سلام دوستان گرامی
چطور میشه متن وارد شده رو راست چینش دید؟
میدونم با پلاگین TMemo میشه اما چطوریشو نمی دونم.
لطفاً پلاگین رو هم پیوست بفرمایید.
ممنونم.
set$='Right'
PluginSet("PlugIn","set$")
PluginRun("PlugIn","Alignment")
set$ = 'Right'
PluginRun("PlugIn","SetAlign")
من پلاگين RTF رو پيشنهاد ميكنم تا اين مشكل هم رفع بشه:
PluginRun("PlugIn","SelectAll")
PluginRun("PlugIn","CopyText")
دوست عزيزبا سلام و تشکرات فراوان
اما من هنوز موفق به استفاده از پلاگین و دستوراتی که فرمودید نشدم . لطفا یه پروژه عملی هم به همراه پلاگین ها ضمیمه کنید
با تشکر
دوست عزيزاستاد،اين پلاگين خروجي هم داره،تا از متن نايپ شده استفاده كرد؟؟؟
يا فقط ميشه از اين دستورات استفاده كرد؟؟
کد:PluginRun("PlugIn","SelectAll") PluginRun("PlugIn","CopyText")
مثلا خود editbox بيلدر هميشه يك استرينگ بهش نسبت ميده.يا همين پلاگين editbox.dllتابع Get_Text به ما خروجي ميده.
PluginRun("PlugIn","GetText")
PluginGet("PlugIn","String$")
سلام و ممنون از دوستان عزیز
از هر زاویه ای اقدام کردم مشکل رفع نشد. میشه لطفاً فایل پیوست من رو مشاهده بفرمایید و اشکال رو کشف کنید؟
مرسی زیاد
کد رو در Script Action خود پلاگین نوشتم. نکنه جاش خیلی ناجوره آره؟ البته قسمتای مختلف امتحان کردم ها بازم جواب نداده. مثلا یه بار در کلید جستجو نوشتم gettext رو و باز جواب نگرفتم. البته مقدار رو میریزه توی متغیر اما در شزط جستجو کار نمیکنه!
PluginRun("P","GetText")
PluginGet("P","sed$")
x = LEN(sed$)-2
sed$ = StrCopy(sed$,1,x)

PluginRun("P","Clear")
var=9
PluginSet("P","var")
PluginRun("P","FontSize")
از اين كدها استفاده كنيد:1- چطور میشه فونت و سایز و بولد بودنشو و اینا رو تنظیم کرد؟
[COLOR=Red]براي تعيين فونت موردنظر[/COLOR]
set$ = 'Tahoma'
PluginRun("PlugIn","Font")
[COLOR=Red]براي تعيين اندازه فونت[/COLOR]
set = 10
PluginSet("PlugIn","set")
PluginRun("PlugIn","FontSize")
[COLOR=Red]براي تعيين حالت توپر بودن متن[/COLOR]
PluginRun("PlugIn","Bold")
با دستور Clear مقدار تايپ شده تو پلاگين رو پاك كنيد.- آیا میشه ورودی رو پاک کرد؟ چون وقتی میرم یه پیج دیگه و برمیگردم به پیج جستجو، کلمه ای که قبلا تایپ کرده همونجا موندگار شده.
PluginRun("PlugIn","Clear")
مگه تو اين سايت سوال ميكنيد جواب نميگيريد؟3- سوم اینکه آیا جایی، سایتی، کتافی هستش که همه ی این سوالای منو جواب داشته باشه. ما کجا بریم همه این چیزا رو یاد بگیریم؟

بله همونطور كه براي راه اندازي پلاگين از دستور Show استفاده ميشه در زمان خروج از يك صفحه و رفتن به صفحات بعدي هم لازمه اين پلاگين رو خاتمه بديم بنابراين از دستور Hide استفاده ميشه. اگه اين دستور رو تو Page Exit ننويسيد تو صفحات بعدي همچنان اين پلاگين در حالت نمايش خواهد بود.در پروژه چند صفحه ای وقتی به اون صفحه که پلاگین RTF در اون شو میشه می رسیم، پلاگینه دیگه جا خوش میکنه و بعد از اونم هر صفحه دیگه ای بریم باز می بینیم پلاگین رو. یه راهش اینه که در Prop پیج حاوی پلاگینمون در اسکریپت Page Exit این کد رو بنویسیم: