Fa راست چین در ادیت باکس

icefall

Member
سلام دوستان گرامی
چطور میشه متن وارد شده رو راست چینش دید؟
میدونم با پلاگین TMemo میشه اما چطوریشو نمی دونم.
لطفاً پلاگین رو هم پیوست بفرمایید.
ممنونم.

پیوست ها

• RastChin.rar
    179.5 کیلوبایت · بازدیدها: 80

silvercover

کاربر متخصص
این پلاگین با حروف گ چ پ ژ مشکل داره و اگر هم راست چینش کنید مشکل باقی هست. فکر کنم این پلاگین سرسش هم منتشر شده باشه که یکی از دوستان دلفی کار میتونه نقصش رو برطرف کنه.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام دوستان گرامی
چطور میشه متن وارد شده رو راست چینش دید؟
میدونم با پلاگین TMemo میشه اما چطوریشو نمی دونم.
لطفاً پلاگین رو هم پیوست بفرمایید.
ممنونم.

دوست عزيز
سورس پلاگين رو براتون پيوست ميكنم.

همونطور كه جناب nevercom گفتن ميتونيد از طريق دستور RightToLeftReading نمايش محتوي و تايپ متونتون رو راست به چپ كنيد.

همينطور دستور Alignment هم متن شما رو راست چين ميكنه
کد:
set$='Right'
PluginSet("PlugIn","set$")
PluginRun("PlugIn","Alignment")
البته همونطور كه جناب silvercover گفتن مشكل اين پلاگين در تايپ اون 4 تا حرف فارسي هست.

من پلاگين RTF رو پيشنهاد ميكنم تا اين مشكل هم رفع بشه:
کد:
set$ = 'Right'
PluginRun("PlugIn","SetAlign")

پیوست ها

• Plugin.zip
    313.4 کیلوبایت · بازدیدها: 141

amirrayaneh

Member
با سلام و تشکرات فراوان
اما من هنوز موفق به استفاده از پلاگین و دستوراتی که فرمودید نشدم . لطفا یه پروژه عملی هم به همراه پلاگین ها ضمیمه کنید
با تشکر

Amit13

Well-Known Member
پلاگين EDITBOX.dll آبتين (پيوستيم) هم هست كه با چ ژ گ پ مشكل نداره.
فقط نميدون چرا فقط دگمه ي SetRight_to_Left اش كار نميكنه!!!!؟؟؟:shock:
همه گزينه ها كار ميكنه جز اين گزينه.:shock:

پیوست ها

• EDITBOX.zip
    218.9 کیلوبایت · بازدیدها: 89

Amit13

Well-Known Member
من پلاگين RTF رو پيشنهاد ميكنم تا اين مشكل هم رفع بشه:

استاد،اين پلاگين خروجي هم داره،تا از متن نايپ شده استفاده كرد؟؟؟

يا فقط ميشه از اين دستورات استفاده كرد؟؟

کد:
PluginRun("PlugIn","SelectAll")
PluginRun("PlugIn","CopyText")

مثلا خود editbox بيلدر هميشه يك استرينگ بهش نسبت ميده.يا همين پلاگين editbox.dllتابع Get_Text به ما خروجي ميده.

icefall

Member
مشکل به قوه خود باقیست

سلام و ممنون از دوستان عزیز
از هر زاویه ای اقدام کردم مشکل رفع نشد. میشه لطفاً فایل پیوست من رو مشاهده بفرمایید و اشکال رو کشف کنید؟
مرسی زیاد

پیوست ها

• RastChin.rar
    179.7 کیلوبایت · بازدیدها: 29

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
با سلام و تشکرات فراوان
اما من هنوز موفق به استفاده از پلاگین و دستوراتی که فرمودید نشدم . لطفا یه پروژه عملی هم به همراه پلاگین ها ضمیمه کنید
با تشکر
دوست عزيز
ممكنه بگيد در راه اندازي پروژه آيا از دستور Show براي نمايش پلاگين استفاده ميكنيد يا خير؟

استاد،اين پلاگين خروجي هم داره،تا از متن نايپ شده استفاده كرد؟؟؟

يا فقط ميشه از اين دستورات استفاده كرد؟؟

کد:
PluginRun("PlugIn","SelectAll")
PluginRun("PlugIn","CopyText")

مثلا خود editbox بيلدر هميشه يك استرينگ بهش نسبت ميده.يا همين پلاگين editbox.dllتابع Get_Text به ما خروجي ميده.
دوست عزيز
هم در پلاگين Tmemo و هم در پلاگين RTF با دستور GetText ميتونيد عبارتي كه در كادر تايپ شده رو تو يك متغير رشته‌اي برگردونيد:
کد:
PluginRun("PlugIn","GetText")
PluginGet("PlugIn","String$")

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام و ممنون از دوستان عزیز
از هر زاویه ای اقدام کردم مشکل رفع نشد. میشه لطفاً فایل پیوست من رو مشاهده بفرمایید و اشکال رو کشف کنید؟
مرسی زیاد

دوست عزيز
مثال شما اصلاح و پيوست شد.

