسي و يا fccommand چه دستوري را اجرا كنم كه فايل و يا برنامه نصبي اجرا شود هرچه تو سرچ گشتم پيدا نكردم ممنون مي شوم بنده را راهنمائي كنيد.

باتشكر

جدیدترین ارسال ها

بالا