راست چین کردن

jeyson

Active Member
دوستان یه سوال!!
من از phpfox استفاده می کنم ، می خوام قالب رو راست چین کنم اما نمی شه!!!
یعنی راست چین می شه اما یه سری از قسمتاش حذف می شه مثل دکمه AdminCP در گوشه سمت راست!!
مشکل چیه؟؟

jeyson

Active Member
در سایت خود phpfox نوشته شده که تغییرات در تنظیمات قالب رو از طریق فایل rtl.css انجام بدین و کد های مورد نیاز رو اونجا قرار بدین
این فایل رو پیوست کردم ببنید میتونید راهنمایی بفرمایید
سیستم phpfox سیستمی مانند ف.ی..س..ب..و..ک است ، و یک CMS هست. در تنظیمات خودش میشه راست چینش کرد اما یک سری از دکمه ها که وقتی چپ چین هستن در قسمت راست صفحه است ، وقتی راست چین می کنید حذف خواهند شد!!

طبق گفته سایت اصلی این CMS باید فایل rtl.css موجود در قالب رو دستکاری و کد های مورد نیاز رو اضافه کرد
فایل رو پیوست کردم

پیوست ها

• rtl.zip
    191 بایت · بازدیدها: 15

jeyson

Active Member
لازم به ذکره همونطور که می دونید rtl مخفف Right To Left هستش.
اگه کمک کنید ممنون می شم

silverboy65

Member
اگه آنلاین داری ، بده ببینیم مشکل رو بگیم ، حس دانلود کردن رو کسی نداره

jeyson

Active Member
دوست عزیز این سایت رو ببینید :
cloob.iranavatar.com

منو چپ چین هستش حتی بعد از فارسی کردن زبان ، راست چینش می کنم این دکمه ها حذف می شه
عکس ها رو ببینید
این قبل از راست چین کردن ، اون دکمه ها مثل ادمین پنل ، پروفایل و ... که با خط قرمز گوشه سمت راست ، بالا ، مشخص شده رو میبینید؟؟
مشاهده پیوست 87518

این هم بعد از راست چین کردن ، اون دکمه ها دیگه پیدا نمی شه
مشاهده پیوست 87519

لازم به ذکره که من عملیات راستچین کردن رو از خود تنطیمات زبان انجام میدم
روی زبان کلیک کنید و edit setting رو بزنید ، سپس گزینه ی right to left

آخرین ویرایش:

silverboy65

Member
من ضمیمه ها رو نمی تونم ببینم

فقط یه نکته ، شما تو بخش css این تاپیک رو زدید ، اگه مشکلاتتون مربوط به طراحی نمیشه و مربوط به خود cms هستش بهتره تو یک بخش دیگه تاپیک بزنید

اگر لازمه عضو بشیم برای دیدن بخش مورد نظر شما یوزر و پسورد یک اکانت فعال رو بفرستید

jeyson

Active Member
مشکل از cms نیست! مشکل از فایل rtl.css هستش. تو سایت خودشم نوشته که اگر در قالب بندی و راست چین کردن مشکل دارید ، باید فایل rtl.css رو دستکاری کنید و کد مورد نظر رو قرار بدید!

اینم محتویات فایل rtl.css بخونیدش

#left .block .title,
#right .block .title
{
padding-right:4px;
}

.global_apps_title,
.global_apps_title_padding
{
padding-right:5px;
}

پیوست ها

• rtl.PNG
    rtl.PNG
    14.5 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

silverboy65

Member
منظورم این کد نبود باید کل کد باشه ، مثلا روی یه ساب دامین برای تست راست چینش رو بذار آدرس بده مشکلات رو ببینیم راه حل بهت بگیم ، از این 2 تا خط که نمیشه گفت مشکل چیه

جدیدترین ارسال ها

بالا