به دستوري كه در Page Start و همينطور دستوري كه در خط اول اسكريپت RastChin نوشتم دقت كنيد.

پیوست ها

• RastChin.rar
    179.7 کیلوبایت · بازدیدها: 92

icefall

Member
سلام دوستان
قبل از هر چیز لازمه بگم که یه برنامه دارم اینجوری: کاربر یک کلمه رو وارد می کنه، برنامه در دیتابیسش دنبال این کلمه می گرده و رکوردهای مربوط به اون رو در لیست باکس لیست می کنه.
مشکلم اینجا بود که می خواستم ادیت باکس رو راست چین داشته باشم چون ورودیم فارسی هستش. پیرو راهنمایی های ارزشمند تک تک شما، تصمیم گرفتم از پلاگین RTF استفاده کنم. ولی یه مشکل کوچولو وجود داره که کل کار رو لنگ کرده! هنگام اجرا، کلمه ی مورد نظرم رو فارسی و راست چین در برنامه تایپ می کنم و با دستور gettext، رشته ای رو که تایپ شده، در متغیر دلخواهم که sed$ باشه کپی می کنم. اما زمانی که این متغیر رو در اسکریپتی که برای سرچ در دیتابیسم نوشتم استفاده می کنم جواب نمیده. در حالی که اگه مقدار ورودی رو در ادیت باکس معمولی که چپ چینه تایپ کنم و در همونجا تعریف کنم که استرینگ ورودی در sed$ کپی بشه و در کد جستجو هم استفاده بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد. از اساتید باسواد و با حوصله خواهشمندم پیوستی بنده رو نگاهی بیاندازند و راه حل مرحمت فرمایند. شکرگزام بی نهایت. خیر ببینین.

پیوست ها

• Rast Chin Edit Box.rar
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 80

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
تو مثالي كه شما پيوست كرديد من هرچي تو اسكريپتهاتون نگاه كردم دستور GetText براي دريافت مقدار تايپ شده در پلاگين RTF رو نديدم. لطفا مجددا نمونه رو بررسي كنيد.

icefall

Member
کد رو در Script Action خود پلاگین نوشتم. نکنه جاش خیلی ناجوره آره؟ البته قسمتای مختلف امتحان کردم ها بازم جواب نداده. مثلا یه بار در کلید جستجو نوشتم gettext رو و باز جواب نگرفتم. البته مقدار رو میریزه توی متغیر اما در شزط جستجو کار نمیکنه!

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
کد رو در Script Action خود پلاگین نوشتم. نکنه جاش خیلی ناجوره آره؟ البته قسمتای مختلف امتحان کردم ها بازم جواب نداده. مثلا یه بار در کلید جستجو نوشتم gettext رو و باز جواب نگرفتم. البته مقدار رو میریزه توی متغیر اما در شزط جستجو کار نمیکنه!

دوست عزيز
اول اينكه جايي كه شما كد GetText رو نوشتيد جاي مناسبي نيست.

جايي كه قراره عبارت موردنظر شما تو ديتابيستون جستجو بشه ابتدا با دستور GetText عبارت تايپ رو شده تو متغير $sed برگردونيد و بعد عمليات جستجو رو انجام بديد.

اما از اونجايي كه هر عبارتي كه تو اين پلاگين نوشته ميشه با دو تا كاراكتر ناشناس جمع بسته ميشه بنابراين اگه به طور مستقيم $sed رو تو ديتابيس جستجو كنيد نتيجه‌اي بدست نمياد.

با اين كد اول دوتا كاراكتر آخر رشته‌خودتون كه همون دوتا كاراكتر مزاحم هستن رو حذف كنيد و بعد مقدار $sed نهايي رو جستجو كنيد:
کد:
PluginRun("P","GetText")
PluginGet("P","sed$")
x = LEN(sed$)-2
sed$ = StrCopy(sed$,1,x)

موفق باشيد

icefall

Member
ممنون مشکلم حل شد، بی خبر از این 2 کاراکتر اضافه بودم. شما چطور همه این چیزارو می دونین؟:wink:
فقط سه مورد دیگه:

1- چطور میشه فونت و سایز و بولد بودنشو و اینا رو تنظیم کرد؟

2- آیا میشه ورودی رو پاک کرد؟ چون وقتی میرم یه پیج دیگه و برمیگردم به پیج جستجو، کلمه ای که قبلا تایپ کرده همونجا موندگار شده.

3- سوم اینکه آیا جایی، سایتی، کتافی هستش که همه ی این سوالای منو جواب داشته باشه. ما کجا بریم همه این چیزا رو یاد بگیریم؟

و یه موردم بگم که خودم راه حل براش یافتم اونم اینکه :

در پروژه چند صفحه ای وقتی به اون صفحه که پلاگین RTF در اون شو میشه می رسیم، پلاگینه دیگه جا خوش میکنه و بعد از اونم هر صفحه دیگه ای بریم باز می بینیم پلاگین رو. یه راهش اینه که در Prop پیج حاوی پلاگینمون در اسکریپت Page Exit این کد رو بنویسیم:

(PluginRun("PlugIn","Hide"

m javad

کاربر متخصص
راهنمایی

با سلام:rose:
اولا که شما اصلا داده درون اديت باکس رو بدست نمياريد
چطور ميتونيد بر اساس کلمه وارد شده جستجو کنيد؟
که البته حل شد به کمک آقای evil_gates

دوما کلا پلاگين RTF خروجي رو به صورت symbol بر ميگردونه ( براي فارسي) که براي جستجوي شما ميتونه مشکل ايجاد کنه
به هر جهت من با پلاگين EditBox يه نمونه براتون گذاشتم که جواب ميداد . قسمت اندازه فونت و پاک کردن رو هم اضافه کردم بهش
فقط بعضي از دوستان ميگن که اين پلاگين راست چين نميشه، يعني رو بعضي ويندوزها مشکل داره
من که رو هر ويندوزي تست کردم مشکل نداشت، شما تست کنيد اگه مورد نداشت از همين استفاده کنيد بهتره
چون پلاگین rtf از ادیت باکس استفاده نمیکنه و memo هست که دستور accept enter رو ازش برداشته که تو win 7
درگیر میشه بعضی وقتا و پهناش زیاد میشه و حجمش هم بیشتره

برای پاک کردن نوشته داخل ادیت باکس پلاگین RTF این کد:

کد:
PluginRun("P","Clear")
و برای اندازه فونت
کد:
var=9
PluginSet("P","var")
PluginRun("P","FontSize")
رو استفاده کنید
موفق باشيد

پیوست ها

• EditBoxRastChin-by EditBox Plugin.zip
    407 کیلوبایت · بازدیدها: 61

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
1- چطور میشه فونت و سایز و بولد بودنشو و اینا رو تنظیم کرد؟
از اين كدها استفاده كنيد:
کد:
[COLOR=Red]براي تعيين فونت موردنظر[/COLOR]
set$ = 'Tahoma'
PluginRun("PlugIn","Font") 

[COLOR=Red]براي تعيين اندازه فونت[/COLOR]
set = 10
PluginSet("PlugIn","set")
PluginRun("PlugIn","FontSize")

[COLOR=Red]براي تعيين حالت توپر بودن متن[/COLOR]
PluginRun("PlugIn","Bold")

- آیا میشه ورودی رو پاک کرد؟ چون وقتی میرم یه پیج دیگه و برمیگردم به پیج جستجو، کلمه ای که قبلا تایپ کرده همونجا موندگار شده.
با دستور Clear مقدار تايپ شده تو پلاگين رو پاك كنيد.
کد:
PluginRun("PlugIn","Clear")

3- سوم اینکه آیا جایی، سایتی، کتافی هستش که همه ی این سوالای منو جواب داشته باشه. ما کجا بریم همه این چیزا رو یاد بگیریم؟
مگه تو اين سايت سوال ميكنيد جواب نميگيريد؟ :wink:

در پروژه چند صفحه ای وقتی به اون صفحه که پلاگین RTF در اون شو میشه می رسیم، پلاگینه دیگه جا خوش میکنه و بعد از اونم هر صفحه دیگه ای بریم باز می بینیم پلاگین رو. یه راهش اینه که در Prop پیج حاوی پلاگینمون در اسکریپت Page Exit این کد رو بنویسیم:
بله همونطور كه براي راه اندازي پلاگين از دستور Show استفاده ميشه در زمان خروج از يك صفحه و رفتن به صفحات بعدي هم لازمه اين پلاگين رو خاتمه بديم بنابراين از دستور Hide استفاده ميشه. اگه اين دستور رو تو Page Exit ننويسيد تو صفحات بعدي همچنان اين پلاگين در حالت نمايش خواهد بود.

موفق باشيد

-------------------------------------
ويرايش: ببخشيد پست جناب m javad رو نديدم و اين پست رو زدم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا